Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 43 минути, hjhj написа:

При мен от снощи при опит да посетя една тема ми показва това:

Във неделя нямах проблем с достъпа до темата.

Става дума за "Предложение за подфорум на турски език"

Тази тема е изтрита от автора!

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

Поздрави на екипа!

По-добър е интерфейса!

Успех!

нещо не знам какво се случва- Моля за помощ, а и ако не е за тук за пренасочване

мерси

problem.png

само на страницата на форума ми се случва

С Хром-чето е екстра! 

Сори и мерси

Не зная поради какви причини, но постът ми в "операционни системи" изглежда така и не се появява в посоченият подраздел

15.jpg

преди 38 минути, Колев60 написа:

Не зная поради какви причини, но постът ми в "операционни системи" изглежда така и не се появява в посоченият подраздел

15.jpg

Думата   майка, и всички производни, ги хваща филтъра. Употребил си "Майка ти"  На майка ти, от майка ти и т.н.  Сега като го постна и моето ще стане червено! Това е причината! :)  Просто защото думата може да се ползва и във вулгарно изречение!

преди 17 минути, barbuncela написа:

Думата   майка, и всички производни, ги хваща филтъра. Употребил си "Майка ти"  На майка то, от майка ти и т.н.  Сега като го постна и моето ще стане червено! Това е причината! :)  Просто защото думата може да се ползва и във вулгарно изречение!

Благодаря за отговора Барби, но аз освен майка и съм споменал и баща и и други покрай тях. И най малкото, ако се зачетеш, се отнася за псувня или друга обида. Явно след като филтъра не знае и не разбира българския език, поне го изключете.Но ако написаното е така,  както ти казваш, няма проблем, защото веднага най отдолу съм написал РАЗЯСНЕНИЕ по въпроса.

преди 3 минути, Колев60 написа:

Явно след като филтъра не знае и не разбира българския език, поне го изключете.

Съжалявам, аз не решавам това.

Само при мен ли така се визуализира форума?

https://s19.directupload.net/images/200225/bazyc7ib.jpg

Ползвам опростен начин на изглед. При другия изглед табличния няма проблеми, както и при решетачен. Изглежда си добре. Но при опростения има празни квадрати ...:help:

• Администратор
преди 5 минути, acnekt написа:

Нищо не съм настройвал в chrome://flags/, нямам много добавки в Chrome.

Ето кой са в момента инсталирани

Само при мен ли така се визуализира форума?

При EDGE Browser по същия начин.

Ей тия си ги натискал. Боже потребител си от 100 години и не знаеш за методите на визуализация.

screenshot-www.kaldata.com-2020_02.25-19_43_15.png.af7d28a48d86770573d920e6c22b2696.png

преди 7 минути, Kalin Karaboychev написа:

Ей тия си ги натискал. Боже потребител си от 100 години и не знаеш за методите на визуализация.

screenshot-www.kaldata.com-2020_02.25-19_43_15.png.af7d28a48d86770573d920e6c22b2696.png

Така ли трябва да изглежда. Добре, помислих си че не е редно тези празни квадрати. Срам ме. Благодаря. Обикновенно  ползвам друг изглед и сега реших да пробвам и другите. :help:

• 4 седмици по-късно...
преди 11 часа, Ьрмалоу написа:

Това е клевета за моята форумна особа, г-н Карабойчев.

https://www.kaldata.com/forums/topic/4572-наказани-потребители/?do=findComment&comment=4495492

Ако не знаете, защо публикувате фантазии?

Мисля че пропускаш наличието на още един символ... или самите имена са с други символи, подсказка - представяш ли си capnemo, който е доста сериозен човек, наказан за простотии?

• Администратор
преди 11 часа, Ьрмалоу написа:

https://www.kaldata.com/forums/topic/4572-наказани-потребители/?do=findComment&comment=4495492

Тези профили които съм цитирал са влизали от едно ИП и от едно и също устройство и бараузър. Размислите оставям на теб и няма да обяснявам повече. 

на 20.03.2020 г. в 7:38, Ьрмалоу написа:

Подканям и другите засегнати от този дезинформационен пост на уважаемия админ да се изокат и извикат "Бряя!".

преди 39 минути, Ьрмалоу написа:

Подканям и другите засегнати от този дезинформационен пост на уважаемия админ да се изокат и извикат "Бряя!".

