Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

• Администратор

Разширения, като натисна бутона "Още опции".

Ок, мерси ще го тестваме.

Поздрави.

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

• Администратор

Отново ми излиза съобщение от рода на "Използвате прекалено много цитати" и при сливане на мненията изглежда така : http://www.kaldata.c...40#entry2261941

И кое точно не разбра от "Използвате прекалено много цитати" :)

Как по-ясно да напишем, че има ограничение в броя на цитатите в едно мнение :)

Винаги ще се получава така, когато видиш надписа: "Използвате прекалено много цитати"

И кое точно не разбра от "Използвате прекалено много цитати" :)

Как по-ясно да напишем, че има ограничение в броя на цитатите в едно мнение :)

Винаги ще се получава така, когато видиш надписа: "Използвате прекалено много цитати"

Понеже има ограничение в броя на цитатите, разделям мнението на две части. Обаче системата автоматично го слива с предното и не го визуализира правилно. На практика искаш да ми кажеш, че не мога да си поствам мненията в този форум, така ли?
  • Администратор

Понеже има ограничение в броя на цитатите, разделям мнението на две части. Обаче системата автоматично го слива с предното и не го визуализира правилно. На практика искаш да ми кажеш, че не мога да си поствам мненията в този форум, така ли?

Привет,

Сега разбрах какъв е проблемът. Има автоматичен анти спам филтър който обединява автоматично постовете на един и същи автор в рамките на 30 мин. ако между тях няма друг отговор. Това се случва при теб.

Няма ли възможност да използваш по-малко цитати?

Поздрави.

Добре де, тук имаш 7 цитата като Док си го цитирал 4 или 5 пъти в едно мнение.

http://www.kaldata.com/forums/topic/194870-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B5%D1%85%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D1%83%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%BE/page__st__180

• Администратор

Добре де, тук имаш 7 цитата като Док си го цитирал 4 или 5 пъти в едно мнение.

http://www.kaldata.c...о/page__st__180

Това е идеята на ограничението на броя цитати в едно мнение .. да не се прекалява....

...Няма ли възможност да използваш по-малко цитати?...

Това е идеята на ограничението на броя цитати в едно мнение .. да не се прекалява....

Разбира се, просто ще спра споровете и така :)

На практика, точно това казва, но заобиколно. Такова е държанието към потребителите в Калдейта ЕООД.

Публикувано изображение

Цялото поле за коментар с вид на цитат. Само и единствено за този се отнася. В останалите теми и коментари в тях, всичко е наред. Тема, коментар №6 Даже и под чертата(подписите), са повлияни :)

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Не зная какво е станало , одеве влязох и видях че не се показва , дадох редактирай , нищо не съм редактирал след това запази и се оправи :) Може да е имало някакъв проблем временен със форума понеже пращах и лично съобщение и така и не зареди и ме хвана филтера / нета е служебен / но след това презаредих и видях че се е изпратило . След това цитирах колегата и също имаше голямо забавяне но в същото време отварях други страници - така че не е от нета .

Редактирано от jonov (преглед на промените)

Не зная какво е станало , одеве влязох и видях че не се показва , дадох редактирай , нищо не съм редактирал след това запази и се оправи :)

Може да е имало някакъв проблем временен със форума понеже пращах и лично съобщение и така и не зареди и ме хвана филтера / нета е служебен / но след това презаредих и видях че се е изпратило . След това цитирах колегата и също имаше голямо забавяне но в същото време отварях други страници - така че не е от нета .

Верно, сега е наред!

Нямам идея кое как е и защо, но тази вечер ми отваря форума най-бавно от всички дни до сега. Чакам буквално по 1.30-2.00 минути да отвори тема, пост, раздел или каквото и да е. 3-4-5 пъти ми се появи и надписа "Този форум е изключен" или както беше там. (не знам има ли значение - просто го отбелязвам) С нито един друг сайт и форум не е така. Едит: и на компютъра и на айпада е едно и също. Тоест мобилен интернет на Мтел и Лан от Спектрумнет. (не са много различни освен по име де, ама нейсе) Браузърите са Сафари и Файърфокс. Пробвах на компа и Гугъл хром ,ама същата работа.

Редактирано от algor (преглед на промените)

върти ли върти докато зареди, така е и при мен

:(

Случвало ми се е и друг път,да ми зарежда бавно ,но тази вечер ,буквално си чакам по една минута ,та и отгоре . Пробвах и Лиско и Хромчо ,спрях добавките ,който ползвам ,но няма файда . Много е дразнещо и неприятно . Дано по скоро се оправи .

• Администратор

Има проблеми, работи по-отстраняването от няколко часа. Извиняваме се за причиненото неудобство... Подробности по-късно.

Влизам само с прокси, иначе ми показва, че нямам право да посещавам този сървър.И това ли се получава от проблемите по форума?

Публикувано изображение

То и днеска никаква промяна,по 10 минути не мога да вляза,някой път и въобще не зарежда.

• Администратор

То и днеска никаква промяна,по 10 минути не мога да вляза,някой път и въобще не зарежда.

Привет,

Трябва да е по-добре вече. Почти сме на финала да решим проблема напълно. Извиняваме се за причиненото неудобство.

Поздрави.

при мен е екстра, веднага се отваря

:)

Сега и при мен се отваря що годе добре,само като изключим това:

Публикувано изображение

Да , усеща се вече :) иначе ставах за бръснене - изнервям се и отварям в друг таб друг форум та прегледам докато тоя презареди . Дано тия мъки свършат :D

Аз искам да попитам, защо не мога да се впиша като невидим??? Не влизам за първи път знам как става, но не иска.Чистих регистри, пробвах на няколко пъти, но пак съм си видим.АКо може някой да помогне!Благодаря!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.