Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

Относно чата: Понеже на администрацията нищо не ? пречи, може съвсем спокойно да направи една стая в която да се пише ако ще със индийско китайска азбука, а в другата кирилицата да е задължителна.

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

направо си кажи че аз ти преча защото пиша на латиница в чата ;)

Относно чата: Понеже на администрацията нищо не ? пречи, може съвсем спокойно да направи една стая в която да се пише ако ще със индийско китайска азбука, а в другата кирилицата да е задължителна.

Замисли се например по въпроса с лицензите!

Е, за това не могат да те (по-точно не искат) да ти дадат бан(ban), така, че няма да започвам тази тема. Но могат да направят втора стая, в която да си пишеш ако искаш на паджикистанска версия на японско Африкаански Китайски :) .

Кап, не са проблем, до колкото знам, защото има лимит за потребителите, не стаите.

защо от всички други потребители които ползват чат само ти се оплакваш ?? ти ли си най големия българин тука /който даже не живее в българия/ ?? или търсиш внимание ??? може би е нормално защото си на 14 и си в побертет но тук не е мястото ако ти липсва внимание да го получиш .. sorryyyy ;)

защо от всички други потребители които ползват чат само ти се оплакваш ?? ти ли си най големия българин тука /който даже не живее в българия/ ?? или търсиш внимание ??? може би е нормално защото си на 14 и си в побертет но тук не е мястото ако ти липсва внимание да го получиш .. sorryyyy ;)

Абе Вие ДВАМАТА, не се ли обичате? Я се прегърнете и не се карайте.

Ако имате да си казвате нещо двамата, нека ви напомня, че не тук е мястото. Това не е форумен проблем, а личен.

проблема е в него ! всеки път като влезна и пиша се дразни че пиша на латиница ,Анинфид разбери че вашия език е труден и за 2 години от които съм тука знам доста неща език с толкова различен от моя не се учи лесно ;) дори сега ползвам един сайт с който си правя преводите .. като ти преча проблема си е твой. твоето мнение за мен е нищо стига сме занимавали хората с глупости ....

проблема е в него ! всеки път като влезна и пиша се дразни че пиша на латиница ,Анинфид разбери че вашия език е труден и за 2 години от които съм тука знам доста неща език с толкова различен от моя не се учи лесно...дори сега ползвам един сайт с който си правя преводите .. като ти преча проблема си е твой. твоето мнение за мен е нищо стига сме занимавали хората с глупости ....

За човек, на когото българският му е труден пишеш доста добре на български/на кирилица и доста по-добре от стила писане в чата.

Само отбелязвам...(лека мнителност). :D

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Проблема ми не е само Ms. Ceylan, а ВСЕКИ един който пише на латиница.

Наистина ли е/са твой/и проблем/и това? Предполагам, че не спиш по-цели нощи от сърбеж против това, че някое лапе се излага да шари на шльокавица. :whist:

На мен също не ми е приятно, аз също съм забелязвал някои проблеми...После са ме наричали "мазна четка"...толкова са свободни...Като им счупят някъде тимбариците, ще разберат че не е точно така както си мислят. Обаче като им се скараш тук и се опиташ да ги поучиш, излиза че има проблем с картинката, т.е. не с форума :D

За човек, на когото българският му е труден пишеш доста добре на български/на кирилица и доста по-добре от стила писане в чата.

Само отбелязвам...(лека мнителност). :D

Живко ти прочете ли какво написах ?!? казах че ползвам сайтове с които превеждам,все пак знам перфектно турски и английски затова като превеждам от тях на български стила ти се струва различен ;)

Проблема ми не е само Ms. Ceylan, а ВСЕКИ един който пише на латиница.

Тогава защо живееш в Португалия? :P

Тогава защо живееш в Португалия?

Православните славяни използват кирилица. Реално немного държави в света я ползват, но погледнато като брой хора - може би около 350-400милиона...

Само Русия е към 200 и няколко милиона.. А живеенето някъде няма общо с темата и разговора. Едно е да се пише на английски с латиница, друго е български. Същото като да почна да пиша на португалски на кирилица...

Това пречи ли да пишем за нея? Не. До като не видя в правилата написано „Потребителите на Калдейта ЕООД нямат право да оспорват решението на администрацията относно начина на писане в чата.“, няма да спра.

Това пречи ли да пишем за нея? Не. До като не видя в правилата написано „Потребителите на Калдейта ЕООД нямат право да оспорват решението на администрацията относно начина на писане в чата.“, няма да спра.

Запънал си се като малко дете, хващаш се за дребни неща, изпускаш из поглед големите, важни неща :)

Интересно е, как връзваш форума и чата? Какво е общото, с изключение на това, че и двете са на Калин? Правилата на форума важат за него, никъде няма указание, че са определени за друго място! Прави ми впечатление, че някои потребители, забравят обстоятелството със заглавието на темата: "->Проблеми с форума<-"

...До като не видя ...

Мен пък ме дразни тва, че си неграмотен. Също ме дразнят 15 минутните реклами по време на формула1, банкнотите от 2 лева (грозни са), тролейбусите и кренвиршите. Последните 4 неща просто ги пропускам покрай себе си, за да не си натоварвам живота излишно с глупости. Ти, като толкова държиш на кирилицата в чата, направи си твой чат и си пиши там на кирилица. Калдейта е ЕООД. ЕООД е Еднолично Дружество с Ограничена Отговорност. Демек, като почнеш да си плащаш, тогава ще се оплакваш.

Редактирано от Silvering (преглед на промените)

Интересно е, как връзваш форума и чата? Какво е общото, с изключение на това, че и двете са на Калин? Правилата на форума важат за него, никъде няма указание, че са определени за друго място!

Всъщност, правилата бяха за целият сайт. Не съм забелязал много коментари за програми, написани на латиница в портала Калдата.com

...

Meн пък ме дразниш ти. Чиста работа :D
Публикувано изображение

Публикувано изображение

И при мен го има. Споделям информативно.

Вероятно става дума за конкретен скин, защото при мен го няма

Постнах на 2 или три подфорума. На всичките ми го имаше, но съм сигурен, че ще се справите.

Вероятно става дума за конкретен скин, защото при мен го няма

То като че ли има много скинове. Сигурно си с черният, аз карам с IPB Default. С основният скин, който е по подразбиране във форума, има проблеми???

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.