Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 1 минута, DarkEdge написа:

Верно ли, ма? Как тогава за 20к поста имаш 100к звезди?

:lol6:

обратно бе умния

за тия постове имам толкова звезди

малееееее и модератор не знае пост и лайк какво е

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 4 минути, haidukpikaso написа:

:lol6:

обратно бе умния

за тия постове имам толкова звезди

малееееее и модератор не знае пост и лайк какво е

Защо колко звезди смяташ, че трябва да имаш. Сега видях, че имаш 1 червена звезда.

преди 5 минути, acnekt написа:

Защо колко звезди смяташ, че трябва да имаш. Сега видях, че имаш 1 червена звезда.

това горе са звездите на постовете ни

аз имам вече 110 000

значи трябва да е втора червена звезда, брой до края - свършват на 190 000

следва новото ниво 200К

една звезда е 10 000 мнения

преди 7 часа, haidukpikaso написа:

една звезда е 10 000 мнения

Мен лично не ме касаят въпросните "звезди".

Само вид мнение: Между десетичната бройна система и двоичната си има разлика. От там на сетне е вид закръгляне към нещо.  

По логиката, че на 10К се дава звезда, би трябвало всички потребители с мнения под 10К да нямат звезда(оцветена). Но не е така. Очевидно цветът на звездата/имат значение. И се обясни, че когато веднъж станеш с червена звезда, се добавя следваща, не жълта, оранжева или синя, за 1К-2К...20К или 50К, а само при

следващи 100к. Би могла с Пейнт да си поиграеш и да си оцветиш звездичките, ако са ти толко проблем, но е ...тъжно това да ти е "проблем"!

Баси дискусията!!!

Все едно се борим за ... „получаване на звезда на холивудската Алея на славата“!

Walk-of-fame.jpg

Пп. Имам три, ама си ги прибрах в къщи!

Дискусията спира, защото се оказах права.

Благодаря, Калине

:wors:

току-що, haidukpikaso написа:

Дискусията спира, защото се оказах права.

Благодаря, Калине

:wors:

Каке!

Ама ти победи,а? Аз като те гледам, се чудя кога ще те стигна по звезди. А то твоите са от генералските, хем големи, хем червени!

До администрацията - А тоя БЕЛГИЕЦА нямате ли намерение да го накажете яко , че да му дойде малко акъла и да спре да СПАМИ в всички теми всеки ден . Поредната днеска отворих една тема в Линукс популярна и кво да гледам 2 страници с СПАМ и то кой е първият предизвикал спама БЕЛГИЕЦА и гледам , че има доста хора му се връзват на акъла . Айде моля ви се вземете се в ръце докога ще търпим подобни индивиди да спамят темите на потребителите .

преди 5 часа, adersa написа:

До администрацията - А тоя БЕЛГИЕЦА нямате ли намерение да го накажете яко , че да му дойде малко акъла и да спре да СПАМИ в всички теми всеки ден . Поредната днеска отворих една тема в Линукс популярна и кво да гледам 2 страници с СПАМ и то кой е първият предизвикал спама БЕЛГИЕЦА и гледам , че има доста хора му се връзват на акъла . Айде моля ви се вземете се в ръце докога ще търпим подобни индивиди да спамят темите на потребителите .

Гледам,че  вече е наказан. Да почерпите Карабойчев.

преди 10 минути, nikssi написа:

Гледам,че  вече е наказан. Да почерпите Карабойчев.

Време беше цяла седмица му чета лекциите на белгиеца колко хубаво било там .

• 2 седмици по-късно...

Според мен, това е проблем за форума. Няма ли начин да се направи един , по възможност скрит раздел , само за агенти на КГБ и ДС, дето да си изкарват рублите, или поне да ги намажат с интимохелп, белким спрат да резилят цялата общност.

22.PNG

преди 2 часа, NEVADA написа:

Според мен, това е проблем за форума. Няма ли начин да се направи един , по възможност скрит раздел , само за агенти на КГБ и ДС, дето да си изкарват рублите, или поне да ги намажат с интимохелп, белким спрат да резилят цялата общност.

То според теб, всяко мнение противоположно на твоето е проблем, само че за теб, не и за форума. И защо да има скрит раздел, какъв ще да е тогава този форум, без да бъде четен, след като разделът ще е скрит? Може би ти се иска да има един най-открит очеизваден раздел за агентите на Мосад, ФБР, ЦРУ, и останалите агенти на запада, за да си увеличат троловете им грандовете и прозападната пропаганда да заблуди и отрови народа с убеждения за страната на "неограничените възможности" и" проспериращият" запад!

на 30.05.2020 г. в 12:49, adersa написа:

Виж сега! БЕЛГИЕЦА и на мен не ми харесва, защото има изказвания които не съвпадат с моите убеждения, но това не значи, че някой трябва да бъде наказан заради нечие желание и удоволствие. Теб също не те харесвам и ако властта беше с мен трябваше ли да искам и теб да те наказват? Да действаш от позиция на сила-власт е наглост, която все някога ще получи справедливост. Какво ще рече "спам"? Когато някой изкаже мнение от своята гледна точка власт имащият винаги може да реши, че не е по правилата, че е спам, или че е нарушение на нечий закон! Това е дискриминация на инакомислещите от позиция на сила-власт, парадоскално действие , и е против свободата на словото от хартата за правата на човека. Когато не харесваш нечии изказвания просто не ги чети. Нали уж има опция за игнор на нежелани потребители? Сега по-добре ли се чувстваш, след като си се наложила над Белгиеца, за за се чувства той унижен? На такъв вид насилие винаги се отвръща с насилие в друг вид и на друго място. "Кой каквото прави, на себе си го прави"!

