Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

Струва ми се че има някакъв проблем с RSS feed-a за софтуерни новини. Не се е обновявал от 29-ти, а след това има добавени доста новини.

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 649,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

• Администратор

Струва ми се че има някакъв проблем с RSS feed-a за софтуерни новини. Не се е обновявал от 29-ти, а след това има добавени доста новини.

Здравейте,

Вече всичко трябва да работи.

Извиняваме се за причиненото неудобство.

Поздрави.

Само аз ли не го виждам раздела Windows ? и очилата сложих и пак го няма :)

ха, вярно го няма, изчезнал

:ohmy:

„Microsoft Windows“ е изчезваща ОС.

А аз да попитам, какво ставаше по-рано днес, около половин час не можех да отворя http://kaldata.com ?

Само MacOS! :D

„Microsoft Windows“ е изчезваща ОС.

А аз да попитам, какво ставаше по-рано днес, около половин час не можех да отворя http://kaldata.com ?

Това означава да изчезне и раздела Сигурност и антивирусна защита :)

ПП. Между другото в момента ми направи впечатление че форума зарежда светкавично ;) така не е бил от месеци , като използвам 4 доставчика и различни компютри .

464 потребители онлайн през последните 15 минути

Редактирано от jonov (преглед на промените)

ПП. Между другото в момента ми направи впечатление че форума зарежда светкавично ;) така не е бил от месеци , като използвам 4 доставчика и различни компютри .

Късметлия, аз чаках почти час докато реши да зареди съобщението за грешка че "сървъра бил претоварен, да опитам по-късно" , но малко след това се оправи и в момента зарежда подозрително бързо. Прав си, така не се е зареждал от доста време.Просто невероятно, но факт!

йеее колко е бърз не е истина, пу пу да не го урочасаме

:)

Сега стана - цък.

Явно проблемът е бил в това, че по навик взимам линк от полето в червено, а с линка от полето в зелено няма проблем, както го показва вмъкнатата картинка. Явно са го променили и не съм обърнал внимание. :)

Публикувано изображение

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

От няколко дни забелязах че се пазят цитираните постове и се постват после, в следващия пост.

Винаги ползвам бутона Преглед - няма ги, не се виждат.

При публикуването обаче излизат всичките.

Връщам се пак - и чак при Разширената редакция се виждат -

чак тогава ги изтривам и редактирам.

:(

твърде силен филтър за експлицитни думички или само на мен така ми се струва? та думата представяща едни конкретни действия с уста всъщност трябва да е "м инете" - ясно е защо съм оставил интервал нали
  • Администратор

http://www.kaldata.c...00#entry2313154

твърде силен филтър за експлицитни думички или само на мен така ми се струва? та думата представяща едни конкретни действия с уста всъщност трябва да е

"м инете" - ясно е защо съм оставил интервал нали

Оправено е

• Администратор

Не ми се появява аватарът в коментарите ми на IT -новините.

Възможно ли е това да се оправи?

Здравейте,

Ако качите аватара на нашия сървър а не го използвате от gravatar проблемът ще се реши.

Поздрави.

Аз пак да попитам.Под Линукс и Opera, има проблем с изписването на буквата "ъ", не може ли да се управи?

Аз пак да попитам.Под Линукс и Opera, има проблем с изписването на буквата "ъ", не може ли да се управи?

Този проблем, не е ли по-скоро между Линукс въобще, или конкретната дистрибуция и Опера браузер, отколкото да е проблем на форума?

Здравейте,

Ако качите аватара на нашия сървър а не го използвате от gravatar проблемът ще се реши.

Поздрави.

Здравейте!

Разбрах защо не ми се появява аватарът в коментарите ми в IT -новините, за което ви благодаря.

Поздрави и от мен!

Не знам аз кой, какво и какви проблеми има с форума, но от два месеца при мен е трагично.

В 20 часа от денонощието едва отваря разделите, едва рефрешва, чакам понякога по 2 минути да се зареди страницата и при опит да отворя да прочета дадено мнение редовно ми излиза следното съобщение:

Forbidden

You don't have permission to access /forums/topic/31071-?????¾?±?»?µ?¼??-??-?„?¾?????¼?°/page__view__getlastpost on this server.

Няма значение с кой браузър съм - пробвал съм повечето и е все едно.

Колкото и да кликам и да се опитвам да го отворя по всякакви начини все тая.

Изчаквам минутка-две, давам рефреш и се оправя - отваря ми поста, на който съм кликнал преди да ми излезе надписа.

Много е изнервящо, повярвайте ми...

В дадени моменти за по няколко часа се случва всичко да лети - още не съм кликнал и скоростно е отворило желаното място.

Но това е рядко, много рядко.

пп. Ползвам следната машина, ако има значение:

iMac

Processor 2.7 GHz Intel Core i5

Memory 4 GB 1333 MHz DDR3

Graphics AMD Radeon HD 6770M 512 MB

Software OS X 10.8.1

На другите компютри в къщи с Уин7 обаче е същото положението...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.