Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кобрата нокаутира гиганта Устинов и вече чака Кличко

Featured Replies

От мен ей този клип, за "честния" двубой.

https://www.facebook.com/video.php?v=1033291860030509&set=vb.213695655323471&type=2&theater

Няма спорт в, който да не се прилагат " мръсни" хватки. Какво пречеше и на Пулев да приложи нещо такова?????

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

• Отговори 235
  • Прегледи 16,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Няма спорт в който да не се прилагат " млъсни" хватки. Какво пречеше и на Пулев да приложи нещо такова?????

Той не можеше да стигне до него а когато бяха в клинч го удряше зад главата.

Той не можеше да стигне до него а когато бяха в клинч го удряше зад главата.

Така де!

Що търсим тогава "под вола теле"

Мафията била виновна, мръсни хватки, психо. война - хайде стига!

Нека си признаем, че не бяхме подготвени за това. Голям урок ще да ни е, а и опит също!!!

Няма спорт в, който да не се прилагат " мръсни" хватки. Какво пречеше и на Пулев да приложи нещо такова?????

От опит знам, че "мръсните" номера, са присъщи на "мръсни" хора.

Ако толкова те вълнува отговора на въпроса ти, може би е редно да попиташ самия Пулев.

Апропо, понеже не съм чела всичките ви словоизлияния нагоре по темата, само да кажа, че според мен, този човек е национална гордост, без значение от загубата, която претърпя.

Така де!

Що търсим тогава "под вола теле"

Мафията била виновна, мръсни хватки, психо. война - хайде стига!

Нека си признаем, че не бяхме подготвени за това. Голям урок ще да ни е, а и опит също!!!

От изказа ти, да става ли ясно, че и ти си бил там и си се подготвял и си получил някакъв житейски урок  :rolleyes:

Апропо, понеже не съм чела всичките ви словоизлияния нагоре по темата, само да кажа, че според мен, този човек е национална гордост, без значение от загубата, която претърпя.

Щом хора като Кубрат (предполагам и Бойко също)  са ни е националната гордост ...  !!!

Изключително грозно поведение преди и след мача. Типичен представител на балкански манталитет.

Победителите никой не ги съди само че не победи а станаха много приказки за един резил накрая.

От заяждане не виждам смисъл! Бокса ми е любим спорт и изгледах куп материали. Водим люти спорове с колеги!

Житейски поуки всеки може да си извади от всяка ситуация - стига да може и иска!

Щом хора като Кубрат (предполагам и Бойко също) са ни е националната гордост ... !!!

Изключително грозно поведение преди и след мача. Типичен представител на балкански манталитет.

Победителите никой не ги съди само че не победи а станаха много приказки за един резил накрая.

Този пост пък казва всичко и то не само за спорта, но принципно за нас като ,хора и манталитет!

Щом хора като Кубрат (предполагам и Бойко също)  са ни е националната гордост ...  !!!

Ако беше победил, щеше ли да ги пишеш тези неща  :rolleyes:

Лесно се омаловажават постиженията на някого, когато е допуснал една грешка.

Както казах и на едно друго място, според мен - паднал на земята човек, не се рита.

На въпроса ти - Бойко наистина е резил и то голям.

Ако беше победил, щеше ли да ги пишеш тези неща  :rolleyes:

Лесно се омаловажават постиженията на някого, когато е допуснал една грешка.

На кратко. Аз много мразя хора де се изхвърлят и накрая нищо не правят. Ако си беше мълчал преди мача и беше паднал и поздравил без да плюе и търси оправдание поне щеше да е някакъв морален победител. То че шанс нямаше на мен ми беше ясно. То сама като гледаш клипове в тубата и всеки по трезво разсъждаващ човек трябва да му е било ясно за изхода на мача предварително.

Какви постижения ? Дай да не се залъгваме. Имаш нет погледни малко клипове. Срещу боксьори де имат по 10 победи и 15 загуби. Това ли са постижения ?

