Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кобрата нокаутира гиганта Устинов и вече чака Кличко

Featured Replies

Голям спортист с голямо сърце е Кобрата. Върна българския спорт там , където беше през 1994г. Украйнската к@@ва с к@@венски номера успя да победи , даже смело мога да предположа , още преди мача , Да са му честити милионите, спечелени по този начин . Надявам се да не му пресядат.

От друга страна и Пулев си личеше , че все още му е рано за мач за титлата и е прекалено наивен и не е подготвен за повечето номера на такова ниво.Сигурен съм , че получи ценен опит , който за късмет завърши благополучно. Убеден съм , че докато е в отлично здраве ще тренира и мечтае за втори мач , а там вече ще разгърне целия си потенциал. Успех му желая, от все сърце!

Редактирано от keba (преглед на промените)

• Отговори 235
  • Прегледи 16,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да, имаше смелост. Ако беше бил след паданията в първия рунд, а и след това, щеше да бъде герой...но аз се запитах - добре, какво ще кажат другите за евентуалната му победа? Украинеца и на вид изглеждаше много по-добре от българина. Само жили и мускули, никакви излишни килограми. Щеше да бъде истинско чудо, ако Кубрат бе успял да направи нещо срещу тая мускулна маса. 

И между другото, много грозна жена си е взел Кличко. Сигурно за да не му бяга. 

Голям спортист с голямо сърце е Кобрата. Върна българския спорт там , където беше през 1994г. Украйнската к@@ва с к@@венски номера успя да победи , даже смело мога да предположа , още преди мача , Да са му честити милионите, спечелени по този начин . Надявам се да не му пресядат.

От друга страна и Пулев си личеше , че все още му е рано за мач за титлата и е прекалено наивен и не е подготвен за повечето номера на такова ниво.Сигурен съм , че получи ценен опит , който за късмет завърши благополучно. Убеден съм , че докато е в отлично здраве ще тренира и мечтае за втори мач , а там вече ще разгърне целия си потенциал. Успех му желая, от все сърце!

Според мен втори мач няма да има. По-скоро това бе края на Кобрата. Да не съм лош пророк, но след такъв мач аз не бих си и помислял за реванш. 

мафия монополисти ууууууу

съдията техен ръкавиците техни

да го духат

И между другото, много грозна жена си е взел Кличко. Сигурно за да не му бяга. 

тая тьотка дето все я даваха е на Виталий не неговата ама и неговата сигурно същата

Е така е в бокса.Един точен удар и всичко се решава.Адмирации и за двамата за страхотното шоу.

Кобра-благодарим ти за достойното представяне.Всеки спортист трябва да умее и да губи-ти загуби двубоя, но спечели сърцата ни.

За нашето момче-адмирации и шапки долу.

Точните удари бяха много повече от един. На всичко отгоре и силни. С приказки нещата стават на масата и тук във форума. В тоя момент се сещам за сагата "Междузвездни войни" и по-точно за думите на Йода относно търпението на Люк. 

Според мен втори мач няма да има. По-скоро това бе края на Кобрата. Да не съм лош пророк, но след такъв мач аз не бих си и помислял за реванш. 

На Кличко хората няма да позволят и дума за реванш. Напрежението ли му дойде в повече на нашия не знам ,но изглеждаше много неуверен след първия рунд.

Точните удари бяха много повече от един. На всичко отгоре и силни. С приказки нещата стават на масата и тук във форума. В тоя момент се сещам за сагата "Междузвездни войни" и по-точно за думите на Йода относно търпението на Люк. 

Тоя е прекалено бърз за тая категория. Не случайно преди мача в интервютата с шампионите казаха ,че на Кличко лявото кроше е силно колкото на другите боксьори десния прав. :)

Видя се много добре какво са искали да кажат. Много стил , много подготвен беше Кличко евала.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

... след такъв мач аз не бих си и помислял за реванш... 

Значи не си истински спортист!

Истинските спортисти се борят и ще продължават да го правят, а не се отказват!

... С приказки нещата стават на масата и тук във форума....

