Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

Има една звездичка след никнейма.Виждаш се само ти.Аз не те виждам.

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 649,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

Аз искам да попитам, защо не мога да се впиша като невидим??? Не влизам за първи път знам как става, но не иска.Чистих регистри, пробвах на няколко пъти, но пак съм си видим.АКо може някой да помогне!Благодаря!

В момента си невидим. Ако долу виждаш своето име със звезда то това означава че си невидим

Аз искам да попитам, защо не мога да се впиша като невидим??? Не влизам за първи път знам как става, но не иска.Чистих регистри, пробвах на няколко пъти, но пак съм си видим.АКо може някой да помогне!Благодаря!

Ето сега си "невидим" при мен.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Невидим си ...аз в момента не те виждам ....ти само се виждаш и ако забелязваш си със звездичка ;) ..Това значи че си невидим..!Поздрави..!:)

Публикувано изображение

Ооооооооооо, то затова била тази звезда......... Просто от няколко дни е така и викам бе нещо става тука, много благодаря на всички!Лека вечер :)

Какво става с тоя форум,бавно заружда,като се опитам да търся нещо ми излиза това:

Публикувано изображение

Писна ми от тоя форум,да ви го ръгна на шибания форум и на шибания администратор.

Какво става с тоя форум,бавно заружда,като се опитам да търся нещо ми излиза това:

Писна ми от тоя форум,да ви го ръгна на шибания форум и на шибания администратор.

Много остро :) еми оправят го в момента , често няма достъп - да се надяваме че скоро ще хвърчи ;)

През това време докато чакам да зареди си разглеждам други :) - няма загуба на време и трафик .

Публикувано изображение

Успокой се. Така е в мрежовото място на „Калдейта ЕООД“. Не знам какво очакваш, преди малко ето как ми изглеждаше една новина:

Публикувано изображение

(лентичката я добавих аз)

След много опити за прочитане се отказах - не мога да го разбера този език. Сигурно е „Новобългарски“?

Тогава си купи албум, ножичка и ъгълчета, и събирай снимките в него!!!

• 2 седмици по-късно...

Имах проблеми с изписването на буквата малката буква ъ, но гледам вече е оправено. Сега имам проблеми с прикачването на линк. Ако има значение с Linux съм.

• Администратор

Имах проблеми с изписването на буквата малката буква ъ, но гледам вече е оправено.

Сега имам проблеми с прикачването на линк.

Ако има значение с Linux съм.

Здравейте, какъв точно е проблемът с прикачването на линк?

Поздрави.

Защо като пратя смс за ВИП услугата ми изпраща отговор че вече не е налична ?

• Администратор

Защо като пратя смс за ВИП услугата ми изпраща отговор че вече не е налична ?

Здравейте,

Смс услугите работят нормално, възможно е да сте сгрешили номера на който сте изпратили смс-а.

Поздрави.

Здравейте,

Смс услугите работят нормално, възможно е да сте сгрешили номера на който сте изпратили смс-а.

Поздрави.

Е 1 път да объркам ама аз съм пробвала няколко пъти,ако не бях сигурна изобщо нямаше да пиша тука :) Anyway и така ми е добре

Е 1 път да объркам ама аз съм пробвала няколко пъти,ако не бях сигурна изобщо нямаше да пиша тука :) Anyway и така ми е добре

Готово.Ще черпиш баклава или кадаиф.Обичам ги и двете.

Готово.Ще черпиш баклава или кадаиф.Обичам ги и двете.

Мерси но наистина нямаше нужда :))

Изисквам обяснение ЗАЩО не мога да влезна в профила си през мрежови навигатор „Opera 12.00“ на компютър с операционна система „Windows 7 Home Premium x64 SP1“! В момента ми се налага да използувам „Google Chrome“, на които дори нямам добавка за блокиране на рекламите, което е изключително дразнещо - трябва да гледам по 3 огромни полета с глупави реклами, и едно поле с „FaceSHIT“ глупости.

След многобройни опити да влезна в профила „aninfid“ и „Анинфид“* не видях друг избор, освен да използувам друг мрежови навигатор.

Паролите са точни, защото дори си направих експеримента да влезна през „Opera 12.00“ и „Google Chrome“, с буквално една и съща парола (копиране и поставяне през „Notepad“) успех имах само с „Google Chrome“, което е необяснимо за мен. Надявам се проблема да се реши скоро, защото „Google Chrome“ е ужасно зле реализиран мрежови навигатор.

*И двата профила са мои, налага ми се да използувам втория, защото имам постоянна забрана за използуване на общия разговор (чата) през първия, но имам позволение от модератор да използувам общия разговор през втория профил. Ако има някой достатъчно добронамерен Администратор, който има желанието да премахне забраната на първия ще бъда благодарен - не може безкрайна забрана за индиректни обиди в края на краищата.

Изисквам обяснение ЗАЩО не мога да влезна в профила си през мрежови навигатор „Opera 12.00“

Нещо си в грешка Крис,работи си:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Аре когато администрацията има вина има,ама когато няма,няма смисъл от глупости

Хайде, не съм. В момента свалих на 11.64, за да влезна. Разбирай буквално - вчера ставам от компютъра за 10 минути, щраквам „f5“ за да се презареди и клъц - казва, че не съм се вписал в профила си. След 2-3 опита си проверих бисквитки и животни, ама те си включени, а пък и проблема го има само в този сайт. Ако имаш идея за обяснение на проблема сподели я.

Хайде, не съм. В момента свалих на 11.64, за да влезна. Разбирай буквално - вчера ставам от компютъра за 10 минути, щраквам „f5“ за да се презареди и клъц - казва, че не съм се вписал в профила си. След 2-3 опита си проверих бисквитки и животни, ама те си включени, а пък и проблема го има само в този сайт. Ако имаш идея за обяснение на проблема сподели я.

Това, че очевидно имате проблеми с мисловната си дейност, браузера си и компютъра си , не означава , че трябва "настоявате" и да занимавате всички ни с продукцията на мисловната си дейност.

Публикувано изображение

Система с Windows 7 Ultimate, Opera 12 :

Публикувано изображение

стига толкова спам.

като не разбирате как да си служите с компютъра си -четете и пишете в други теми, подходящи за целта, а не тук, където е само за проблеми с форума !

Това, че очевидно имате проблеми с мисловната си дейност, браузера си и компютъра си...

Не, Трихо, човека има проблем с "мрежови навигатор" ;) ;) ;):D
  • 3 седмици по-късно...

Все по-често се сблъсквам с този проблем:

Публикувано изображение

След втория или третия опит (рефреш) успявам да се логна.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.