Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

• Администратор

Добър вечер!

Да споделя, че има проблеми с отваряне на форума през Tapatalk - изписва, че има някакви рестрикции и да се свържем с администрацията на форума.

Пробвахме през няколко различни устройства и все това излиза.

Поздрави!

Привет,

Последният ъпдейт на този плъгин преди 5 дни срина форума за час и половина. За момента нямаме намерение да го ползваме повече. Можете да се възползвате от официалното приложение налично в app store: http://itunes.apple.com/bg/app/ips-communities/id521920635?mt=8

Поздрави

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 649,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

Преди няколко дни написах няколко коментара по новините и те изчезнаха. След бърза проверка във форума, пишеше, че наскоро е имало (поредните) проблеми, и за това пренаписах коментарите до колкото можах. По-късно, в електронната ми поща срещнах автоматично писмо за отговори на няколко от новините и когато отидох там коментарите ми бяха изчезнали отново.

Моля поправете системата си, защото е безсмислено да пишеш нещо което след 10 минути няма да съществува.

Колеги, имате ли идея какво става с форума - прекъсва, лагва, зарежда ужасно трудно... ?

Нормално е. То вече ти изчезват мненията, а ти се дразниш само за това, че е бавен.

Да, но е много трудно даже една тема да отвориш ...

Също така е дразнещо мненията ти относно новините да изчезват, но на никой не му пука май.

конкретно за теб и твоите мрънкения позна коментарите в новините се изчистват при всяко обновяване на новината (поради нова версия например) сега бягай да си играеш

конкретно за теб и твоите мрънкения позна

коментарите в новините се изчистват при всяко обновяване на новината (поради нова версия например)

сега бягай да си играеш

В грешка си сега, в случаите за които говоря само моите мнения изчезнаха.

Преди няколко дни написах няколко коментара по новините и те изчезнаха. След бърза проверка във форума, пишеше, че наскоро е имало (поредните) проблеми, и за това пренаписах коментарите до колкото можах. По-късно, в електронната ми поща срещнах автоматично писмо за отговори на няколко от новините и когато отидох там коментарите ми бяха изчезнали отново.

Моля поправете системата си, защото е безсмислено да пишеш нещо което след 10 минути няма да съществува.

Нормално е. То вече ти изчезват мненията, а ти се дразниш само за това, че е бавен.

Също така е дразнещо мненията ти относно новините да изчезват, но на никой не му пука май.

В грешка си сега, в случаите за които говоря само моите мнения изчезнаха.

Разбрахме де, не е нужно да дъвчеш едно и също. Надявам се, че важността на изчезналите коментари не е била толкова висока като на тези!
  • Администратор

И аз... Пак...

Линк или повече информация до това как сте стигнали до тази грешка. Противно на очакванията ние сме нормални хора не ясновидки.

Разбира се Кал! Линк не мога да дам, случва се безразборно из форума, ако използвам Рифреш на страница. После минутка някъде стои това съобщение, колкото и да силя F5, и се зарежда вече страницата на някой от рифрешите. Проблем, ако не използвам рифреш нямам, даже се научиш да цъкам логото на Калдата горе в дясно (демек да зареждам на ново страницата) вместо рифреш на заглавната страница на форума, или "прекият път" ако искам да рифрешна конретно някой форум. Това е от 2 месеца, на 2 компютъра вкъщи.

• Администратор

Разбира се Кал!

Линк не мога да дам, случва се безразборно из форума, ако използвам Рифреш на страница. После минутка някъде стои това съобщение, колкото и да силя F5, и се зарежда вече страницата на някой от рифрешите.

Проблем, ако не използвам рифреш нямам, даже се научиш да цъкам логото на Калдата горе в дясно (демек да зареждам на ново страницата) вместо рифреш на заглавната страница на форума, или "прекият път" ако искам да рифрешна конретно някой форум.

Това е от 2 месеца, на 2 компютъра вкъщи.

Трябва да е оправен вече този проблем.

Поздрави.

Колкото и да кликам и да се опитвам да го отворя по всякакви начини все тая.

Изчаквам минутка-две, давам рефреш и се оправя - отваря ми поста, на който съм кликнал преди да ми излезе надписа.

Много е изнервящо, повярвайте ми...

Същият проблем го имах и аз. Току-що видях нещо ново:

Публикувано изображение

И през Оптиспринт и През Глобул проблемите си ги има!

За това съобщение говоря и аз, виждам го често.