Така е-истинските спортсмени са на ринга и не плачат, че са загубили!

Кобрата е велик- ние сме плямпаджии.

Лека вечер.

Ако говорим за това , че може да не му дадат шанс за реванш , това е едно , но чак пък край на боксовата кариера на Кобрата, дълбоко се съмнявам . Все още има години на активна кариера , надявам се да бъде високо продуктивна. Просто липсата на опит извън и на ринга , на такова високо ниво , го лишиха от титлата. Ако все пак бъде допуснат до мач за световна титла ,  може да не е срещу украйнската шантонерка , а и вече със сигурност е разбрал , какво още не знае и какво още е необходимо да изгради като качества , за да стъпи на най-високото стъпало в профи бокса . 

Ако продължи с упорство да тренира и да се развива , терен за развитие колкото искаш. От друга страна , никой не е вечен. И хилядократно по-големи и по-доблестни боксьори от кличко са сдавали титлата . Да не говорим , че има и други боксови версии. . Да споменавам ли , че Пулев е още новак в профи бокса , украинеца  ще кара още 2-3 години и каквито милиони вземе до тогава , това ще му бъде , поне на ринга.                                                   Убеден съм , че Пулев има качествата , да бъде световен шампион , другото е правилен тренировъчен режим , опит и шанс. Казвам го като човек , който се интересува от спорт и е изгледал достатъчно на брой боксови срещи , че да твърди това. 

Редактирано от keba (преглед на промените)

Много велики боксьори са губели, Владимир Кличко също е имал загуби, но не се е отказал.

В спорта не се отказваш, а се бориш, така е в спорта така е в живота.

Редактирано от Blue ':^) (преглед на промените)

Абе, много го прехвалиха. Той си помисли, че като всички скандират името му и вече е победител. Личеше му в очите.

Рибата още в морето беше...ама...

Карай!

Дано не спре да работи упорито! 

Иначе евала, много здрав! 

Значи не си истински спортист!

Истинските спортисти се борят и ще продължават да го правят, а не се отказват!

Така е-истинските спортсмени са на ринга и не плачат, че са загубили!

Кобрата е велик- ние сме плямпаджии.

Лека вечер.

Значи за да се бориш, трябва да преосмислиш цялата си стратегия. Реално погледнато, Кличко изглеждаше неразрушим. Той Кубрат ще се бори, но за какво? Той така едва му даде мач и се видя защо. След някоя друга година Кличко вече няма да е на ринга. Наистина, на приказки всички го докарваме.  пак ще кажа нещо, което казах преди 2 месеца. Аз съм на 42 и скоро се върнах в залата за тренировки. Какво видях? Разни пишлемета с пилешки ръчички и смартфони по лежанките. Ами така не се става шампион! Шампион се става, когато човек остави всичко излишно и разсейващо настрани и се захване с работата!  Гледайки смяната, която идва след нас, аз изобщо не съм обнадежден за нашия спорт. Когато аз бях на 25-30 и ходех по залите, винаги имаше двама-трима, дето вдигаха от лежанка по 160-200 кила. Сега няма и един, дето да сложи над 100 килограма. Е, питам аз, какви шампиони искате да има? Та то сега момченцата плачат да не би случайно да върнат казармата. Момичетата пък им се смеят. По-скоро съм склонен да очаквам от жените ни подвизи, отколкото мамините синченца с таблетите и смартфоните!

Хора няма какво да се залъгваме. Разликата в класите е голяма. Чест му прави на Кобрата, че стигна до бой за върха, оказа се че му е доста рано. аз слушайки коментари го надцених. трябва въпреки всичко да сме реалисти. Номера има навсякъде но излизаш на ринга сте един срещу един. Няма смисъл да се залъгваме да бъдем реалисти. Всичко в тялото на кличко е мускулатура няма нищо излишно тактически е добре подвижен и умее да ръководи боя. Рано му беше тоя мач това е.

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Вече има и клипче на първия рунд. Как само го издебна , и чак на клипа се чу колко силно го удари . Пулев е герой че изобщо се изправи след тоя удар :)

Е чак края на Кобрата е малко пресилено. Всеки боксьор е претърпявал загуби, дори и Кличко.

