Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

Оставам привърженик специално що се отнася за външният вид на страницата с правилата. Много е изчистен и нарушителите вече няма да имат оправдание, че не са могли правилно да прочетат някоя закрита от красива финтифлюшка наредба или част от правило. П.П. Естествено, това че тази нощ, някой не си е довършил правописната част, с удебеляването на важните термини и изречения, си остава за негова сметка...

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

Имам запитвабе към кал кога ще мога влизал от ника си: GAMENCHE ? :)

Имам запитвабе към кал кога ще мога влизал от ника си: GAMENCHE ? :)

За какво си отрязан? Няма те написан в темата за наказани потребители, поне не и от тази година.

Не знам честно казано не мога си върна по пощта паролата не знам кой път пиша .... !

Не знам честно казано не мога си върна по пощта паролата не знам кой път пиша .... !

Тогава просто продължете да използувате този си акаунт. Ако имате някаква важна информация, която е качена към профила, който Ви е недостъпен, напишете лично съобщение на модератор или ако не се вземат адекватни мерки, за някакъв нормален срок от примерно до една седмица, пишете и на Калин.

при натискане на бутона(линка) за ново съдържание:

Публикувано изображение

първата тема от резултатите е прочетена преди натискането, четвъртата е прочетена след него, след което бутонът отново е натиснат и резултатът е този на снимката

не са чистени бисквити и кеш, умишлено, ако се окаже че е от тях ще бъде направено своевременно

така е от около 2 седмици

въпрос 2: възможно ли е заради speed dial (независимо дали този в опера или такъв в мозила) системата да ме вижда псотоянно онлайн?

при натискане на бутона(линка) за ново съдържание:

Публикувано изображение

първата тема от резултатите е прочетена преди натискането, четвъртата е прочетена след него, след което бутонът отново е натиснат и резултатът е този на снимката

не са чистени бисквити и кеш, умишлено, ако се окаже че е от тях ще бъде направено своевременно

така е от около 2 седмици

въпрос 2: възможно ли е заради speed dial (независимо дали този в опера или такъв в мозила) системата да ме вижда псотоянно онлайн?

Не можах да вникна точно във въпроса ти, но сега ми се случи следното с Опера - рефрешвам страницата и търся нещо в нея, но Опера ми намира стария резултат, който съм въвел преди това в търсачката. Явно проблем има и в браузера. Между другото, тоя браузер е много подходящ в някои сайтове, ако искаш да даваш повечко плюсове или минуси към коментари.

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

в резултата за "ново съдържание" се представя и вече прочетено такова офф: темата за репутацията е приключена

Това пък откъде се пръкна?

Публикувано изображение

Показва го само последната финална Opera, при това от преди 2-3 минути.

Това пък откъде се пръкна?

......

Показва го само последната финална Opera, при това от преди 2-3 минути.

Да не е засечен нечий робот, да не кажа андроид.... :)

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Не знам - според F-Secure сайтът е чист, а и KIS мълчи:

Публикувано изображение

Не знам - според F-Secure сайтът е чист, а и KIS мълчи:

Е ти с колко антивирусни си?

Е ти с колко антивирусни си?

С една, разбира се. F-Secure (на снимката е таб!) предлага проверка на съмнителни линкове - http://browsingprotection.f-secure.com/swp/;jsessionid=B20CFB221436709A94D5D462A6360D3C . Вероятно има и стотици други, но предпочитам да проверя в доказан източник на информация, поне доколкото е възможно това.

ооо, има цял раздел за защита в които си мерят пишките на софтуера - повече от нормално е някой бот в новите функции на опера да е засякъл нещо от тази тема: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=175228....от всичките и 70 страници или останалите 12 части

• 2 седмици по-късно...

От скорошна тема се сетих за един проблем. Понеже напоследък в раздел ВИДЕО често поствам клипове. Имам проблем с иконките! Не мога да сложа нито една в коментар.

От скорошна тема се сетих за един проблем.

Понеже напоследък в раздел ВИДЕО често

поствам клипове.

Имам проблем с иконките!

Не мога да сложа нито една в коментар.

Наистина ги няма емотиконките

:P

Има ги като чукнеш 2 пъти... после обаче...не можеш да ги постнеш. А в коментара към Невероятните прикл. на жабари в Русия--иконка има!

Намирам време да бия на шах в булет партии-60 секунди. Не излизат в коментарите...не знам защо! Човечето с усмивката е най-подходящо- не излиза! И както писа Пипилота...значи не е само при мен! :P

Кой емотикони ги няма ... при мен ги има всички :P !

Емотиконките в полето за коментари към видеоклип.

Няма такива.

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Емотиконките в полето за коментари към видеоклип.

Няма такива.

:P При мен всичко си е в час !!!

:) При мен всичко си е в час !!!

А при нас що ги няма а

Публикувано изображение

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.