преди 2 часа, herkules2 написа:

агентите на Мосад, ФБР, ЦРУ, и останалите агенти на запада,

Да си прочел и една дума, написана от такива "агенти"? До като целият форум е осран от другите агенти-на ДС и КГБ, до гуша ни дойде да им гледаме червените тъпотии, прогониха сума добри специалисти , една тема от чисто технически характер няма, дето да не е развалена от някой рубладжия. 

преди 6 часа, NEVADA написа:

Да си прочел и една дума, написана от такива "агенти"? До като целият форум е осран от другите агенти-на ДС и КГБ, до гуша ни дойде да им гледаме червените тъпотии, прогониха сума добри специалисти , една тема от чисто технически характер няма, дето да не е развалена от някой рубладжия. 

Сега се стреснах, честно! Тук рядко влизам в техническа тема за да видя дали не мога да помогна на някого, който иска техническа информация. Обичам много техниката-електрониката и още в началния курс (в седми клас) бях пръв в кръжока, като участвах в много градски и републикански състезания. Може ли да ми посочиш тук някоя техническа тема, дето е оспамена от агенти на ДС и КГБ? Аз в същност не знам кой какъв агент е. Тук споря само с един Миро, дето уж бил инженер, но като съдя по коментарите му, не ми се вярва и много ми прилича на пропагандатор (западен платен агент-трол), който много мрази Русия и Путин. Нарича го "Путлер", а руснаците "рашисти", което ми се струва доста обидно, за политик №1 в света, но негова си работа, всеки отговаря за себе си! За това те моля, да ми посочиш тази оспамена техническа тема! Благодаря ти предварително!

преди 1 час, herkules2 написа:

Тук споря само с един Миро, дето уж бил инженер, но като съдя по коментарите му, не ми се вярва и много ми прилича на пропагандатор (западен платен агент-трол), който много мрази Русия и Путин. Нарича го "Путлер", а руснаците "рашисти", което ми се струва доста обидно, за политик №1 в света, но негова си работа, всеки отговаря за себе си!

И какво ме спрягаш  при ДС  путинофили ? 

Търсиш си рубладжи единомишленици ли :)  Да им се самопредложиш  :) 

Та нали ти си точно такъв / без ДС там такива лабилни като теб никога не биха взели /  .

Хайде да вземете да се върнете в руслото на Темата! За Проблемите с форума!!!!
Никакви руснаци, турци, американци, извънземни нямат място в темата!

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Никакви руснаци, турци, американци, извънземни нямат място в темата …

… ако не са регистирани потребители!
преди 19 минути, jhoro написа:

… ако не са регистирани потребители!

Е, те това е наглост! Не е оригиналност!

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 11 часа, miro20 написа:

И какво ме спрягаш  при ДС  путинофили ? 

Търсиш си рубладжи единомишленици ли :)  Да им се самопредложиш  :) 

Та нали ти си точно такъв / без ДС там такива лабилни като теб никога не биха взели /  .

Ти и тук ли се домъкна бе? Поне научи ли руския език или само се хвалиш, че го знаеш?  Едва ли има по-голям проблем с форума за потребителите му,  от твоето присъствие на всякъде!

преди 11 часа, DarkEdge написа:

Познай какъв е проблема на херкулесчо . Всичко друго , само не и с форума. :)

преди 21 минути, herkules2 написа:

Поне научи ли руския език или само се хвалиш, че го знаеш? 

Пък и нагъл бе. Наритан, осмян но и нагъл .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 8 минути, miro20 написа:

Пък и нагъл бе. Наритан, осмян но и нагъл .

аве тая дума я ползвате безразборно

Цитат

Моралният език има и по-силна дума за нахалство и безочие. Крайната степен на двете,взети заедно,е наглостта

само като пример:
наглост е, да кажеш, че някой спец от форума, след като се е постарал да ти помогне,  да го наречеш некадърник
което често се случва във форума
вярно е, че някои специалисти от време на време проявяват нервност, но трябва да има някаква доза търпимост към тях
не можеш да наричаш човек нагъл, само заради това, че си на контра с него

преди 1 минута, дръндю написа:

не можеш да наричаш човек нагъл, само заради това, че си на контра с него

О не. Въобще не е за "контра" или различни позиции. Говоря чисто технически че той се изложи с някакъв тотално сгрешен превод от руски , вероятно с гугъл транслейт.

Затвоа напълно съм съгласен с теб за определението "нагъл" . И херкулесчо демонстрира точно това . Когато чисто технически е пример за незнание на езика и превода.

А обвинява мен, който коректно още отначало обясних думите.  Именно неговото е наглост в класически вид.

И хайде стига сме спамили. :)

преди 20 часа, DarkEdge написа:

Е, те това е наглост! Не е оригиналност!

Каза ли нещо?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.