Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

Имам въпрос: правени ли са скоро (тези дни) някакви промени по форума? Под Opera (11.01 и 11.10 Beta) ме тормози следният бъг: когато не съм най-горе на страницата в дадена тема и кликна върху зелената иконка до дадено име или пък на поленцето с репутацията (за да видя кой е щракал плюсове на дадено мнение), прозорчето, което трябва да се покаже, се появява най-горе на страницата. Ето и нагледно: http://ompldr.org/vN3dubQ/183.png http://ompldr.org/vN3dubg/184.png

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 669,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

• Администратор

Имам въпрос: правени ли са скоро (тези дни) някакви промени по форума? Под Opera (11.01 и 11.10 Beta) ме тормози следният бъг: когато не съм най-горе на страницата в дадена тема и кликна върху зелената иконка до дадено име или пък на поленцето с репутацията (за да видя кой е щракал плюсове на дадено мнение), прозорчето, което трябва да се покаже, се появява най-горе на страницата.

Ето и нагледно:

http://ompldr.org/vN3dubQ/183.png

http://ompldr.org/vN3dubg/184.png

Здравейте,

Опитайте да използвате стандартната тема на форума. Не поддържаме проблеми и бъгове в скинове различни от IP.Board.

Поздрави.

Здравейте,

Опитайте да използвате стандартната тема на форума. Не поддържаме проблеми и бъгове в скинове различни от IP.Board.

Поздрави.

За жалост същото нещо се случва и с IP.Board, явно е нещо по-сериозно (или различно, най-малкото) от проблем с даден скин.

За жалост същото нещо се случва и с IP.Board, явно е нещо по-сериозно (или различно, най-малкото) от проблем с даден скин.

Проблемът се забелязва само с Opera Browser, следователно създадетилите на форумната платформа не са взели предвид някоя особеност на този браузър. Този проблем ще се наблюдава при всеки форум на Invision Power Board от същата версия.

Проблемът се забелязва само с Opera Browser, следователно създадетилите на форумната платформа не са взели предвид някоя особеност на този браузър. Този проблем ще се наблюдава при всеки форум на Invision Power Board от същата версия.

Ще пиша за проблема във форумите на Opera - не знам дали е заради това, но kaldata.com показва доста грешки при W3 валидация. Такива проблеми се поправят от страна на Opera чрез специални кръпки в browser.js за всеки "грешен" сайт - тук е изброено колко много сайтове не са съобразени със стандартите.

След кратко търсене по въпроса се оказа, че проблемът е свързан с Prototype 1.7 script. Не съм наясно, но е възможно тази част от форума да се ъпдейтва автоматично и затова изведнъж нещо да се променя така.

Не знам дали Калин е регистрирал сайта или imageshack са променили нещо, но надписа се смени на

Проблема се реши с регистрация в имиджшак естествено. Но, не са ли малко много нахални с това?

Като гледам нищо им няма,ето ти снимка от мой албум там

Публикувано изображение

P.S.

Регистрация ли-ами това е задължително

:mark:

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Като гледам нищо им няма,ето ти снимка от мой албум там

Публикувано изображение

Много е хубаво , че си си качвала снимки там, но :

1.)когато качваш изображения на imageshark.us без да си регистриран, след известно време те се изтриват.

2.)когато качваш изображения в собствена папка , след регистрация, си седят.

Когато написа поста си къде беше пуснала акъла си , та не прочете какво е написал самият потребител :

Проблема се реши с регистрация в имиджшак естествено. Но, не са ли малко много нахални с това?

или просто давай да си пишем постове из форума ?

Първо-обяснявам че трябва да има рег в сайта.

Второто е с послепис-както виждаш.

Искам си чатаааа ...

[#CJOIN-5] ID-то на стаята е невалидно. Моля уведомете администратора.

Искам си чатаааа ...

Стига плака де-скайп нямаш ли

:P

Имам , но ние се събираме там редовно , и нямам всичките скайпове :P !

Имам , но ние се събираме там редовно , и нямам всичките скайпове :speak: !

Трябва да те направим оператор в чата май. :P

Хах , май няма такива :P ...

Не работи :)(((((((((((((((((((((( ... Поправете го по дяволите !!!

Лин , и аз това се чудя ... Всъщност вече имам предположения, но само със диагноза нещата не се поправят :)((

• 2 седмици по-късно...

Здравейте,

все по-често започнах да забелязвам този проблем:

Публикувано изображение

разбирам че реклами трябва да има, но този проблем го има отдавна и все се надявах някои друг освен мен да го забележи и да го оправите.

Понеже може да не става ясно от картинката ще поясня: при разглеждане на снимки прикачени във форума рекламите излизат над бутоните за управление.

Редактирано от Bily-79 (преглед на промените)

След кратко търсене по въпроса се оказа, че проблемът е свързан с Prototype 1.7 script. Не съм наясно, но е възможно тази част от форума да се ъпдейтва автоматично и затова изведнъж нещо да се променя така.

След още малко ровене намерих решение на проблема, само че въпросното решение може да се приложи само от страна на администрацията.

http://community.invisionpower.com/tracker/issue-28590-strange-behavior-with-popups-after-applying-patch-for-ie9/page__view__findpost__p__110529

Става дума за три реда код - не мисля, че ще е много затормозяващо.

• Администратор

След още малко ровене намерих решение на проблема, само че въпросното решение може да се приложи само от страна на администрацията.

http://community.invisionpower.com/tracker/issue-28590-strange-behavior-with-popups-after-applying-patch-for-ie9/page__view__findpost__p__110529

Здравейте,

Оправено е благодаря за доклада. След рефреш на страницата когато зареди новия js файл проблемът би трябвало да изчезне.

Поздрави.

Здравейте,

Оправено е благодаря за доклада. След рефреш на страницата когато зареди новия js файл проблемът би трябвало да изчезне.

Поздрави.

Аз пък благодаря за бързата намеса :rolleyes:

• 3 седмици по-късно...

Имам въпрос: правени ли са скоро (тези дни) някакви промени по форума? Под Opera (11.01 и 11.10 Beta) ме тормози следният бъг: когато не съм най-горе на страницата в дадена тема и кликна върху зелената иконка до дадено име или пък на поленцето с репутацията (за да видя кой е щракал плюсове на дадено мнение), прозорчето, което трябва да се покаже, се появява най-горе на страницата.

Ето и нагледно:

http://ompldr.org/vN3dubQ/183.png

http://ompldr.org/vN3dubg/184.png

Проблемът пак е налице - да не би да е свързано с неотдавнашните промени по страниците с новини? Според мен покрай тях е 'закачен' и js файла, споменат по-горе.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано изображение

[#CJOIN-0] Няма връзка с Чата. Моля уведомете администратора. Не може така , само през ноща , когато е време за чат бе...

Извинете за безпокойството-

само при мен ли не работи брояча за посетители в профила?

;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.