А аз "подканям" вас да престанете да се пъчите излишно във форума и да търсите конфронтации.

Щом сте засегнат, админа има работещи ЛС и не виждам проблем да му пишете и да се изясните като цивилизовани хора.

Приятен ден!

пп. Не ми отговаряйте тук, безмислено е.

От известно време забелязвам проблем с прикачените картинки в темите - не мога да ги отворя в пълен размер. Пример - тази тема. Авторът е прикачил скрийншотове, за които по мащаба на иконите и шрифта съдя, че са 1920х1080. Е, както и да цъкам, не мога да ги отворя в цял размер! Излизат ми 1000х563. При това положение буквите не се четат, което затруднява оказването на помощ.

Нещо от форума ли е, или да търся проблема при себе си?...

width: 859px;
height: 483px;
Отворени в нов раздел
Подлежат на увеличаване.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 6 минути, DarkEdge написа:

Отворени в нов раздел
Подлежат на увеличаване.

Пробвано е, не става. 

По принцип ползвам Opera. Опитах с IE - същата работа.

преди 17 минути, algor написа:

А аз "подканям" вас да престанете да се пъчите излишно във форума и да търсите конфронтации.

Щом сте засегнат, админа има работещи ЛС и не виждам проблем да му пишете и да се изясните като цивилизовани хора.

Приятен ден!

пп. Не ми отговаряйте тук, безмислено е.

Все пак ще отговоря, и то с това, че по-скоро помагам на вас, администрацията, защото моето твърдение е 100-процентно вярно, освен ако не страдам от психическото отклонение "множествена личност".

Тъй като явлението засяга и други конкретни ползватели в дадения случай, и, както се вижда от реакцията ви, пак може да засегне и още други – не виждам защо ме препращате към изолацията на ЛС?

преди 11 минути, Ьрмалоу написа:

Все пак ще отговоря, и то с това, че по-скоро помагам на вас, администрацията, защото моето твърдение е 100-процентно вярно, освен ако не страдам от психическото отклонение "множествена личност".

Тъй като явлението засяга и други конкретни ползватели в дадения случай, и, както се вижда от реакцията ви, пак може да засегне и още други – не виждам защо ме препращате към изолацията на ЛС?

Обяснете, как е възможно от едно IP, устройство и браузър, да "влизат" толкова профили? Освен, ако не сте градинарят на capnemo, или негов братовчед-близък, който да ползва едно и също устройство.

От друга страна, едва ли някой би си направил няколко акаунта, без да има предвид от къде влиза и че би могло да се проследи.

ЛС са много по-удобен начин да се изяснят определени "разминавания" и несъответствия- в най-добрия случай, ако има грешка, съм сигурна, че ще Ви/ви се извинят, ав най-лошия няма да отговорят.

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

Информация за размера и действия за увеличаване на изображението в нов раздел.

преди 9 минути, Maleficient написа:

Обяснете, как е възможно от едно IP, устройство и браузър, да "влизат" толкова профили? Освен, ако не сте градинарят на capnemo, или негов братовчед-близък, който да ползва едно и също устройство.

От друга страна, едва ли някой би си направил няколко акаунта, без да има предвид от къде влиза и че би могло да се проследи.

ЛС са много по-удобен начин да се изяснят определени "разминавания" и несъответствия- в най-добрия случай, ако има грешка, съм сигурна, че ще Ви/ви се извинят, ав най-лошия няма да отговорят.

Не мога да обясня това, да ти обясняват тези, които го твърдят.

Аз си знам, че не съм тези, описани като мои клонинги (хай, брадърс!:)); толкоз.

Не търся извинения, не се чувствам особено засегнат от грешките на други, които са по-скоро техен проблем.

С това свършвам обсъждането си на явлението, благодаря!

• Администратор
преди 2 минути, Ьрмалоу написа:

Не мога да обясня това, да ти обясняват тези, които го твърдят.

Аз си знам, че не съм тези, описани като мои клонинги (хай, брадърс!:)); толкоз.

Не търся извинения, не се чувствам особено засегнат от грешките на други, които са по-скоро техен проблем.

С това свършвам обсъждането си на явлението, благодаря!

Другият единствен вариант е човекът да ви знае паролата и да ви е влизал в профила. Давали ли сте паролата си някога? Това показват фактите, възможно е и да не сте един човек, но определено в споменатите профили е влизано от един компютър. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.