Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кобрата нокаутира гиганта Устинов и вече чака Кличко

Featured Replies

Публикувано изображение

Българският боксьор Кубрат Пулев защити европейската си титла и пояса на Международната боксова федерация, след като победи руснака Александър Устинов с нокаут в 11-ия рунд на боксовата галавечер в зала "Алщердорфер Шпортхале" в Хамбург, Германия. Така Кобрата продължи победната си серия, като вече има 17 победи на професионалния ринг, 9 от тях с нокаут. С този успех Пулев оглави ранглистата на Международната боксова федерация и си осигури сблъсък с Владимир Кличко през 2013 година.

Още от първия рунд Кубрат бе по-активният боксьор и стартира мача с няколко хубави удара в главата на своя съпреник. Българинът контролираше събитията на ринга и във втория рунд и с няколко точни крошета в лицето на своя съперник успя да му разкървави носа.

В третия рунд Кобрата показа леко разколебаване, което позволи на Устинов да му нанесе две силни крошета. Пулев обаче бързо си върна инициативата в следващите няколко рунда и отново бе боксьорът, който повече търсеше атаката и нанасяше повече точни удари. Устинов пък разчиташе на своята сила, а и често опитваше да действа нечисто.

В осмия и деветия рунд двамата си размениха по няколко удара, но Кобрата отново бе по-деен и успя да направи и аркада на веждата на Устинов. В следващите два рунда българинът продължи да натиска своя съперник и в края на десетия организира мощна атака, като руснакът извади късмет, че гонгът прекрати рунда.

В единадесетия рунд обаче съпротивителните сили на Устинов свършиха и след поредната мощна атака на Пулев, руснакът се преви на ринга и така и не успя да се съвземе и да се изправи, като съдията обяви нокаут и победа за българският боксьор.http://www.sportal.bg

България се гордее с теб!

• Отговори 235
  • Прегледи 16,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Голям мач - разсипа го от леви :)

И аз гледах мача ,и нещо у мен останаха съмнения . Гледах и записа няколко пъти . За мен мача беше нагласен .Който иска да гледа повторения и да види от какво се стигна до нокаут и как последните рундове руснака не само не удряше ,но дори и рядко посягаше ,защото се знае слабото място на Кобрата - лесно му се къса кожата на лицето и от аркадите тече яко кръв ,това не биваше да се допуска ,защото можеше и да прекратят мача ако се случи такова нещо .Накрая едно замахване ,неясно дали имаше удар или просто "маркиране" . Който има представа за какво говоря, знае какво движение извършва главата на поемащия след удар и след маркиране. Движение на главата на Устинов нямаше ,няма такова кроше в лицето от което главата да се движи надолу,движението е или на страни ( отмятане ) или на горе. Това са си игри на федерации,промоутъри и големи залози . Иначе добре ,нашето момче бие наред и ако му уредят мач с Кличко ,немския му екип ще прибере страшни пари .Всичко е с тази цел . Това си е мое мнение и никой не ангажирам с него . Стискам палци да играе с Кличко и на оня маркуч да му стане нещо и Кобрата да го пръсне ,защото там няма да има уговорки ,но едва ли ще се случи със полу-аматьорския ,полу- професионалния стил на игра на нашия пич.

И аз изгледах мача, браво на нашата машина! На мен не ми изглеждаше нагласен мача, но не съм и експерт по бокса.

....За мен мача беше нагласен....

Въобще не го гледах мача, но знаех, че ще е нагласен и нашият ще спечели. Лошо няма де, може пък да се популяризира спортът у нас по този начин. Кофти, че точно бокс де, ама пак по-добре от нищо. Наскоро четох някакво изследване, че само 13% от българите се занимават със спорт в свободното си време. Ужасна цифра :(

Силен мач на Кобрата , това е , мели ги наред!! Браво! Важното е , че е българин и побеждава! Да му е честита победата и все така напред. Преди малко завърши мача на руснака Поветкин с един черен американец. Руснака го смаза от бой не можа да гъкне американчето :)

Редактирано от lpetkov (преглед на промените)

