Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

2. Да се премахне възможността сам да си оценяваш мненията. Пробвах днес и можеш сам да си даваш плюсове...

Много уместно предложение.

И още нещо. Липсват емотикoните, които отговарят на: :D:(:D. :)

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 669,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

Много уместно предложение.

И още нещо. Липсват емотикoните, които отговарят на: :D:(:D. :)

В "Покажи Всички" няма ли ги?

Това "Покажи Всички" задължително трябва да е с по-голям размер на шрифта!

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

В "Покажи Всички" няма ли ги?

Това "Покажи Всички" задължително трябва да е с по-голям размер на шрифта!

Всъщност ги има, но са много назад. Но преди ги даваше и с тези знаци. Както и да е - проблемът е решен. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif

Не е лошо да има както преди едно меню с някои от по-често използваните емотикони или като се натисне "покажи всички", да са в началото.

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

Хихи вярно че можеш да си цъкаш и на теб плюсчета.

Те като Фейса го направили-там така.

Само че тук могат и да се изтриват

:zipper:

Ер голям как се пише ???

понеже след натискана всички букви след това са удебелени впреки че символа не излиза < както се вижда

И още нещо. Липсват емотикoните, които отговарят на: :zipper::help::no-no:.

недей плака ве,ще се появят ...=) хахха : D

така

Аз искам да предложа нещо за системата за оценяване на мненията:

1. Да се върне цифровото и цветово показване. Много по-удобно и видно е, особено за новите потребители, които не са се ориентирали във форума. Така по-лесно ще видят на кои мнения да обърнат по-голямо внимание.

2. Да се премахне възможността сам да си оценяваш мненията. Пробвах днес и можеш сам да си даваш плюсове...

3. Не съм запознат със форумната система, но ако е възможно дали може да се обсъди връщането на минусите само в техническата част на форума? Да кажем- Софтуер и Хардуер поне. Защото се появяват потенциално опасни и грешни мнения и е добре да се отличават с един червен отрицателен вот, защото някои потребители се връзват. Знам, че минусите ги премахнахте по молба от другите развлекателни раздели и разбирам и защо, за това питам само за техническата част на форума дали е възможно?

п.с. Харесва ми новият дизайн, браво!

Подкрепям те с две ръце за всичко, особено за репутацията. Преди си беше супер, а сега сякаш се мъчим да приличаме на Фейлбук - поне според мен това не е правилната посока.

Новият дизайн е хубав, но бих искал да видя пак повечко цветови теми - не помня по име коя точно ползвах, но беше по-тъмна и по-малко измаряща от тази, а и бях свикнал с нея. CleanCut се казваше (сега я намерих) и изглеждаше [url=http://www.ipbforumskins.com/portfolio/cleancut_full.jpg] - дано има обратна съвместимост и може да се ползва и с тази версия на платформата.

Прави ми впечатление липсата на снимки в профилите - има ги само аватарите, които се виждат във форума.

Друго нещо - когато пиша мнение във форума, очаквам като натисна Tab, да се фокусират директно "Публикувай", след това "Преглед" и чак след това всичко останало, за да не ми се налага да посягам към мишката.

Я кажете как цитирате-

че нещо не става при мен,преди като натиснеш бутона и цитата си излизаше в новия отговор-

сега не ще.

Вчера имаше един готин заек-баек в новите емотикони,ама хванал гората за съжаление,няма го

.

Вчера имаше един готин заек-баек в новите емотикони,ама хванал гората за съжаление,няма го

Сорри, за заека!-

Кумчо Вълчо

отиде да дрънка камбаните :D (егати шматката)

...

Някои хора тук дадоха мнение, ние, на които форумът ни зарежда по-бавно, да сменим доставчика на интернет. Е, аз избор нямам и в момента ползвам мобилен интернет. IPB Mobile не ме удолетворява, понеже половината функции ги няма или не работят.

Питам-Нужно ли е да имаш гигабитова интернет връзка и нов компютър, за да може форумът да не зарежда със скоростта на охлюв?

Честно казано за новата тема-Дразни ми очите като цветове, оформление и прочие. Не, промяната в този случай не е добра и с риск да си навлека гнева дори на администраторите, не мисля че работещ сайт с потребители привикнали на едно нещо, трябва да става поле за експерименти. По такъв начин се губят потребители.

не, достатъчни са 256 кB/s за съвсем нормално отваряне на форума и сайта (е сайта има забавяне заради снимките понякога)

така че търсете проблема във вашия телевизор

корекция: да се чете 256 kbps = бита, вместо байта

това е ограничената скорост на Mtel LOOP All Around

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

не, достатъчни са 256 кB/s за съвсем нормално отваряне на форума и сайта (е сайта има забавяне заради снимките понякога)

така че търсете проблема във вашия телевизор

oтварям го с 20-30 кб/с ,какъв е проблема ? (:

(а тия който са с по-добра връзка едва ли ще усетят нещо...или си говорите по-принцип?)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Аз имам проблем. Тъкмо свикнах със старата визия, но вече я няма. Няма значение, тая като че ли е по-добра. даже и промяната на репутацията подкрепям. Най-сетне казваш, че харесваш нещо, а не, че вдигаш рейтинга на някой. Нямало това, нямало онова, другото пък било 3 милиметра вляво и 2 мм надолу, а някой не можел да зарежда от телефона. Ми сменяйте телефоните. Дай тогава да си караме със старите щайги Правец 8Д( домашен) и с интернета отпреди 7 години - 5 кБ/с.

Аз затва ли съм все втори.. :rolleyes:

Явно... Кой как се уреди :grimace:

Явно... Кой как се уреди :rolleyes:

Верно си е....А видеото пак избяга някъде....или аз не го виждам ...

Този проблем нали е известен ? Или не е ?

Mozilla Firefox 5.0

Наблюдава се и на IE8

Очевидно е, че по форума се работи в момента. Безсмислено е да се докладва всяка разместена чертичка при положение, че има нова версия на форума и съответно нов скин, по който има много работа. В търпението е истината.

Очевидно е, че по форума се работи в момента. Безсмислено е да се докладва всяка разместена чертичка при положение, че има нова версия на форума и съответно нов скин, по който има много работа. В търпението е истината.

Че и ракиено време стана.....сега мога да търпя :rolleyes:

С Opera 12.00 е същото.

a s firefox 8 няма такъв проблем хайде де

както и с ИЕ 9

несериозно отношение от ваша страна - освен ако проблема не е оправен

очевидно е оправено - мързи ме да видя с firefox 5 как е,но 4 от 4 е красноречив резултат

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.