Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

Здравейте,

Поздрави и приятни мигове във форумите.

Привет

Може ли да се направи Обика - - - > IP.Board стандартния със смяна на цвета

Благодаря предварително

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 670k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

Имате видео

Говоря за клипчетата,които бяхме качили,те си бяха в отделен раздел.

Говоря за клипчетата,които бяхме качили,те си бяха в отделен раздел.

Сори Публикувано изображение

Здравейте,

Качен е и първият тъмен скин "Nacht", който може да изберете от менюто долу в ляво "Смени Облика"

Най-хубавото в този скин е, че всеки може сам да избира цветове на фона си от квадратчето горе в ляво след като превключите на него:

Поздрави и приятни мигове във форумите.

Супер, е но как мога да го направя да ми запази промените...избрах син цвят...отворих нова страница и пак се върна черния цвят ?

Мерси ! :magnifier:

Едит: оправих се...трябва да се кликне на топчето долу вдясно. :wow:

Супер, е но как мога да го направя да ми запази промените...избрах син цвят...отворих нова страница и пак се върна черния цвят ?

Мерси ! :magnifier:

Едит: оправих се...трябва да се кликне на топчето долу вдясно. :wow:

При мене си е ОК, но още си избирам цвета....

Опс....оправил си се :wow:

Редактирано от Ракиено време (преглед на промените)

Новият облик изглежда прекрасно, но е и доста тежък - забелязва се една мудност, когато се скролира (за разлика от стандартния - сигурно е заради всичките тези прозрачности и т.н.) - аз не бих дал в жертва функционалността за сметка на външния вид.

Edit:

Привет

Може ли да се направи Обика - - - > IP.Board стандартния със смяна на цвета

Благодаря предварително

Подкрепям.

Редактирано от Disasterpiece (преглед на промените)

Забелязах, че всяко публикувано изображение се отваря в отделно (фоново) прозорче, като това го нямаше преди, освен ако не е даден съответен линк за това. Сега, ако се цъкне, да речем, на картинка със "прикачен" към нея линк към сайт, се отваря и едното, и другото, което ми се струва леко дразнещо.

Редактирано от petinka90 (преглед на промените)

Новият облик изглежда прекрасно, но е и доста тежък - забелязва се една мудност, когато се скролира (за разлика от стандартния - сигурно е заради всичките тези прозрачности и т.н.) - аз не бих дал в жертва функционалността за сметка на външния вид.

При мен не се забелязва мудност, всичко си е наред. Надявам се само, когато е възможно, да се качат още 1-2 теми, тази новата не ми харесва особено, въпреки че все пак човек може да си избере цветовете и да не си вади очите с бялото...

Новата тема не е лоша, особено за тези които искат да изберат любимия си цвят за фон. Забавяне се усеща при по-старите машини, сигурно точно заради многото прозрачност! Наистина ако е възможно да се качат 1 - 2 теми още, ще бъде добре... Бих минал на новата, но заради мудността не ми се жертва бързината на скролване.

Синичкото ми харесва, нооо бялото определено ще го променя. Мхм. Аз бях голям фен на IP.Duo темата. Въпреки, че имаше много трески за дялане, цветовете бяха добре балансирани.

Синичкото ми харесва, нооо бялото определено ще го променя. Мхм. Аз бях голям фен на IP.Duo темата. Въпреки, че имаше много трески за дялане, цветовете бяха добре балансирани.

Който, както си го нагласи приятелю....

Публикувано изображение

Единствения "проблем" на новата тема е цифрата, която показва кои са on-line в чата! На горната снимка(тази от поста на

sliderum) се намира в горния десен ъгъл, при мене също е така.

Също така, когато се влезе в някой раздел, страниците на темите вместо номера имат само квадратчета...

Единствения "проблем" на новата тема е цифрата, която показва кои са on-line в чата! На горната снимка(тази от поста на

sliderum) се намира в горния десен ъгъл, при мене също е така.

там си и е добре и не ти се навира в очите - това е форум, не стая в която четири лица си говорят на различни теми и никой не знае за какво говорят другите

пример:

И аз суках и въртях цветовете,но оптимален резултат за ненатоварване на зрението не постигнах...

И аз суках и въртях цветовете,но оптимален резултат за ненатоварване на зрението не постигнах...

Кофти монитор, кофти настройки на монитора, кофти зрение - причини бол?!

Ами ще чакаме да измислят нов скин,и при мен същото мазало.

:)

Виждаш ли монитора ми няма проблем...Проблема е в скина. Както вече писах...основния съвсем не е модерен,защото съм го ползвал отдавна в един злополучен форум! Не виждам причина да няма и класически...той е оптимален цветово. И от него в това отношение и докторите ще гласуват с две ръце!

Защо не мога да видя новото съдържание и после ми изписва "За съжаление няма промени"

Учтиви са хората и компютрите и чувствителни...

Аз ще изчакам да видя няма ли да се появи някое друго скинче. :party4:

При опит да пусна multi quote мнение излиза съобщение "Броят отворени тагове за цитат не съвпада с броя на затворените тагове. Моля затворете всички отворени тагове.". Проверих няколко пъти, всичко е наред в таговете.

• Администратор

Речено - сторено :halloween9:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Няма вече бяло да боде очите :ph34r:

Аз ще изчакам да видя няма ли да се появи някое друго скинче. :halloween10:

При опит да пусна multi quote мнение излиза съобщение "Броят отворени тагове за цитат не съвпада с броя на затворените тагове. Моля затворете всички отворени тагове.". Проверих няколко пъти, всичко е наред в таговете.

Проба Работи...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.