Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

Би било по-разумно да замълчите... ВИе си знаете защо!

А може ли да вметна само това.... http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=4572&view=findpost&p=2150505

И това не е първия му случай, и повече няма да се обаждам....

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

А може ли да вметна само това.... http://www.kaldata.c...dpost&p=2150505

И това не е първия му случай, и повече няма да се обаждам....

В момента обсъждаме вашето поведение. А в конкретния случай той не вие обидил!!! И за онова си писане той си е получил наказанието

В момента обсъждаме вашето поведение. А в конкретния случай той не вие обидил!!! И за онова си писане той си е получил наказанието

А аз да съм го обидил? че да се обсъжда моето поведение... предлагам да поровите в кошчетата за постовете и да ги проверите, както и това че същия много успешно веднага си редактира някои постове които бяха с цел заяждане ....

Явно вие приемате неговите думи за чиста монета, а моите за лъжа, това двоен стадарт ли е, или по презумпция съм и аз невинен до доказване на противното.....

П.С И предлагам, ако съм невинен, този който ме обвини и започна цялата патардия да получи наказание за своите лъжи .. умишленото клеветене и злепоставяне е също обида....

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

А аз да съм го обидил? че да се обсъжда моето поведение... предлагам да поровите в кошчетата за постовете и да ги проверите, както и това че същия много успешно веднага си редактира някои постове които бяха с цел заяждане ....

Явно вие приемате неговите думи за чиста монета, а моите за лъжа, това двоен стадарт ли е, или по презумпция съм и аз невинен до доказване на противното.....

П.С И предлагам, ако съм невинен, този който ме обвини и започна цялата патардия да получи наказание за своите лъжи .. умишленото клеветене и злепоставяне е също обида....

Казаното от гъзобръкнести смотаняци само ме амбицира да съм тук още повече :D:whist:

и какво стана накрая?

и какво стана накрая?

Супер, кой започва с обидите и поставя някакви ултиматуми едва ли не :)

А да съм го нарекъл него някак си, или съм говорел обобщено ? :)

Чакам вие да си кажете мнението, погледнете и в темата, някои постове още седят, добре че съм го цитирал... Има ли повод за заяждане от моя страна,има ли провокация от моя страна изобщо....

Капитане, кажете си мнението честно и почтено кой е виновен за ситуацията, кой я е предизвикал, и кой после и сам реве нагло, вместо да си седи кротко засрамено на д-то....

Ако беше на живо, досега този потребител да смуче храна със сламка .... камо ли да пише и се оплаква нагло тук...

Супер, кой започва с обидите и поставя някакви ултиматуми едва ли не :)

А да съм го нарекъл него някак си, или съм говорел обобщено ? :)

Чакам вие да си кажете мнението, погледнете и в темата, някои постове още седят, добре че съм го цитирал... Има ли повод за заяждане от моя страна,има ли провокация от моя страна изобщо....

Капитане, кажете си мнението честно и почтено кой е виновен за ситуацията, кой я е предизвикал, и кой после и сам реве нагло, вместо да си седи кротко засрамено на д-то....

Ако беше на живо, досега този потребител да смуче храна със сламка .... камо ли да пише и се оплаква нагло тук...

Провокация е едно, обида е друго, мисля правите разлика. ЧОвек просто трябва да подминава подобни неща, не да задълбава спора

Провокация е едно, обида е друго, мисля правите разлика. ЧОвек просто трябва да подминава подобни неща, не да задълбава спора

Добре той провокира, а аз обиждам ли го, да съм му казал ти си еди какво си, за разлика от него ... И май критерия ви за провокация е доста широк.... провокация беше първия му пост, втория беше наглост и жива обида за мен... и все пак се въздържах да използвам обръщение директно към него... Погледнете какво казва закона за това ако искате дори , аз не се притеснявам... :)

Пък за подминаване, мисля че критериите ни се различават.. човек подминава веднъж, втория път не ...

• 3 седмици по-късно...

Имам проблеми с писането на буквата "ъ" във форума под Linux. Ползвам Opera 11.61 При опит да напиша буквата и включен визуален редактор-буква излиза, но задължително удебелена, при изключване на визуалният редактор отказва въобще да излиза буква. А същата буква си излиза навсякде другаде в браузера и мога да си я пиша из другите сайтове...

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Имам проблеми с писането на буквата "ъ" във форума под Linux. Ползвам Opera 11.61 При опит да напиша буквата и включен визуален редактор-буква излиза, но задължително удебелена, при изключване на визуалният редактор отказва въобще да излиза буква. А същата буква си излиза навсякде другаде в браузера и мога да си я пиша из другите сайтове...

доколкото ми е известно това е проблем на броузера, не на форума

доколкото ми е известно това е проблем на броузера, не на форума

Мисля, че имаш право, но например в полето за търсене си излиза коректно при въвеждане, само в полето за писане на мнение съществува проблема... Някакъв бърз фикс да има някой?

Аз все си мисля, че това е проблем на форума, понеже в другите страници го няма този проблем.Ползвам Ubuntu 10.04 и фонетична(традиционна) клавиатура, аз също съм с опера.Е, вярно че с друг браузър го няма този проблем, но не мога да си обясня защо само тук става така.

Редактирано от krali (преглед на промените)

напоследък забелязвам че броя на показваните теми на страница в раздел Програми - Проблеми и Дискусии се промени и вече е по-малък, отколкото е в другите секции аз ли съм изпуснал някоя опция или е общо за всички забележка: кликването на бутона за показване на повече теми не решава проблема за постоянно

Моля някой да оправи темплейта на форума. При стандартната тема на IPB имам проблеми с раздължаване на полето за писане под WebKit базиран браузер и включен визуален редактор. При изключен визуален редактор-проблеми няма. При включен визуален редактор в други форуми със същата версия на IPB-проблеми няма.

Проблемът е само с този форум и само със стандартната тема на форума тук. Ако включа Nacht проблеми няма, но ми боде очите темата,

Публикувано изображение

• 1 месец по-късно...

Определено има проблем с флаш файловете в галерията...

http://www.kaldata.c...ery&image=12247

пс.В повечето форуми е забранено качването на .swf файлове от потребителите поради по-горе посочената причина.

Искам да си сменя името, а не мога. Изписва се следният текст: "Вашата текуща парола е неправилна." Рестартирах и отново със същата парола, с която влязох в сайта, започнах смяната на името си и пак се появи горният текст. Не греша при въвеждането на паролата - няколко опита направих, преди рестартирането и след това.

Редактирано от kaloia (преглед на промените)

Случайно да опитваш да смениш името с нещо на кирилица и като въвеждаш паролата, клавиатурата да остава все още на кирилица, а паролата ти да е на латиница? Или някакво такова разминаване?

ами то това е целта на темата, нормално е да има заплахи

Ами не е нормално понеже линка не е даден за тестване, а е нарочно сложен в друга тема от пишман хакер.

В изображение!

Тук http://www.kaldata.c...ost__p__2220717

:)

Ами айде де,няма ли кой да махне въпросната връзка от подписа на бастунчо ?

Публикувано изображение

Капитане,давай ти си човека

Не мисля, просто се опитвам да предпазя форума от неприятности.

Ето, има неприятност!

P.s. Благодарим,че отстранихте неприятностите!

Редактирано от Lost in (преглед на промените)

• Администратор

В секцията "Купи Продай", надписите излизат на Китайски и ми се струва, че проблема е от сайта...

Здравейте,

Оправено е.

Извиняваме се за причиненото неудобство.

Поздрави.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.