Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 7 минути, capnemo написа:

Няма смисъл от локалния защото той не може да види кой е изтрил поста (ако не е той). Глобалните трудно се откриват онлайн във форума. За всяко нещо ли трябва да се обръщаме към Калин? Не е ли по-добре модераторите да обмислят действията си?

Ако зависеше от мен, няма нужда изобщо от модератори. Модериране значи цензура! Или ако ще бъде трит или наказван потребител, трябва обстойно да се анализира поста му и да се покаже защо ще бъде изтрит, като преди това се отправи предупреждение към "нарушителя!

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

махнете немислещите - толкова ли е сложно

А теб какво да те правим с аватар на овца без глава. Сега ти мислеща ли си или не си мислеща, щото овцата е животно, характерно с "голяма инттелигентност"!

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 4 минути, RudeBoy написа:

Значи - принципно съм съгласен с теб. Но просто не е тук мястото и начинът да го обсъждаш.

И аз съм имал случай, когато постът ми (според мен) е бил несправедливо редактиран от модератор, защото не отговарял на правилата. Цъкнах на бутона "Докладвай", описах възраженията си, и ги изпратих. Реакция нямаше. Съответно и аз (с извинение за сексисткия израз) си го преместих в другия крачол, и продължих.

Руд, разбирам много добре какво пишеш. Аз вече дори спрях да подавам доклади по същата причина.

Но в случая дискусията става неравностойна и се обезмисля.

Какво става участваме в бутафория, ли ?

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

махнете немислещите - толкова ли е сложно

Нещо трябва да се махне!
Дали „немислещите“, дали начина на мислене, дали някои потребители ... 

FB_IMG_15689200684100694.jpg.42d2af67b29b2c44d7bce7e0946dec28.jpg

• Администратор
преди 2 минути, capnemo написа:

Калине, ако е задържан за преглед от модератор аз не бих го видял и в списъка с новите публикации и в темата за да го харесам. А аз го харесах по-малко от минута след като беше публикуван. Или филтъра не работи добре или форума има бъгове. Или модератор го е скрил/изтрил

преди 1 минута, valkiria1 написа:

Калине,

много добре видях поста си публикуван. Без да се появява никакъв надпис  за автоматично или друг вид модериране. Нали не мислиш, че ще питам, ако нямаше основание. Разбирам желанието ти да си защитиш екипа, но е истина че вече много станаха случаите в които се прекалява с дадените им права.

screenshot-www.kaldata.com-2020_07.03-17_40_00.png.1ffe622aea542c2b3f53e79e78da9436.png

screenshot-www.kaldata.com-2020_07.03-17_42_14.png.a4197305868bdf82c7748e1b55d577d6.png

Публикувала си го, после си го редактирала, добавила си някоя дума която филтъра е засякъл примерно "майка" и след редакцията се е скрил. Разбирам, че мислиш, че целия свят е срещу теб и се върти около теб, но за най-голямо твое разочарование не е така :)

Поздрави и приятни мигове във форума. 

преди 3 минути, valkiria1 написа:

Руд, разбирам много добре какво пишеш. Аз вече дори спрях да подавам доклади по същата причина.

Не взимай живота твърде на сериозно. Никога няма да се измъкнеш от него жив.
Елбърт Хъбард

Виж, от форумите - може!

преди 9 минути, capnemo написа:

Калине, ако е задържан за преглед от модератор аз не бих го видял и в списъка с новите публикации и в темата за да го харесам. А аз го харесах по-малко от минута след като беше публикуван. Или филтъра не работи добре или форума има бъгове. Или модератор го е скрил/изтрил

Вас лично какво Ви касае поста на госпожицата или госпожата? Тя не умея да се изразява ли или какво? Виждам, че е ясно и добре умее да пише и да обижда. Няма нужда и от адвокат, защото не е обвинена. Поздрави.