И аз гледах мача ,и нещо у мен останаха съмнения . Гледах и записа няколко пъти . За мен мача беше нагласен .Който иска да гледа повторения и да види от какво се стигна до нокаут и как последните рундове руснака не само не удряше ,но дори и рядко посягаше ,защото се знае слабото място на Кобрата - лесно му се къса кожата на лицето и от аркадите тече яко кръв ,това не биваше да се допуска ,защото можеше и да прекратят мача ако се случи такова нещо .Накрая едно замахване ,неясно дали имаше удар или просто "маркиране" . Който има представа за какво говоря, знае какво движение извършва главата на поемащия след удар и след маркиране. Движение на главата на Устинов нямаше ,няма такова кроше в лицето от което главата да се движи надолу,движението е или на страни ( отмятане ) или на горе. Това са си игри на федерации,промоутъри и големи залози . Иначе добре ,нашето момче бие наред и ако му уредят мач с Кличко ,немския му екип ще прибере страшни пари .Всичко е с тази цел . Това си е мое мнение и никой не ангажирам с него . Стискам палци да играе с Кличко и на оня маркуч да му стане нещо и Кобрата да го пръсне ,защото там няма да има уговорки ,но едва ли ще се случи със полу-аматьорския ,полу- професионалния стил на игра на нашия пич.

Учудвам се, че все още има хора, които си мислят, че профи боксът( а и доста други видове спорт) е феър плей. Както сам отбеляза, "това са си игри на федерации, промоутъри и големи залози". А тълпата, демек ние, трябва да гледа с интерес и да пълни гушите на букм. къщи; а и да плаща на телев. компании. Нищо не се е променило за толкова хилядолетия- в Елада и Рим- залози за състезания с колесници, гладиаторски битки и т.н., днес- за футбол, бокс,тенис и др.

Лично твое мнение си е както и ти сам си го каза!В мача нямаше и грам съмнение че може да е уреден.Това че на такива като теб не им се иска друг българин да постига някакви подобни успехи в спорта, да ни прави горди от това че сме българи говори лошо за теб.

Завистта е част от нашата народопсихология за съжаление!

Редактирано от krasio666 (преглед на промените)

Някои хора са явно с объркани представи за игричките в профибокса ! Да приемем , че мача е нагласен - руснака ако беше победил щеше да има много повече облаги за промоторите ! Повече спонсори , повече тв които да дават мача на руснака с Кличко и т.н. ! А това какво стана - Кобрата победи и едва ли заради нашето момче ще избият спонсорите и колко ще гледат мача в сравнение ако беше с руснака а ?! Хора ползвайте рационално това на което си носите шапките ! И него ползвайте само да си носите шапката на него ;)

• Автор

Някои хора са явно с объркани представи за игричките в профибокса !

Да приемем , че мача е нагласен - руснака ако беше победил щеше да има много повече облаги за промоторите !

Повече спонсори , повече тв които да дават мача на руснака с Кличко и т.н. !

А това какво стана - Кобрата победи и едва ли заради нашето момче ще избият спонсорите и колко ще гледат мача в сравнение ако беше с руснака а ?!

Хора ползвайте рационално това на което си носите шапките ! И него ползвайте само да си носите шапката на него ;)

Абсолютно прав!

Някои хора са явно с объркани представи за игричките в профибокса !

Да приемем , че мача е нагласен - руснака ако беше победил щеше да има много повече облаги за промоторите !

Повече спонсори , повече тв които да дават мача на руснака с Кличко и т.н. !

А това какво стана - Кобрата победи и едва ли заради нашето момче ще избият спонсорите и колко ще гледат мача в сравнение ако беше с руснака а ?!

Хора ползвайте рационално това на което си носите шапките ! И него ползвайте само да си носите шапката на него ;)

Е ,много странни твърдения имаш ,без абсолютни никакви основания . Нито гледаш мача ,нито забелязваш разни неща ,и то очебийно-натрапчиви от боя ,на всичкото отгоре и говориш за много по-големи облаги за руснака ,за реклами и т.н . Всеки мач за титла е свързан с много реклами и пари ,независимо дали е Кубрат претендента или Асан или Петкан . Ако не знаеш "нашето момче " не ти е "наше " и това не е националния отбор по бокс и турнира "Странджата " . Зад нашето момче стоят интересите на най-големите немски и европейски промоутъри в бокса,който след няколко почти незнайни за никой мачове го качиха да се бие за някаква "Европейската" титла . Ти интересуваш ли се от този спорт въобще ,или интереса ти е толкова колкото да прочетеш че еди кой си е спечелил и загубил . Въобще знаеш ли че Кубрат ще е първия претендент за световна титла в тежка категория в профи бокса с толкова малко изиграни мачове ,че ще е първия който "получава право" да се бие за титла без да е бил никога в топ 3 никакви класации на никакви организации и федерации .... и т.н .и т.н Ако не си запознат ,вземи и напъни точно това което носиш под шапката и разгледай насам натам за какво става въпрос . При добро желание ,ще добиеш представа ,със сигурност по-голяма от тази която имаш в момента . С това с което разполагаш в момента е нормално да го караш "на мускули " в писанията си .

