Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

там си и е добре и не ти се навира в очите - това е форум, не стая в която четири лица си говорят на различни теми и никой не знае за какво говорят другите

пример:

Нещо лошо ли има в чата?Говорим си там, да.И знаем добре за какво си говорим, само трябва да се включиш на време. Това , че не си попадал в правилното време , не е наша вина , а съвсем спокойно можеш да хванеш връзката, ако искаш :clap: !
  • Отговори 7,1k
  • Прегледи 670k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

Проба Работи...

В крайна сметка успях да пусна мнението, в което не виждам отворени тагове. Съобщението започна да го дава в предпоследния цитат, дотам нямах проблем. Не знам сляп ли съм, но се дзверя и не виждам проблем. Ако имате време, хвърлете един по-компетентен поглед.

http://www.kaldata.c...dpost&p=2039394

Странно е, че ако го отворя за редакция и без да правя промени се опитам да потвърдя, пак дава горепосоченото съобщение.

Редактирано от badsector (преглед на промените)

Нещо лошо ли има в чата?Говорим си там, да.И знаем добре за какво си говорим, само трябва да се включиш на време. Това , че не си попадал в правилното време , не е наша вина , а съвсем спокойно можеш да хванеш връзката, ако искаш ;) !

естествено че няма нищо лошо в чата - но пак ще се повторя, това експлицитно е форум, не чат

В крайна сметка успях да пусна мнението, в което не виждам отворени тагове. Съобщението започна да го дава в предпоследния цитат, дотам нямах проблем. Не знам сляп ли съм, но се дзверя и не виждам проблем. Ако имате време, хвърлете един по-компетентен поглед.

http://www.kaldata.c...dpost&p=2039394

Странно е, че ако го отворя за редакция и без да правя промени се опитам да потвърдя, пак дава горепосоченото съобщение.

Исках да проверя, но няма как да видя кода, който виждаш ти при редакция на собственото си мнение.

Здравейте. Пиша от името на потребител, който има проблем с влизането след промяната. Не успява да влезе с паролата си. Дал е опцията за забравена парола, но не получава такава на пощата си. Потребител: GAMENCHE Негова поща: [email protected]

Здравейте.

Пиша от името на потребител, който има проблем с влизането след промяната. Не успява да влезе с паролата си. Дал е опцията за забравена парола, но не получава такава на пощата си.

Потребител: GAMENCHE

Негова поща: [email protected]

Дали е пробвал да си изчисти бисквитките?

При тъмния скин не може да се вижда какво е писано в чата.Пробвах с няколко браузъра.Със скина по подразбиране няма проблем.Пробвах смяна и на цветовете пак не се вижда (освен ако не се маркира)

• Администратор

При тъмния скин не може да се вижда какво е писано в чата.Пробвах с няколко браузъра.Със скина по подразбиране няма проблем.Пробвах смяна и на цветовете пак не се вижда (освен ако не се маркира)

Здравейте,

Оправено е, след като си рефрешнете страницата вече не би трябвало да имате този проблем.

Поздрави.

Проба Работи...

Не се и съмнявам.Само дето аз не мога да го докарам.

Не са ми ясни функциите на RGB, работим само с CMYK за редакциите

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Хайдукпикасо , ето ти малко инфо:

Публикувано изображение

Кал , във Nacht все още има проблем със това колко човека има в чата, показва го в горния десен ъгъл.

Редакция : По някога главното меню е във бутон го показва , като списък.

Редактирано от Фодор (преглед на промените)

Хайдукпикасо , ето ти малко инфо:

Публикувано изображение

Мерси много,това го правя,нагласям си го,виждам го - но не мога да го запаметя

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

след като избереш цвят, трябва да кликнеш на малкото цветно кръгче долу в дясно :)

А какво означава съобщението :

Нямате право да разглеждате тази тема.

появяващо се при клик върху известие за цитиран мой пост ?

А какво означава съобщението :

появяващо се при клик върху известие за цитиран мой пост ?

Обикновено, защото по това време темата е взета за "ремонт" от модератор. Същото се получава и с нови теми в определени раздели, където се изисква одобрение, за да бъдат пуснати, но заглавието им излиза на "стъргалото"...Същото се отнася за всякакви теми с имена или постове на автора им в тях, които нарушават правилата на форума. Сещате се къде е най-честият изход за такива теми и постове: Публикувано изображение

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Сигурно по средата на ремонта му се е наложило спешно да излезе.

За някои действия се изисква разрешение от администратор, така че нещата могат да се проточат наистина, но все пак става въпрос за десетина, петнадесет минути, рядко повече - при нестандартни обстоятелства.

Става дума за няколко часа.

Напиши запитване към модератора на раздела и ще получиш отговор за причината, но не забравяй че и модераторите са хора, те си имат и личен живот, също и работа от която припечелват насъщния! Не могат постоянно да висят на компютъра и могат всякакви обстоятелства да ги отклонят за неопределено време от тяхната дейност, включително и непредвидени, поради което дадена работа да остане висяща за по-дълго време.

За трети път ще попитам, съществува ли личния бележник , или е заминал в небитието? Толкова ли труден въпрос задавам, че се налага да питам за трети път? Аз ли не го намирам, или търся под вола теле? Ще е наистина много некоректно спрямо потребителите, ако е предлагано нещо, и изведнъж просто е премахнато. Имах записани важни неща в него.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=181913 Нямам право да видя въпросната тема !?!?

Редактирано от Фодор (преглед на промените)

Ще ни върнете ли Видеото ?

На мене ми е терсене маркировката за темите в които съм писал. Преди сякаш повече се открояваше, а сега само една звездичка - поне ако може да е с друг цвят от точката. Така като си преглеждам новите теми във форума ми е по-лесно да се ориентирам в коя тема съм писал и в коя не. Сега е доста по-трудно. А особено пък с новия облик изобщо не се вижда при няколкото цветови схеми които пробвах.

На мене ми е терсене маркировката за темите в които съм писал. Преди сякаш повече се открояваше, а сега само една звездичка - поне ако може да е с друг цвят от точката. Така като си преглеждам новите теми във форума ми е по-лесно да се ориентирам в коя тема съм писал и в коя не. Сега е доста по-трудно. А особено пък с новия облик изобщо не се вижда при няколкото цветови схеми които пробвах.

Такива неща почти винаги могат да се направят с потребителски CSS, но и почти винаги е по-лесно да се направи от администрацията. Иначе подкрепям, че би било по-добре звездичката да е да кажем в червено.

Друго нещо - би било страхотно форума да пише различни бисквитки на всяко устройство, от което е отварян (не знам дали мисля в правилната посока, kal ще каже), като идеята ми е да мога на компютъра да си ползвам IP.Board, а на телефона - IP.Board Mobile, като едното да не зависи от другото. Сега, когато от телефона съм превключил към мобилния скин, то и на компютъра форумът ще се отвори също с мобилния, и обратно.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.