преди 1 минута, valkiria1 написа:

Виж, хайде да бъдем честни - ако не един със друг, поне със себе си.

Тази "дискусия", както и много други "теми" във форума, е просто една групичка хора се събират, и започват да се замерват с вербални л**на. Никой не се интересува от мнението на другия, а гледа само как да го окаля. Мисля, че твоето мнение, колкото и мъдро и смислено да е било, едва ли е променило нещо в съзнанието на някого. 

Твое решение, но аз вече в такива теми изобщо не влизам.

• Администратор
току-що, acnekt написа:

Вас лично какво Ви касае поста на госпожицата или госпожата?

Семейство са. Няма нищо лошо в това и е нормално да се подкрепят един друг. 

Даже и да не са семейство ...

„Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш.“
Волтер

Но пък ... не съм длъжен да го слушам!

преди 9 минути, FusE написа:

Много страдане, много мъка, при всеки удобен повед за изказване на тази неправда към теб, аз от както пиша в този форум не съм си позволил да обидя никой, да наруша правило и др. Нямам изтрит пост, няма накзание, извода е общувай нормално, не обиждай, спазвай правилата на форума които са съвсем прости и няма да имаш проблем. 

Това йезуитско изказване, не ти прилича, а и по професия може да сме колеги! Я посочи кого директно-лично-персонално съм обидил в този форум? Думи-термини които съм използвал не са насочени конкретно към някого. Обидна ирония към мен използваш и ти, нищо че не съм те предизвиквал, а за инженера и акнето да не говорим. Като говорим за правила, не мислиш ли, че и ти не ги спазваш, защото според тези правила е по-добре нищо да не казваш, за да  е по правилата. Аз за това обобщавам и говоря не за един индивид а за група от хора, ако те се обиждат значи че не са тези за които говоря, а щом не са тези, тогаова защо ще се обиждат? 

преди 2 минути, Kalin Karaboychev написа:

screenshot-www.kaldata.com-2020_07.03-17_40_00.png.1ffe622aea542c2b3f53e79e78da9436.png

screenshot-www.kaldata.com-2020_07.03-17_42_14.png.a4197305868bdf82c7748e1b55d577d6.png

Публикувала си го, после си го редактирала, добавила си някоя дума която филтъра е засякъл примерно "майка" и след редакцията се е скрил.

Много странно,че не се отчете никакво автоматично модериране, дори след редакцията. Видях си поста и дори проверих дали е отразило редакцията. Но пък иначе е похвално и благодаря , че за първи път ми обясняваш подробно и  без да се заяждаш. Но пък в останалата част от забележките продължавам да стоя на позицията на мнението си.

преди 6 минути, Kalin Karaboychev написа:

Разбирам, че мислиш, че целия свят  се върти около теб, но за най-голямо твое разочарование не е така :)

А опазил ме Адонай да искам такова нещо, особено ако под "цял свят " разбираш форума. Не мога да понеса толкова "любов". Ще получа световъртеж.

преди 27 минути, herkules2 написа:

Това йезуитско изказване, не ти прилича, а и по професия може да сме колеги! Я посочи кого директно-лично-персонално съм обидил в този форум? Думи-термини които съм използвал не са насочени конкретно към някого. Обидна ирония към мен използваш и ти, нищо че не съм те предизвиквал, а за инженера и акнето да не говорим. Като говорим за правила, не мислиш ли, че и ти не ги спазваш, защото според тези правила е по-добре нищо да не казваш, за да  е по правилата. Аз за това обобщавам и говоря не за един индивид а за група от хора, ако те се обиждат значи че не са тези за които говоря, а щом не са тези, тогаова защо ще се обиждат? 

Потърси си правата в съда. И от мъж съдия, примерно.

