Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

• Администратор
преди 4 минути, georgi6 написа:

При мен от вчера не мога да вляза във форума от телефона иска ми да кликна да използвам някакво wp menu builder след това да си вкарам потребителско име и парола, пиша ги ентер и ме връща отново. От лаптопа няма проблем пиша от него.

Изтрийте кеша на браузъра си. Не се наблюдават подобни проблеми 

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

• 2 седмици по-късно...

В профила ти - кликаш горе в дясно на аватара си и като се отвори страницата кликаш на Редакция на профила

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 2 минути, DarkEdge написа:

В профила ти - кликаш горе в дясно на аватара си и като се отвори страницата кликаш на Редакция на профила

Тъй де. Точно там бях, в "Редакция на профила". Втори път гледам, не виждам подпис.

преди 10 минути, niam-niam написа:

Тъй де. Точно там бях, в "Редакция на профила". Втори път гледам, не виждам подпис.

Тука

• 3 седмици по-късно...

Препоръчвам на всички, като си лягат довечера, да погледнат под кревата, дали там не е Анита Христова Трифонова...

• 2 седмици по-късно...

Отдавна се каня да питам - в панела Известия прочетен нов пост, достъпен не от Известията остава в получер шрифт, докато не се мине през този линк.

• 1 месец по-късно...

А Честита Нова Година! :party4::cheers: 

От снощи, като си преглеждам активността, не мога да превключа на "Съкратен" преглед. Проблем с форума, или част от новия му и по-съвършен облик?...

Здравейте! Ще призная, че доста рядко ползвам търсачката, но днес ми се наложи и си чекнах критериите за филтриране и мисля, че тя е неефективна. И бутона търси долу в дясно едва се показва. Възможно е аз нещо да не правя, като хората. Не ми е болка за умиране, ма нали все се напомня да се ползва търсачката! :)

Успешна, спокойна и щастлива 2020 година на целия екип! 

Това само при мен ли е?

Screenshot-11.png

Не. 

И не се вижда кой съм цитирала, но умните и красивите, ще се сетят :D

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

на 20.12.2016 г. в 0:22, Kalin Karaboychev написа:

Тотално ме изгубихте като събеседник в опитите да ви помогна щом имате инсталиран Адбокър за нашия сайт :D

А, сега ми попадна тоя коментар в отговор на мой. В тоя ред на мисли, отдавна не ползвам адблокър, но нещеш ли, миналата седмица решавам да си прегледам известията от камбанката. Още на втория ред вместо да отворя съобщението, отварям рекламата на fbet.  Пробвах няколко пъти, щото си мислех, че аз нещо грешно съм цъкнал, но все същото. Наложи се да намалям мащаба на Опера, за да мога да прегледам известията, но почти не става, щото всчико става прекалено невидимо за очите ми :)  Не знам, отстранихте ли тоя проблем. 

• Администратор
преди 4 минути, Кико написа:

А, сега ми попадна тоя коментар в отговор на мой. В тоя ред на мисли, отдавна не ползвам адблокър, но нещеш ли, миналата седмица решавам да си прегледам известията от камбанката. Още на втория ред вместо да отворя съобщението, отварям рекламата на fbet.  Пробвах няколко пъти, щото си мислех, че аз нещо грешно съм цъкнал, но все същото. Наложи се да намалям мащаба на Опера, за да мога да прегледам известията, но почти не става, щото всчико става прекалено невидимо за очите ми :)  Не знам, отстранихте ли тоя проблем. 

Ако рекламата на Фбет ви дразни просто рефрешнете страницата и няма да я видите 24 часа. Показва се по един път на потребител на 24 часа. Не мисля, че е кой знае каква болка едно показване на ден. 

преди 1 минута, Kalin Karaboychev написа:

Ако рекламата на Фбет ви дразни просто рефрешнете страницата и няма да я видите 24 часа. Показва се по един път на потребител на 24 часа. Не мисля, че е кой знае каква болка едно показване на ден. 

Просто казах, че не мога да проследя известията си. Досега не бе така. може вие да сте го променили, може да е бъг, затова писах, вие си знаете.  Рекламите като цяло не ме дразнят, стига да не изскачат под мишката ми. Но те дори и не са изскачащи прозорци, а стоят под менюто на камбанката. и въпреки всичко аз избирам долния слой, не тоя на менюто. 

преди 25 минути, Maleficient написа:

Не. 

И не се вижда кой съм цитирала, но умните и красивите, ще се сетят :D

А когато цитирания е изписал една страница текст, тоя под него две, ще се сетим, ама чак утре като си изпием кафето, скъпа ;)

Натиснете Ctrl+V за да вмъкнете. Вашият браузър не поддържа поставяне с бутон от лентата с инструменти или от контекстното меню.

Файерфокс 73

Здравейте отново!

За съжаление, нещо не сработва във форума с блокираните потребители. При нов коментар ми излизат в пълно съдържание и по нищо не личи, че са блокарани. Трява да рефрешна страницата, за да изчезнат.

• 2 седмици по-късно...
преди 55 минути, M.Николов написа:

Нормално! Като един пост е 10 километра! При мене трябва да почакам за да отвори всичко!

преди 1 час, M.Николов написа:

При мен е празна страница, интересно.:rolleyes:

Така е от вчера. Влез през друг IP или друг доставчик на интернет без да се регистрираш и ще ти се отвори последната страница. Имам подозрения защо е така, но няма да казвам.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.