Големия бизнес и опита , който има Кличко го направиха победител в този мач. За Кобрата може да се каже само едно - ДОСТОЕН! И в двубоя, и след това. Понякога, човек когато губи едно печели много други неща, стига да има сърце и очи да ги види. Кубрат се насочи много добре след мача. Останал съм с впечатлението, че си спортист ти най-добре трябва да знаеш това да го усещаш. Страх винаги има, когато се качваш на ринга, но само човек, който не се е качвал там, не знае какво коства всичко това. След една заслужена почивка и няколко мача ще е готов за нова среща от подобен ранг. Вярвам в него, защото мисля, че има сърце и го показа. Таланта му е безпорен.

Редактирано от exwol (преглед на промените)

Да ви кажа - бой катантар нема, като викат по врачанско.Въреки че много бой изяде нашия .....Трябва да поемем загубата мъжки и да продължим напред.

Е чак края на Кобрата е малко пресилено. Всеки боксьор е претърпявал загуби, дори и Кличко.

Големия бизнес и опита , който има Кличко го направиха победител в този мач. За Кобрата може да се каже само едно - ДОСТОЕН! И в двубоя, и след това. Понякога, човек когато губи едно печели много други неща, стига да има сърце и очи да ги види. Кубрат се насочи много добре след мача. Останал съм с впечатлението, че си спортист ти най-добре трябва да знаеш това да го усещаш. Страх винаги има, когато се качваш на ринга, но само човек, който не се е качвал там, не знае какво коства всичко това. След една заслужена почивка и няколко мача ще е готов за нова среща от подобен ранг. Вярвам в него, защото мисля, че има сърце и го показа. Таланта му е безпорен.

Чисто и просто загубата беше много тежка. Ако бе по точки или да кажем след 7-8 рунда, тогава спор няма. Но тук още първата минута можехме да имаме победител. Да, аз обичам да се състезавам, но когато видя, че някой е много напред от мен, а аз правя всичко по силите си, почвам да търся къде е проблема. И когато преценя, че не искам да решавам нещата по тоя начин, си карам по моя, като пренебрегвам тоя, дето привидно е по-силен или бърз от мен. Пример. Аз тенирах доста години културизъм, но аматьорски и без забранени стимуланти. В един момент виждам, че другия е напред от мен, но аз не мога да се боря не защото не мога, а защото не искам да го правя по неговия начин, а именно с допинг. Или в друга сфера, в която участвам напоследък - онлайн игри, в частност автомобилни симулатори. Аз виждам, че играчите не са равнопоставени, защото се обръща повече внимание на истинската симулация с волан и педали, докато без тях играта се играе за занимавка. и когато аз дам всичко от себе си и видя, че изоствам 3-4 секунди, се замислям защо е така. Търся причината и я намирам. Но аз не искам и никога няма да си купя волан и педали, само и само да докажа на някой, че мога да бъда и по-добър от уж най-добрите. Или друг случай с игра, която играех онлайн 2-3 години - GRID.  бях стигнал до едно добро ниво и тук някои хора могат да потвърдят това. Но...появиха се по-добри, имащи съвсем различен стил на каране, който за мен е ужасяващ. Затова прецених, че няма смисъл само и само да докажа на н якой, че мога и подобре, да си променям собствения стил. Не че не мога. Мога, но първо това не ми доставя удоволствие и второ, някак си е глупаво да подражавам. Когато няма равнопоставеност между играчите, се получава нещо като с Кобрата. Защото ако имаше правила, тоя мач щеше да се играе преди година. Когато няма правила, ти или се съгласяваш с условията или се отказваш. Кобрата не се отказа и там му бе грешката. Прегоря. Не му издържаха нервите. Мисля че точно това е причината. Това е силов спорт и не може човек 365 дена в годината да е във форма. Аз съм тренирал много време и мога да кажа, че форма се поддържа трудно. може би максимум 1-2 месеца човек е във върхова форма. През останалото време се работи за тая форма. А тук имаме безкрайно протакване на мача. Дори си мисля, че ако бе спазена първата дата, Кубрат щеше да има много по-големи шансове, а Кличко щеше да се окаже не толкова подготвен. Човек а просто използва времето да се подготви добре, а Кобрата прегря и изстина след това. 