Редактирано от PC doctor (преглед на промените)

И според теб колко БГТВ ще платят правата за да го дават директно или колко биха платили за да дават руснака а ?! Колко БГ фирми бихи рекламирали в такъв мач и колко руски в мача на руснака а ?! Да не говорим , че ако руснака беше победил боя нямаше да е в Хамбург , а в Москва и колко щяха да изкарат само от продажба на билети а ?! Тук не става въпрос за топ3 и т.н. , а става въпрос за пари ! Парите които щяха да се изкарат от мач между руснака и Кличко щяха да се в пъти повече ! Ти караш на фантазии приятел и това което ти се е искало да видиш в мача на Кубрат !!!

Аз пък нямам търпение да се изправи срещу Кличко. Кличко ще го размаже!

• Автор

Купен, платен, нагласен....кой ебал-ебал!Кубрат направи страхотен мач и трябва да се гордеем с него.Чест му прави, че остана да се състезава за България!Иначе философи,доктори,професори...по форумите много.

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Бяхме в компания, наклони към платен Единодушното мнение е ,че платен , неплатен ,Кубрат е волеви мъж ще се справи както трябва Сега моето лично мнение от двубоя Сеедно млатиш дирек, непоклатим,, а около него рипка ентусиастче и яко го млати, Дали дирека ще се повлияе и защо Това си е мое мнение :P

Човекът точно това ти обясняваше, че няма абсолютно нищо БГ в Кубрат и мачовете му.

Само където играе под знамето на БГ и държа да се пише навсякъде че е БЪЛГАРИН за разлика от докторчето !

Кобрата е голям българин и то с характер. През цялото време диктуваше боя и дори за секунда не беше разколебан. Това за нагласен мач според мен са спекулации. Истината е, че ако не беше се готвил в Германия, едва ли щеше да постигне тези успехи.

За Пулев това е 17-а победа от 17 мача като професионалист, а 9 от тях са след нокаут. Устинов има 27 побе ди от 27 мача, от които 21 с нокаут и това е 1-та му загуба. Браво на Кубрат! С този си успех Пулев оглави ранглистата на Международната боксова федерация и си осигури възможността за сблъсък с Владимир Кличко (58 победи от 61 мача) през 2013 година.

Вижте как нокаутира Александър Устинов в 11-ти Рунд и http://www.youtube.com/watch?v=5RaBteEG8U8.

Не знам ако мислим, чисто от гледна точка на пари няма логика да падне в 11-ти рунд... Много повече пари щяха да се завъртят ако падне в началото или в самият край. Всички останали рундове са с по - малък коеф. А колегата дето ми говори, че ударът не е бил силен преди падането, за проф. боксьор да понесе такъв не е силно да, но 11 рунда да те млатят и да получиш над 20-30 такива удара в порядъка на 30 минути повярвай ми е въпрос на време да паднеш дори от нищото... Падането на Устинов беше въпрос на време дори да беше издържал някак си като по чудо до последният рунд нашият щеше да спечели с много голяма преднина. И престанете да казвате Руснака срещу Кличко, сякаш Кличко е от Пакистан, а Устинов не е от Беларус?!!? И двамата са от бивни СССР държави и ако на единият ще казвате руснака казвайте и на другият. Защото факт е, че на Устинов мениджър му е Кличко и тренира в школата на Кличко и ако беше спечелил никога нямаше да има предизвикателство... А пък ако имаше щеше да е лишено от всякакъв смисъл...

Редактирано от icekiller (преглед на промените)

Само където играе под знамето на БГ и държа да се пише навсякъде че е БЪЛГАРИН за разлика от докторчето !

