Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

Мда, не е лесно да влезеш в кожата на друг :cool:

Прав си ... така е ... .
  • Отговори 7,1k
  • Прегледи 669,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

Здравейте,пак не ми азлизат всички постове дори и да дам покажи всички постове на koko_ronaldo не става.Бях писъл тема Желания за линкове към игри(конзоли) и това и ощи няколко не ми излизат.Защо?

Здравейте,пак не ми азлизат всички постове дори и да дам покажи всички постове на koko_ronaldo не става.Бях писъл тема Желания за линкове към игри(конзоли) и това и ощи няколко не ми излизат.Защо?

Всички мнения на koko_ronaldo, публикувани в рамките на една година

Мерси това са всички кое цъкаш за да се покажат всичките.

Това са подбрани параметри от търсачката на форума. Въпросният линк можеш да вмъкнеш тук и да "цъкаш" върху него от там.

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Или тъничка инжекцийка с Greasemonkey и хоп, бутончето изскача под всеки профил... П.П. Сърча предоставя резултати в рамките на 40 страници, независимо от това, че има и други записи с едногодишна давност...

Това са подбрани параметри от търсачката на форума. Въпросният линк можеш да вмъкнеш тук и да "цъкаш" върху него от там.

Здр не разбрах мното добре но значи исаш да кажеш онзи ливк който си ми дал в предишното мнения,където ми излезе всичко което съм писъл него трябва да го поставя в линка който сега си ми дал,така ли е?Ще се обновяват ли когато напиша нещо ново?

Здр не разбрах мното добре но значи исаш да кажеш онзи ливк който си ми дал в предишното мнения,където ми излезе всичко което съм писъл него трябва да го поставя в линка който сега си ми дал,така ли е?Ще се обновяват ли когато напиша нещо ново?

Ще се обновяват винаги :ph34r:

Иначе идеята на darkterminal е много добра. Не съм ползвал Greasemonkey досега, но се оказа, че не е необходимо да се учи нов скриптов език. Касае се за чист JavaScript.

Относно молбата на Кен, ако не му се чака, може да използва този скрипт, който съчиних набързо. Нямам претенции, че е перфектен, но върши работа.

// ==UserScript==
// @name           LargeStatus
// @namespace      http://www.kaldata.com/
// @description    На по-долния ред след "index.php?showuser=" впишете ID номера на вашето потребителско име
// @include        http://www.kaldata.com/forums/index.php?showuser=8384
// ==/UserScript==

var tx1 = document.createElement("TEXTAREA");
tx1.setAttribute("cols","75"); // завишете  или намалете числовата стойност, за да напаснете тектовото поле на използваната от вас резолюция и скин
tx1.setAttribute("rows","3");
tx1.setAttribute("id", "statusUpdate");
tx1.className='status_inactive';
var tx2 = document.getElementById("statusUpdate");
var parentDiv = tx2.parentNode;
parentDiv.replaceChild(tx1, tx2);

Колкото до показването на всички мнения, отново чрез Greasemonkey, в отделен скрипт, е възможно да се направи семплo препращане "redirect" и по този начин да се зарежда по-удобния начин за извеждане на резултатите от линка в профила "Намери Моето Съдържание".

Скриптът, в който трябва да промените единствено ID-номера на този, който съответства на вашето потребителско име, както и да замените потребителското име с вашето собствено, изглежда по следния начин:

// ==UserScript==
// @name           Show my kaldata posts 
// @namespace      http://www.kaldata.com
// @include        http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&mid=8384
// Описание        Заменете  "8384" и "proletsearch" с параметрите, които отговарят за вашето потребителско име.
// ==/UserScript==

location.replace("http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=core&module=search&do=quick_search&search_author=proletsearch&search_app_filters%5Bforums%5D%5BnoPreview%5D=0")

Опционално може да се замени линка в падащото потребителско меню с опции:

// ==UserScript==
// @name           Show my kaldata posts 
// @namespace      http://www.kaldata.com
// @include        http://www.kaldata.com/forums/*

// ==/UserScript==

var newLink = document.createElement("a");
newLink.setAttribute("href", "index.php?app=core&module=search&do=quick_search&search_author=вашето-потребителско-име&search_app_filters%5Bforums%5D%5BnoPreview%5D=0");
newLink.setAttribute("title", "Покажи всички мои мнения");
newLink.innerHTML = "Всички мои мнения";
newLink.setAttribute("id", "user_content");
newLink.className="ipbmenu";// Replace the class to "row1" if you do not want a different color for this menu position
var newLink2 = document.getElementById("user_content");
var parentDiv = newLink2.parentNode;
parentDiv.replaceChild(newLink, newLink2);

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Ще се обновяват винаги :ph34r:

Значи този линк http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=core&module=search&do=quick_search&search_author=koko_ronaldo&search_app_filters%5Bforums%5D%5BnoPreview%5D=0

да го поставя там в профилът ми където пише "тук"?