Предполагам сте гледали интервютата с двамата, които са побеждавали Кличко. Казаха, че на Кличко не тряба да му се дава да си играе неговата си игра, а трябва постоянно да се атакува. На моменти все едно гледах Кличко/Пулев пред огледало.

И за пореден път се потвърди личното ми мнение, че двубоите в леките категории са много по-интресни и зрелищни.

Предполагам си спомняте и какво правеше Серафим Тодоров навремето?

...Когато няма равнопоставеност между играчите, се получава нещо като с Кобрата. Защото ако имаше правила, тоя мач щеше да се играе преди година. Когато няма правила, ти или се съгласяваш с условията или се отказваш. Кобрата не се отказа и там му бе грешката. Прегоря. Не му издържаха нервите. Мисля че точно това е причината. Това е силов спорт и не може човек 365 дена в годината да е във форма. Аз съм тренирал много време и мога да кажа, че форма се поддържа трудно. може би максимум 1-2 месеца човек е във върхова форма. През останалото време се работи за тая форма. А тук имаме безкрайно протакване на мача. Дори си мисля, че ако бе спазена първата дата, Кубрат щеше да има много по-големи шансове, а Кличко щеше да се окаже не толкова подготвен. Човек а просто използва времето да се подготви добре, а Кобрата прегря и изстина след това. 

Тук вече съм по-съгласен с теб и разбирам, че усещаш нещата. Аз също дълги години съм тренирал и продължавам ей така просто за спорта да поддържам. Дълготрайни контузии, а някои за цял живот, лишение, страх са себе си за противника, а когато не е професионално по една или друга причина е неблагодарно от една гледна точка, но това е ако щеш и страст. От както съм се родил ми е мечта, която не осъществих. Преживявах всяка секунда на Кобрата на ринга и ако трябва да съм честен и в момента съм със свито сърце и не защото е претърпял загуба, защото това е спорта, веднъж печелиш веднъж губиш, а именно поради част от нещата, които и ти  си изброил разбирайки къде е грешката на екипа.

За това и казах, че Кличко има голям бизнес, който е развил много умело. Прав си, Кобрата "прегоря" и понеже съм го изпитал, съпреживявам случилото се. Това е. Иначе да Кличко не е случаен боксьор, но се видя, че и Кубрат има своите шансове. Трябва обаче да отдаден заслуженото му. И това е голямо постижение. Предварителните приказки са психологическа война така, че няма какво да го виним, какво е казал или не. Преди мача също беше много достоен за разлика от съперника му. Поклон пред всеки, който има сърце да се раздава, Кобрата заслужава дълбок такъв.

Аз и за това по принцип се дразня, даже побеснявам на хилавите дребни душици и мамини синчета, които (айде да си замълча, че е грозна дума), но иначе разбират да коментират. Такива хора е трудно да се нарекат мъже и то не само физически, а и душевно.

Предварителните приказки са психологическа война така, че няма какво да го виним, какво е казал или не. Преди мача също беше много достоен за разлика от съперника му. Поклон пред всеки, който има сърце да се раздава, Кобрата заслужава дълбок такъв.

Аз и за това по принцип се дразня, даже побеснявам на хилавите дребни душици и мамини синчета, които (айде да си замълча, че е грозна дума), но иначе разбират да коментират. Такива хора е трудно да се нарекат мъже и то не само физически, а и душевно.

Ти май си гледал някой друг мач. Свали розовите очила.

Грам уважение не показа срещу противника (по някаква "случайност" действаш световен шампион от десет години).

То жена ли не го изкара, то химна ли не освириха нашите селяндури, то късмет изкарал Кличко ... не се спря.

