Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

То като че ли има много скинове. Сигурно си с черният, аз карам с IPB Default. С основният скин, който е по подразбиране във форума, има проблеми???

Аз съм с основния и не съм го сменял никога. И няма проблем при мен
  • Отговори 7,1k
  • Прегледи 650k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

Аз съм с основния и не съм го сменял никога. И няма проблем при мен

И аз съм с него. Ти обаче си глобален мод...Нелогично, но въпреки това е разлика.

И аз съм с него. Ти обаче си глобален мод...Нелогично, но въпреки това е разлика.

Така е, но грешката по-горе е свързана с обработка на скиновете и не мисля че зависи от оторизацията. И като гост не се вижда нищо

И аз съм с основният и не съм го сменял. Все още се наблюдава проблемът. Другото, ако е проблем, ми се струва че не отчита правилно постовете системата. Но разбирам, че днес сте правили профилактика .

Явно вече е версия 3.x.x,aко се съди по това:

http://www.kaldata.com/forums/public/min/index.php?ipbv=eac62446d46796cbc81b95163f80662b

И аз съм с основният и не съм го сменял. Все още се наблюдава проблемът. Другото, ако е проблем, ми се струва че не отчита правилно постовете системата. Но разбирам, че днес сте правили профилактика .

Да, статистиките и аз ги забелязах. Мисля че скоро нещата ще се стабилизират и оправят

Да, статистиките и аз ги забелязах. Мисля че скоро нещата ще се стабилизират и оправят

Дано,щото тая идея с Likes таба май не е много добра-виждат се изтрити постове :D

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Оправено е

Да . Забелязах. Аз само информирах Калине, не съм искал да притеснявам никого. Много добре разбирам, че всичко може да се случи.

• Администратор

Да . Забелязах. Аз само информирах Калине, не съм искал да притеснявам никого. Много добре разбирам, че всичко може да се случи.

Да знам :) просто отчитам напредъка. Имахме ъпдейт днес и дооправяме нещата.

Oще 1 бъг, както и леки странности във форумната тема

Публикувано изображение

• Администратор

Оправено е вече, Новите ти известия трябва да се виждат нормално. Ако пак ти се появи някое такова пиши.

Oще 1 бъг, както и леки странности във форумната тема

Оправено е и това

Здравейте, известието, че сте цитирали мой пост ми излезе добре. Ако има нещо ще пиша.

Кошчето е достъпно, за обикновените потребители. Даже написах същото в "изтрита" тема, вероятно с линкове към реферали? Все още въпросната тема, е видима на "стъргалото", но достъпа не е от там.

• Администратор

Самият форум ми се зарежда доста бавно, от 2 дни някъде е така.

Здравейте от няколко дни текат процеси по оптимизация на форума, които ще продължат още около 3-4 дни. Тъй като те се провеждат докато работи форумът е възможно в отделни моменти да има известно забавяне. Но обещаваме, че след като приключи всичко форумът ще работи и зарежда доста по бързо от преди.

Извиняваме се за причиненото неудобство.

Поздрави.

Здравейте,искам да попитам защо имам проблеми с качването на картинки в мненията си,значи взимам снимката,изрязвам я в Paint,качвам я на някой сайт,например http://www.pixhost.org/ http://picbg.net/ и не мога да я кача изписва ми че използвам невалидно файлово разширение,пробвам всички варианти, но само мога да я прикача за изтегляне,а не да се визуализира в мнението ми? Благодаря предварително.

Да не си изразходвал лимита за прикачени файлове ? влез във профила си и по разчисти малко . И нека най накрая администрацията да увеличи това пространство малко де :wink12:

Да не си изразходвал лимита за прикачени файлове ? влез във профила си и по разчисти малко .

И нека най накрая администрацията да увеличи това пространство малко де :wink12:

Колега, качването на линк към снимка няма нищо общо с лимита на прикачените файлове. Проблема най-вероятно е че пак се е скапала проверката дали линка е снимка или не.

И това направих, не помогна.

Колега, дайте линк към някоя от снимките да може да се види какъв е проблема

Редактирано от Bily-79 (преглед на промените)

Колега, качването на линк към снимка няма нищо общо с лимита на прикачените файлове. Проблема най-вероятно е че пак се е скапала проверката дали линка е снимка или не.

Колега, дайте линк към някоя от снимките да може да се види какъв е проблема

За съжаление сега не мога,утре ще мога,но най-общо ми изписва Използвате невалидно файлово разширение и отказва да публикува снимката.Не става дума за определена снимка,а за всички които реша да кача.

• Администратор

Здравейте,искам да попитам защо имам проблеми с качването на картинки в мненията си,значи взимам снимката,изрязвам я в Paint,качвам я на някой сайт,например http://www.pixhost.org/ http://picbg.net/ и не мога да я кача изписва ми че използвам невалидно файлово разширение,пробвам всички варианти, но само мога да я прикача за изтегляне,а не да се визуализира в мнението ми?

Благодаря предварително.

Проба

Публикувано изображение

Проблема най-вероятно е че пак се е скапала проверката дали линка е снимка или не.

Пак?!?! Нямам споен да се е "скапвала" тая система за прикачване и да сме я оправяли някога.

За съжаление сега не мога,утре ще мога,но най-общо ми изписва Използвате невалидно файлово разширение и отказва да публикува снимката.Не става дума за определена снимка,а за всички които реша да кача.

Проба 2

Публикувано изображение

Чел съм между редовете :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.