Значи този линк http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=core&module=search&do=quick_search&search_author=koko_ronaldo&search_app_filters%5Bforums%5D%5BnoPreview%5D=0

да го поставя там в профилът ми където пише "тук"?

Да.

• 2 седмици по-късно...

Имам проблеми със съобщенията и промяната на името.

1) Името

Вие сте направили 2 от разрешени 2 смени на името от 28 яну 2011 досега.

Имате право на още 2 смени за 30 дена.

И след опита за смяна ми изписва, че нямам право да си го сменям

2) Съобщенията

Когато направя опит за изпращане ВИНАГИ ми изписва "Нямате право да изпращате съобщение до (датата, времето, което е вмомента)"

И трябва да пробвам няколко пъти, за да стане :down:

2) Съобщенията

Когато направя опит за изпращане ВИНАГИ ми изписва "Нямате право да изпращате съобщение до (датата, времето, което е вмомента)"

И трябва да пробвам няколко пъти, за да стане :whist:

Има спам контрол. 5 минути ли беше, не си спомням. В рамките на тези минути не можеш да пращаш второ съобщение.

Има спам контрол. 5 минути ли беше, не си спомням. В рамките на тези минути не можеш да пращаш второ съобщение.

Става въпрос и за първото ми съобщение за деня :speak:

Редактирано от ✌Gib☢n✌ (преглед на промените)

Днес за трети път с трети компютър в раздела Желания и линкове към албуми 2 KIS и KAV през последните актуални версии на Opera и Google Chrome засичат това:

Публикувано изображение

Ето и рапорта на KIS от преди няколко минути, най-вероятно става дума за зареждане на рисков аватар или снимка, разширението е .png:

problem razdel albumi.txt

Днес за трети път с трети компютър в раздела Желания и линкове към албуми 2 KIS и KAV през последните актуални версии на Opera и Google Chrome засичат това:

Публикувано изображение

Ето и рапорта на KIS от преди няколко минути, най-вероятно става дума за зареждане на рисков аватар или снимка, разширението е .png:

problem razdel albumi.txt

Няма начин да е рисков аватар, тъй като този сайт - dyninfo.reanon.net, отдавна съм го спрял.

Е, аз не знам кой е причинителят, само заострям вниманието към потенциален проблем. Не изключвам вероятността да е и фалшива тревога, но все пак е по-добре да се провери, отколкото да съществува реална заплаха за посещаващите раздела.

От няколко дни всичко що е хостнато на Imageshack се вижда като тази жабка:

Публикувано изображение

Цитирам какво намерих по въпроса:

I checked my blog, I shocked to see that all images in my blog turned to a picture of yellow frog in an ice cube. There was a warning in that picture "Domain Unregistered. To view register at bit.ly/imageshack-domain". I am hosting most of my images in imageshack because it is easy to use and they are doing a great service for free. Anyway I log on to my imageshack account and registered my domain name with a small description of my website. With in few minutes all the images in my blog started showing and the picture of yellow flog is no more . May be imageshack took such a decision ( only registered domains are allowed to display images hosted in imageshack )to avoid any misuse of their service but I strongly believe I did not get any information from them prior to suspending showing images on my blog.

Сорс: http://www.corenetworkz.com/2011/02/only-registered-domains-are-allowed-to.html

Излиза че сайта трябва да е регистриран в имиджшак за да се визуализират прикачените картинки. Примерно, на тази страница, така виждам и подписа на потребителя Гибона/✌Gib☢n✌ /. Банера на Guitar Player се вижда и после е жълтата жаба в син куб.

Честит празник на всички!

Както се вижда от снимката, част от полето за репутация остава скрито от клипчето. Възможно ли е този "бъг" да се премахне?

Благодаря предварително!

Публикувано изображение

Редактирано от petinka90 (преглед на промените)

От няколко дни всичко що е хостнато на Imageshack се вижда като тази жабка....

Не знам дали Калин е регистрирал сайта или imageshack са променили нещо, но надписа се смени на

your country can view this image by logging into imageshack

Проблема се реши с регистрация в имиджшак естествено. Но, не са ли малко много нахални с това?

:speak:Чата не работи , а е вечер ?!?!?!?

[#CJOIN-5] ID-то на стаята е невалидно. Моля уведомете администратора.

Моля, оправете го :ph34r: ...

Редактирано от Фодор (преглед на промените)

Публикувано изображение

:angry:Чата не работи , а е вечер ?!?!?!?

Моля, оправете го :) ...

Брейй ти на въже си държан бре Фодка :blink:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.