Това не е да щтракаш с мазни пръсти в чалготеката и да се заканваш колко ще го биеш все едно ще се бие с някой от съседното сепаре.

То разлика в класите от земята до небето той за мафии тръгнал да приказва.

Поне си постигна мечтата да се бие срещу Кличко ама с приказките си се изложи баш като ганьовец.

Грам уважение не показа срещу противника (по някаква "случайност" действаш световен шампион от десет години).

То жена ли не го изкара, то химна ли не освириха нашите селяндури, то късмет изкарал Кличко ... не се спря.

Това не е да щтракаш с мазни пръсти в чалготеката и да се заканваш колко ще го биеш все едно ще се бие с някой от съседното сепаре.

Поне си постигна мечтата да се бие срещу Кличко ама с приказките си се изложи баш като ганьовец.

Омбре бегай се скривай некъде, че направо не ми се коментират изказванията на такива дребни и наивни душици като тебе. Не си в час миличка моя принцесо и си много, ама много далече от някои неща. Наивен си и дори не разбираш смисълът на някои неща, ама то хубаво поне да беше вникнал малко в мненията и коментарите на специалистите около мача. Нямаш и най-малка престава за какво говориш. Победата и класата на Кличко на този етап е факт и никой не го е подценил, нито сега нито преди мача. Не омаловажавам и направеното, но като голям шампион трябваше да се държи като такъв във всички моменти преди мача. А не след това да показва мнимо уважение. То е същото като да ти извадя окото и после да ти кажа потупвайките те по рамото - споко ще ти подаря стъклено. Кличко и отбора му още в началото имаха по-добри карти и си ги изиграха правилно, за да се стигне до тази смазваща победа. Кобрата разбира това и чест му прави как се насочи след мача. Естествено си личеше, че беше леко объркат, но ти съм убеден, че и идея си нямаш за какво физическо усещане става въпрос и какъв стрес е това. Плюс цялото това психическо натоварване...

Не ми се говори с хора, които тесногръдо коментират със злобните си душици. Седи си у вас зад компа и бъди мъж пред децата и жената.

Наивен си и дори не разбираш смисълът на някои неща, ама то хубаво поне да беше вникнал малко в мненията и коментарите на специалистите около мача. Нямаш и най-малка престава за какво говориш.

Не ми се говори с хора, които тесногръдо коментират със злобните си душици. Седи си у вас зад компа и бъди мъж пред децата и жената.

На кои специалисти men ? На форумните ли? Аз не претендирам че разбирам от бокс. Ама то и не ми трябва много да разбирам че нашия три пъти го минават с един и същи номер.

Тежала му главата след мача и не знаел какво говори !!! Ами преди мача. Да ти припомням ли ?

Аз много исках да победи ама беше мисия невъзможна няма какво да се лъжем.

То само да гледаш страшно не става май. Е поне изигра мача на живота си и ни подхвърли празни надежди макар че аз и луд да съм пари не бих заложил за нашия.

Сега почване със заучени клишета,тесногръд, злобни душици, пред жената и децата да оправдаем положението.

Никой нямаше да коментира сега ако беше се изказвал в стил ще гледам да удържа 12 рунда то е ясно че нямам шанс.

Сега слушам за мафии, допинг, номера ...   а циркаджийските номера с език и на един крак ще се направя че не съм ги видял.

Разбирам да го беше свалил в 7-8 рунд понеже много допинг и има сила и въздух а то мача аха аха да приключи в първия рунд още ама имаше публика и Кличко му задържа агонията още няколко рунда.

Това е което аз както не разбирам видях а специалисти като теб какво са видели един Господ само знае щом не се обосноваваш с конкретика а ползваш изтъркани клишета.

Ама ти май си мислиш че като си тренирал примерно бокс на младини и си много вещ и имаш по особен поглед върху нещата !!! Тия ги обяснявай на жената кога си пиеш ракийката за кураж.

Edit. прафопиз !

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

На кои специалисти men ?...