Ти не подлежиш на култивация изразена в това да си отвориш най-накрая очите . Със или без твоето "държане " Кобрата си е БЪЛГАРИН . Стига си жумял и писал неща ей така . Откажи се най-накрая от принципа " Широко затворени очи " . Кой и къде отрича нещо за България ?????????????????????? Изказах мнение за самия мач и си държа на него. Мисля че написах това което ме е накарало да се усъмня в честността на този бой . Ти го изби на патриотизъм . Това не е лошо ,дори е похвално ,но от "слепците " който се бият в гърдите без дори да си помислят за нищо друго всичко страда .Днес слепеца повярвал че Кобрата победил еди кой си ,утре повярвал че еди кой си ще направи нещо добро за държавата БЪЛГАРИЯ ,на третия ден повярвал че еди кой си е честен човек ,без да си отвори очите и да погледне това което е. Ето за това уважаеми,в нашата държава БЪЛГАРИЯ ще има "Старши тарикати " за управници ,и ще сме известни освен като страната на крадци и сводници ,но и на баламурнците ,които гледат и не вярват на ушите си ,но едва когато усетят как са им го ...... . Нека си бие Кобрата който му се изпречи на ринга ,искам да победи и Кличко ,искам го защото съм БЪЛГАРИН ,а не защото не се съмнявам в честността на мачовете който играе . Дали ще вее знамето на Узбекистан или на България това за самия спортист още ли мислиш че има някакво значение ????? Още ли вярваш в дядо Коледа ????? Утре ако му се предложи да се състезава за Туркменистан давайки му 200 000 $ на месец и приеме ( както много други спортисти - десетки ) тогава какво ????? В индивидуалния спорт всеки спортист иска да е шампион ,това му е единствена и основна мисъл . Няма патриоти в това . Останалото са приказки за малки деца . Особено в професионалния бокс се помни името на сетовния шампион ,не дали е от България или от Коста Рика . Тук няма национални федерации и отбори . Не искам да споря с теб ,нито с който и да било ,всеки си има право на мнение . Спри да поучаваш кой с какво да мисли . Преди човек да се изкаже ,взема и гледай това за което ще пише ,прочита това-онова за да добие повече информация ,помисля върху нещата ,и едва тогава изказва МНЕНИЕ , другото му се вика гола опонировака. При теб поне аз не виждам такъв ред на логиката ,напротив ,забелязвам логика на ниско ниво ( мислиш за телевизии БГ който да платят да се гледа мача ,и че това е от значение за някой от тези който уреждат залозите и всички останали по веригата ) , с този наивитет ме разсмиваш ,сигурен съм че не само мен . Това да не ти е мач Миньор - Етър колега ?????? Това ще е мач (евентуално ) за Световна титла ,и то за най-престижната в сверата на бокса . Парите за правата върху такъв двубой са подсигурени предварително от релейшън компаниите към тези който държат правата ( Световните боксови федерации във всичките им разновидности WBA, WBO, IBF,IBO,) Толкова ,за всичко останало можеш да се информираш и сам.

Редактирано от PC doctor (преглед на промените)

Докторче , стига с тази политика ! Тук си говорим за бокс ! Май ти си затворил очите и не виждаш по далече от носа си !!!

За мен мача с Устинов беше истински но руснака явно е пред пенсия и нищо не игра , не напразно преди мача гледах коефициентите в Ladbrokes даваха 1,20 за нашия и 4 коеф. за Устинов така ,че бях сигурен кой ще победи . Въобще последните си 2 мача на Кобрата не срещна сериозен отпор и агресия от противниците си . За Кличко срещу големия Витали който е минал 40 годинки Кобрата има супер шансове да го победи но с малкия мисля ,че няма голям шанс дори да завърши мача . Преди Кличко трябва да се докаже срещу агресивни боксьори като Дерек Чисора или още по добре Дейвид Хей където малко се притеснявам за нашето момче . Ето последните им мачове които като гледам нямат нищо общо като агресия с последните 2 на Пулев : http://www.youtube.com/watch?v=mQ3WFC_9Dmc http://www.youtube.com/watch?v=XxK0PjLNhT8

• 3 седмици по-късно...
  • 10 месеца по-късно...

След малко започва мача на Кобрата  с Тони Томпсън по Диема !

Да му пожелаем успех !

Дали в нета няма да го има някъде ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.