Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

А твойто приятелче Фодор не ме ли изгони оттам?Приказките на Арагорн са вярни.

Ти на лична вендета ли си го дал? Не можа да преглътнеш онова за постването на програми май?

О`К! Вадим чата от форума(впрочем дали въобще чата се води част от форума?) и така ще е достъпен за всички, без някои да ги е яд(то освен на мен, дали някому пука, ама нейсе), че нерегистрирани го ползуват...

Нищо подобно не съм казал, думите бяха преиначени и използвани от различни хора по грешен начин, колкото да бъдат опозиция. Истината е, че не се изисква нещо ново, невероятно, нито се цели дискриминиране или ограничаване на потребителите на сайта, а просто една дребна, но съществена промяна, за да бъдат нещата както преди.

Стига преиначаване, докато нерегистрирани не можеха да пишат в чата, някой оплака ли се от това? Не. Но когато стана обратното, всички изведнъж взеха да заемат позиция по въпроса, че нерегистрирани трябва да могат да пишат в чата. Защо преди това не е имало никакво отбелязване на въпроса пред администратора Кал, нито в тази или която и да е друга тема и е считано за вярно решението, че нерегистрирани не трябва да могат да пишат в чата, а сега когато те могат, старото решение автоматично се превръща в грешно. Стига раздухване на въпроса вече и то от лица, които са явно незаинтересовани от чата, който е във форума. Лично аз го считам за до някъде полезен.

И нито едно момиче.Мислех да внеса колорит а те го обърнали на философия относно хардуер.

Кой от вас 2-мката да внесе колорит, Иван или Алекс? Винагии може да смениш темата, като не пишеш аз виновен ли съм?
  • Отговори 7,1k
  • Прегледи 650k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

Ти на лична вендета ли си го дал? Не можа да преглътнеш онова за постването на програми май?

Ти и потребителят Фодор реагирате гневно на всяка промяна.Не се ли оплакваше ти от рекламите.Е стани Вип и реклами няма.Бил си с Опера и еди какво си не вървяло.Е има и други браузъри.Била ти слаба връзката и чата ти бавел.Е сложи си лан.

Един вид, "Ако беше запознат с компанията там, щеше да разбереш, че не искаме други да влизат и четат".

Аз не го разбрах по този начин...

Ти и потребителят Фодор реагирате гневно на всяка промяна.Не се ли оплакваше ти от рекламите.Е стани Вип и реклами няма.Бил си с Опера и еди какво си не вървяло.Е има и други браузъри.Била ти слаба връзката и чата ти бавел.Е сложи си лан.

Не от рекламите, а от Facebook интеграцията. Да, с Opera съм и след като това е 1 от 4-те масово използвани интернет браузера, се очаква че всичко трябва да работи добре с нея. Не виждам адекватна причина да сменя Opera, след като разработчиците й нямат вина за това какво web програмистът X може да му щурне.

Да, при бавна връзка нещата не изглеждат добре. Е, не навсякъде винаги можеш да намериш бърза връзка, но това не е причина за дискриминиране.

Не, на теб едва ли ти пука поне малко за текущата тема, просто си водиш личната вендета, защото имаше забележки от моя страна към теб, за раздела с програми.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Не от рекламите, а от Facebook интеграцията. Да, с Opera съм и след като това е 1 от 4-те масово използвани интернет браузера, се очаква че всичко трябва да работи добре с нея. Не виждам адекватна причина да сменя Opera, след като разработчиците й нямат вина за това какво web програмистът X може да му щурне.

Да, при бавна връзка нещата не изглеждат добре. Е, не навсякъде винаги можеш да намериш бърза връзка, но това не е причина за дискриминиране.

Не, на теб едва ли ти пука поне малко за текущата тема, просто си водиш личната вендета, защото имаше забележки от моя страна към теб, за раздела с програми.

Защо пренасяш собствените си проблеми като проблеми на форума?

Редактирано от Alex&In-Love (преглед на промените)

Защо пренасяш собствените си проблеми като проблеми на форума?Опера е малко използван браузер и не спада към големите.Виж и пазарният дял.

Оуу, я си гледай работата... :D

4-те основни и масови браузери са-Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome.

.След като имаш проблеми сменяш браузера.Щом е от него.И не ми прибавяй думи които не съм казал.

Редактирано от Alex&In-Love (преглед на промените)

Опера е малко използван браузер и не спада към големите.Виж и пазарният дял.

ти вярваш ли си?

Нека се направи статистика потребителите на Калдата със какъв браузър са...

При 2.4% пазарен дял да е основен браузер след като Сафари има 4.2% и не е основен просто няма логика.Основните са три.

Safari се подвизава основно на Mac платформа, така че едва ли би могъл да е основен под Windows платформа.

И да, основен е. Стига спами и троли.

Заяждам се не виждаш ли?Естествено,че е добър браузер.Време е за почистване на темата.

Да, да я почисти от теб, защото ти изс*а тези ла*на в тема с тематика далечна от тази, която ти се опита да й придадеш.

Заяждам се не виждаш ли?Естествено,че е добър браузер.Време е за почистване на темата.

Виждам,и не е хубаво с Живко да се дърлите така пред всички... з@еби с други думи...

Edit:Измести се фокуса от проблема с чата-иначе функцията гости да пишат е отвратителна,снощи и аз се уверих.

А тия "прес-аташетата" на форума/сайта най-добре да си затворят плювалниците..мхм

Добре де какво мога да направя сега.Свършена работа.Трябва да се чисти.Не мога да върна назад времето.

Ама в чата е ужасно с тия гости.

Това е недопустимо! Изтриваш постове и на отговори на други потребители оставяш само точка, празен пост или крайно орязана редакция на оригиналният. Именно заради подобни неща премахната опцията потребителите да могат да трият сами своите мнения и беше въведено ограничение за времето, през което може да изтриваш поста си.

Защо няколко поста по ред трябваше и да се отклоняваш и обвиняваш някого, като накрая само потвърди мнението на мен, Фодор и thinkagain?

Meжду другото, ThinkAgain, и на мен не ми допадат "прессаташетата" на форума...

...

Обида, потребителя да се счита предупреден!!!

Eдна причина гостите да не мога да пишат в чата, освен че всеки нерегистриран може да надзърта и следи някого...

Публикувано изображение

Може би трябва функция за личен чат за повече от двама участника а в общия канал да се вижда кой влиза и кой излиза.

Това застъпване само при мен ли се получава. Изчистил съм кеша на браузъра.

Публикувано изображение

Skin: Nacht

Пост: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=186408&view=findpost&p=2111510

Със Skin: Nacht се появява. Ако искаш пробвай и ти Nacht. За да сме сигурни...

Също и персонализирането на профила липсва при този скин. (информативно) :P

Оффф изпотих се докато намеря от къде аджеба се сменя тоя скин :ph34r: то не беше ровене във профила - и така по въпроса - скина е проблемен,виждам го като при теб .

• 1 месец по-късно...

Не знам къде е проблема, но днес цял ден форума зарежда бавно, а също така и блокират страниците.

Няма пипане от никъде, с последната версия на Мозила съм.

Трябва да рестартирам до следващия блокаж

:(

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.