Не ми се коментира човек, казвам ти откровено. И то не защото нямам какво да кажа, а защото понякога е по-добре да се замълчи. Уморих се от хора като теб. Какво да горя, когато виждам, че коментарите ти са подобни и лишени от всякакъв смисъл, като в по-преднят пост и ме влудяват. Да говоря и да се обосновавам с факти когато има разумен диалог, така е безсмислено и само нерви. С бойни спортове започнах да се занимавам от 9 годишен за първи път с уважителни прекъсванията та до днес с, но това не е важно. Колко разбирам или не разбирам от бокс в случай пак не е важно, по-важното е че дори и човек, който не разбира може да си даде поне елементарна сметка, какво означава всичко това. Колко труд седи зад всичко. Колко физически усилия, какво огромно психическо натоварване от няколко страни, което е смазващо, ама смазващо ти казвам... Всички сме хора и големите спортисти грешат и то често.

Ако Кобрата беше казал "ще гледам да удържа 12 рунда то е ясно че нямам шанс" като съветваш ти, как мислиш това какво е? Пораженческо мислене, мотивация или...  В спорта нещата са баланс между психика и физика. Много е тънка границата м/у това да си повярваш прекалено или да мислиш като пораженец. Кубрат не устоя психически най-вече. Отбора на Кличко усети това и го използва с всичка сила. Отложена среща, непрекъснат допинг контрол, ръкавици, пресконференции, организация, те не са вчерашни. И това е, което ние виждаме през медийте, а отзад нещата, които не виждаме. Колкото и да се смяташе, че Кобрата е стабилен психически се видя, че не е така. Липсата на опити също му изигра лоша шега. Той усети това веднага след мача и това е добрата новина, аз за това съм обнадежден, че ще продължи нагоре стига да има , кой да му поднесе равносметката по точния начин, защото понякога имам и обратен ефект.

Ей за това не ми се говори с теб и с такива като теб. Защото гледаш повърхностно на нещата. Загубил и край, нашия за нищо не става...

п.п. и м/у другото ракия за кураж обичам да си пийвам. Лично на мен в някои ситуации от живота ми е необходим. За вас безстрашие знам, че не ви е нужно нищо, чувал съм го много пъти. Просо обаче сте ми като кутретата, лаят до спукване, а ако трябва да хапят дават заден.

Кобрата е Герой ! Като Ахил !

Заслужава си всички суперлативи и слава !

За нас вече е жива легенда ! :wors:

Още подвизи го очакват ...!

Някой ден може и Бог да стане . Още му е рано !

Оня е Бог ! Като Зевс !.....все още....

От бокс почти нищо не разбирам . Гледам .

Това видях.....Кой знае защо , все филма "Гладиатор" ми беше пред очите...

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

100% съм разочарован от Пулев! Уникално слаб!

Кличко си поигра с него тъй, както бебе си играе с гумена играчка и явно му направи жест, като не го нокаутира още в парвият рунд.

Толкова много залагах на Пулев и поне мислех, че ще се държи, като равностоен противник!

Щаба на Пулев ли взе лошо решение или самият Пулев се надцени, но този мач се оказа прекалено ранен за нас! Медиите пък ни надъхваха, но реалноста се оказа друга!

Инак, евала на Пулев за  неговата смелост и за това че запази духа и достойнството си. Евала на нашата публика. Желая на Пулев успех в предстоящите мачове!

Даваха някакви публични тренировки ,Кличко нещо ръкомаха на ринга с теньора си ,а Кубрат и брат му седят и се присмиват. Когато ги мериха ,и се гледаха 2 мин. , нашия му замахна с глава .

Разбирам че това е като отговор на психическите репресии ,и интриги от страна на хората на Кличко ,но нашия можеше да стисне зъби ,и да си трае. А така малко излезе като че ли Кличко беше жертвата на ринга ,Пулев беше 1000% сигурен ,че ще го бие ,публиката голямо викане ,и накрая ... падна два пъти в първия рунд. Точно там се реши мача. Кличко го свали първия път много лошо ,и там се преобърнаха нещата. Кубрат изглежда е изключвал нещата да се развият по този начин... щял да играе 20 рунда ако трябва.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.