Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

Гледам, че има писано в две теми (а може и да са повече) за които се води че съм абонирана, а нямам известия. Това е откакто се промени вида на форума, преди това нямаше такъв проблем (май са се променили настройките за известяване без мое участие).

Редактирано от starstar (преглед на промените)

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 670k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

И отново искам да попитам, къде е бележника ми? :)

Извинявай,кое е Бележника

:)

Имаше личен бележник преди, може би не си била обърнала внимание. Сега не го намирам, а имах записани важни неща в него .

Би трябвало да го запазят.

Иначе не е коректно спрямо потребителите ако го изтрият този Бележник.

Така мисля.

За разлика от предишната версия на форума тази ми допада доста. Голям шрифт, опростен и улеснен дизайн на всичко. Дано си остане така много години. Супер е.

Практически освен някои дреболии, каквито вероятно ще се открият с течение на времето, единственото което остана до пълното задоволство са облиците, с различни по-тъмни теми за фон.

А според мен, след всяка нова версия намалява съотношението "полезна информация" / "празно пространство". Все по-малко текст и все повече празни полета. На монитор с 1920x1200 виждам само две мнения с по 2-3 реда текст.

А според мен, след всяка нова версия намалява съотношението "полезна информация" / "празно пространство".

Все по-малко текст и все повече празни полета.

На монитор с 1920x1200 виждам само две мнения с по 2-3 реда текст.

Това е проблем, поради малкото писан от колегите текст, защото са решили да стават хайку-поети и да се изразяват минималистично. Не е добре да се форматира форумен облик само с цел текста да изглежда много. Впрочем многото празни полета в постовете са и поради неколкократното натискане на Enter преди да се публикува поста и въобще немарливостта е по наша вина.

Това е проблем, поради малкото писан от колегите текст, защото са решили да стават хайку-поети и да се изразяват минималистично. Не е добре да се форматира форумен облик само с цел текста да изглежда много. Впрочем многото празни полета в постовете са и поради неколкократното натискане на Enter преди да се публикува поста и въобще немарливостта е по наша вина.

Не можеш да ме убедиш, че компаниите производители на мишки, не са платили на Invision Power Services, Inc. да разтеглят съдържанието по вертикала.

Повече въртене на колелото -> по-кратък живот -> покупка на нова мишка.

Теориите за конспирациите, много добре са ни известни.

Какво става със - - - > Публикувано изображение :weather4:

Не ти ли харесва ?

Не ти ли харесва ?

Много абонаменти съм изгубил тцтцтц или получавам известие за дадена А - Тема и кликвам върху нея и ме отвежда във началната страница

тцтцтц

Редактирано от MIIGLENE (преглед на промените)

Много абонаменти съм изгубил тцтцтц или получавам известие за дадена А - Тема и кликвам върху нея и ме отвежда във началната страница

тцтцтц

Направи рекламация !

Направи рекламация !

Много жалко щом това ви изглежда реклама

Не можеш да ме убедиш, че компаниите производители на мишки, не са платили на Invision Power Services, Inc. да разтеглят съдържанието по вертикала.

Теориите за конспирациите, много добре са ни известни.

Знаех си че има нещо гнило с тия мишки-

аз за 10 месеца две смених-добре че е в гаранция та ми я сменят с нова.

повече въртене на колелото -> повече натоварване на китката на ръката -> различни болести и изкривявания - > повече работа за докторите -> новият вид на форума е докторска конспирация - > кой е техният представите тук? -> Trichocephalus -> за всичко е виновен той.

Блестяща логика :weather4:

повече въртене на колелото -> повече натоварване на китката на ръката -> различни болести и изкривявания - > повече работа за докторите -> новият вид на форума е докторска конспирация - > кой е техният представите тук? -> Trichocephalus -> за всичко е виновен той.

Блестяща логика :bubblegum:

Моментално оборвам: Повече натоварване се получава от много "саморъчни операции", пиленце.

Моментално оборвам: Повече натоварване се получава от много "саморъчни операции", пиленце.

И от това, да. В случая обаче говорим за мишки

И от това, да. В случая обаче говорим за мишки

Мишките ги гризат котенцата, докато ние правим онази интервенция. Е, как нагризаните мишки няма по-бързо да сдават багажа? Те котенцата и нашите плъшоци да сгризат и те уж толкова наперени, пък се свиват и скриват в чатала...

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

ЕЕЕЕ тук се изкефих много СВЕТКАВИЧНА намеса на екипа ВЪЗОБНОВЕНИ са АБОНАМЕНТИТЕ всичко работи ПРОФЕСИОНАЛНО

ИСКРЕНИ БЛАГОДАРНОСТИ ВЕЛИКИ СТЕ

само остава много скинове да качите за да олекне на очичките на потребителите

Благодарско

А не така,моля-върнете ни Видеото

Имате видео но може би след някой ден ще бъде добавено във Клип Б-А кото удобство за потребителя

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=2XJmGAcNcY8&feature=related

Споделям друго

може ли да се обърне внимание за приятелите на даден потребител ПРОФИЛ примерно

задаване на определена големина на самите КВАДРАТИ що се получава намесване или наслагване със друг приятел

Пример Публикувано изображение между двмата има потребител но тои не се вижда вижда се след зареждане на профила

и когато се зареди мигновенно става МИНИ за сега това ако се натъкна на друго споделам веднага хаиде успех

Редактирано от MIIGLENE (преглед на промените)

• Администратор

Здравейте,

Качен е и първият тъмен скин "Nacht", който може да изберете от менюто долу в ляво "Смени Облика"

Най-хубавото в този скин е, че всеки може сам да избира цветове на фона си от квадратчето горе в ляво след като превключите на него:

post-1-0-85501300-1311668130_thumb.jpg

Поздрави и приятни мигове във форумите.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.