• Администратор
току-що, valkiria1 написа:

Много странно,че не се отчете никакво автоматично модериране, дори след редакцията. Видях си поста и дори проверих дали е отразило редакцията. Но пък иначе е похвално и благодаря , че за първи път ми обясняваш подробно и  без да се заяждаш. Но пък в останалата част от забележките продължавам да стоя на позицията на мнението си.

А опазил ме Адонай да искам такова нещо, особено ако под "цял свят " разбираш форума. Не мога да понеса толкова "любов". Ще получа световъртеж.

Забавлявай се повече и остави настрана негативизмът. :) 

Хубава вечер или там каквото е при вас. 

преди 4 минути, acnekt написа:

Потърси си правата в съда. И от мъж съдия.

Е, това вече е обида кръвоносна!:angry22:

преди 7 минути, herkules2 написа:

Прочети най-после тази конституция.

преди 10 минути, herkules2 написа:

Я!!!
братчед?

@acnekt  и  @herkules2  ако обичате престанете с офтопиците и спама?

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 14 минути, дръндю написа:

Я!!!
братчед?

Мараба! Тоз аспекта момче ли мОмиче ли не знам братчед, много яде на мене в тъз форум! Ще обаждам някъде него аз, в този тема за проблем на форума!

преди 18 минути, barbuncela написа:

@acnekt  и  @herkules2  ако обичате престанете с офтопиците и спама?

Аз спирам, за аспект не знам!

преди 44 минути, herkules2 написа:

Обидна ирония към мен използваш и ти, нищо че не съм те предизвиквал

Ако съм те обидил, моля докладвай поста или постовете в които се е случило, аз съм винаги готов да се извиня на всеки когото съм засегнал волно или неволно във спор при защита на тезата си. 

преди 46 минути, herkules2 написа:

Като говорим за правила, не мислиш ли, че и ти не ги спазваш, защото според тези правила е по-добре нищо да не казваш, за да  е по правилата. 

Не, не мисля че не ги спазвам правилата, спазвам ги, прочел съм ги преди да започна да пиша тук, то е като когато си купиш ел. уред да му прочетеш инструкцията за ползване в противен случай рискуваш да допуснеш грешки по време на експлоатацията. 

преди 22 минути, FusE написа:

Ако съм те обидил, моля докладвай поста или постовете в които се е случило, аз съм винаги готов да се извиня на всеки когото съм засегнал волно или неволно във спор при защита на тезата си. 

Не, не мисля че не ги спазвам правилата, спазвам ги, прочел съм ги преди да започна да пиша тук, то е като когато си купиш ел. уред да му прочетеш инструкцията за ползване в противен случай рискуваш да допуснеш грешки по време на експлоатацията. 

Обещах нещо на Барбунчела и ще го спазя!

преди 1 час, RudeBoy написа:

Мисля, че твоето мнение, колкото и мъдро и смислено да е било, едва ли е променило нещо в съзнанието на някого. 

Променила е моето.

преди 1 час, FusE написа:

аз от както пиша в този форум не съм си позволил да обидя никой, да наруша правило и др.

Малко като онзи, дето на стари години се похвалил, че никога не е пил, пушил, ял нездравословно и ходил по жени и лекарят го попитал защо изобщо е живял.

преди 1 час, valkiria1 написа:

Много странно,че не се отчете никакво автоматично модериране, дори след редакцията.

А ти ползва ли тая прословута "майка" във поста си?

преди 1 час, skalata_73 написа:

Майко-о-о, да ви имам проблемите...

Фнимавай - с думата „майка“!

Да не питаш после ... „Кой ми открадна, чистачките ...“, упс - това е друга песен.
„Кой ми модерира поста?“

преди 4 минути, jhoro написа:

Фнимавай - с думата „майка“!

Да не питаш после ... „Кой ми открадна, чистачките ...“, упс - това е друга песен.
„Кой ми модерира поста?“

Олеле  майко. Вече няма да пиша така :hush:

пп. Това с майките наистина е проблем с форума. Стоичков прослави България с нашите майки!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.