И да първото зареждане на форума е бавно, при мен е много повече от 10 секунди.

И аз съм от оптиспринт и най-редовно си го имам този проблем случайно да си от плевен :)

Само при мен ли е това?

Днес го виждам буквално на всяко второ кликване, дразнещо е.

Ще се цитирам от предната страница за да не ми отговаряте в стил проблема е от вашия доставчик.

Здравейте,

Нямаме наблюдения други потребители да имат подобни оплаквания.

Поздрави.

И аз... Пак...

Трябва да е оправен вече този проблем.

Поздрави.

На последните две страници няколко човека се оплакват от проблема, Вие твърдяхте че проблем няма................трябваше да се оплаче и модератор за да обърнете внимание.

Дано е оправено.

При мен се появява при сърфиране из форума, няма някаква закономерност, връщам се назад пак цъкам върху проблемното мнение или тема и вече се отваря нормално.

Благодаря.

• Администратор

На последните две страници няколко човека се оплакват от проблема, Вие твърдяхте че проблем няма................трябваше да се оплаче и модератор за да обърнете внимание.

Дано е оправено.

При мен се появява при сърфиране из форума, няма някаква закономерност, връщам се назад пак цъкам върху проблемното мнение или тема и вече се отваря нормално.

Благодаря.

Здравейте,

Ако прегледате темата от самото и създаване ще забележите, че всички проблеми докладвани и обяснени от потребители са били отстранени. На този до сега не е обърнато сериозно внимание защото никой не го е обяснил подробно. На доклади в които не се описва подобно проблема, не се съобщава използван браузър, интернет доставчик или каквато и да е друга насочваща информация никога не сме обръщали внимание. Ако не може да го възпроизведем даден проблем няма как да го оправим. Ние не сме ясновидки.

Поздрави.

Много странно, днес пак форума е доста муден. През деня влизах от офиса (доставчика е Виваком), сега влизам от вкъщи (доставчик - Комнет) и не мога да намеря смислено обяснение или последователност. От пет цъкания из форума понякога едно се зарежда нормално а другите мудно(доста бавно), а друг път е точно обратното, пробвах с определени линкове/теми които са се отваряли бавно в последствие се отварят нормално и обратното - тези които са се отваряли бързо се мотат при опит за повторно(потретно) отваряне. В офиса съм със седмица, като съм пробвал с ИЕ и с Мозила, а удома съм с ХР и също побвах с двата браузъра - няма никаква закономерност или зависимост - проблема се появява съвсем хаотично и неповторяемо. Съжалявам, че не мога да дам повече информация по въпроса, но просто нямам идея от какво може да е.

• Администратор

Много странно, днес пак форума е доста муден. През деня влизах от офиса (доставчика е Виваком), сега влизам от вкъщи (доставчик - Комнет) и не мога да намеря смислено обяснение или последователност. От пет цъкания из форума понякога едно се зарежда нормално а другите мудно(доста бавно), а друг път е точно обратното, пробвах с определени линкове/теми които са се отваряли бавно в последствие се отварят нормално и обратното - тези които са се отваряли бързо се мотат при опит за повторно(потретно) отваряне. В офиса съм със седмица, като съм пробвал с ИЕ и с Мозила, а удома съм с ХР и също побвах с двата браузъра - няма никаква закономерност или зависимост - проблема се появява съвсем хаотично и неповторяемо. Съжалявам, че не мога да дам повече информация по въпроса, но просто нямам идея от какво може да е.

Здравейте,

Това предполагаме от какво е и до няколко седмици предстои ъпгрейд и на последния сървър, с което лятното обновяване на техниката приключва и всичко трябва да започне да работи значително по-бързо. През изминалите месеци успяхме да обновим доста от техниката и постигнахме значително подобрение в работата и бързодействието и съвсем скоро ще довършим всичко започнато с което се надяваме всички проблеми да се решат кардинално.

Поздрави.

Някой има ли проблем с правописа във форума ? Не ми маркира грешките - Firefox 15.0.1 - на други страници - работи . Моля да се вземат мерки защото съм учил до 3 клас и ме взеха войник :)

А , стига бе , е сега с IE и пак не маркира :( Това е мозилата във друг форум ПП. Толкова ползвам IE че дори не съм знаел че няма такава проверка :ph34r:

Редактирано от jonov (преглед на промените)

На мен също не маркира грешките, мозила 16.0.

Чистих кеш със СС, но няма промяна.

Някоя настройка ?

Edit: Решен!

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.