Ивица Перкович и компания. Ние на времето така се надъхвахме че ще играем и финал с Бразилия в Щатите заради някой друга случайно попаднала топка ама ни попариха надеждите.

Още помня рекламата на Делонге от Михайлов.

Спомените топлят по някога Делонге топли винаги и малко след това ни нанизаха четири парцала ама хайде да не се отклоняваме.

Лошо е кога излезеш от реалността и почнеш да живееш с мечтите си.

Написах го малко по - горе!

Когато се създадът свръхочаквания подклаждани с месеци от медии, то подобна загуба трудно се преглъща! Много хора се надъхаха и искаха да видят друго. На много хора се изпариха мечтите!  Аз също исках победа. Какво да се очаква сега - адмирации ли! 

Дадох и друг пример в сферата на футбола т.е. малко са тези които плюят по Лудогорец въпреки загубите, които търпи, но отбора никога не предизвика свръхочакване и се държи равностойно като противник.

Ако поне бяхме наблюдавали равностоен боксов мач, то дори Пулев да беше загубил, то никой нямаше да го упрекне. Ние наблюдавахме обаче пълен резил, а Кличко ни спести още по голям резил, като реши все пак да не праща в нокаут нашия още в първите минути на първи рунд

Спрете се бе, какво бил казал Кобрата преди е след мача!

Ставате смешни вече. А Кличко, като е такъв голем и достоен шампион, защо не се държа като такъв, ами направи всичко възможно да дискриминира и да постави в неравностойно положение Кубрат преди срещата!? Колко номера му скроиха... Естествено, че Кубрат нямам да проявява уважение, то работата е уважаваш и биваш уважаван. Загубата си е загуба, ама спрете да плямате толкова злостно, защото по този начин не показвате, че сте по-добри от тия, които критикувате. Както казах вече, всички боксьори са губели срещи. Я си спомнете Кличко с/у Сандерс как пълзя и би на колена. Такъв е спорта всеки шампион е имал загуби. За добро или лошо това си е опит...

Редактирано от exwol (преглед на промените)

Този пост пък казва всичко и то не само за спорта, но принципно за нас като ,хора и манталитет!

Ако ти се преоткриваш в нечий пост, то моля те бъди така добър, да не поставяш всички ни под един знаменател. И да не коментираш манталитета на хора, които не познаваш. Не за друго, а защото не си обективен.

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Както винаги се намират много хора, които след свършен факт си дават "експертното" мнение, но преди това си мълчат да не стане фал после, нали трябва да има какво да плюят.

И аз спорих много с близки и приятели, моята позиция е следната: Кличко е по - опитен и по - добър за момента - ФАКТ!

Но Кличко има поведението на жена в предродилни капризи и депресия - също ФАКТ! Не може човек който е "абсолютен шампион" в свръхтежка категория да се държи като аматьор който го е страх случайно да не вземе да падне, имате ли представа при какви условия се играеше мача? Всички отбелязват, че Кубрат удряше зад тила Кличко ама никой от Вас дори съдията не отбелязахте, че Кличко умишлено си навеждаше главата, което не е спортсменско.
За допинг пробите не искам и да коментирам, защото съмнението ще си тежи само на Кличко на съвестта и името не на Кубрат и не на някой друг!
На Кличко всички срещи с някой по - добър съперник като Пулев в случая са индентични: удар-удар (или опити) захват; натискане с тяло върху въжетата; избутването с лакът го има в няколко мача; захвата на главата до тялото си (като от борбата) също е във почти всеки мач; просто е жалка картинка мен не ми доставя удоволствие да го гледам как "играе" бокс, та ако ще и трансгалактически пояс да спечели...
И Армстронг (колоездене) беше велик, ненадминат, самонадеян, високомерен (е не чак такъв като Кличко) докато не го хванаха с допинг и не му отнеха всички титли, не се знае и Кличко до кога ще го пази "мафията" в бокса, то се знае де - докато има интерес ;)

според мен, този човек е национална гордост, без значение от загубата, която претърпя.

Ние основно коментираме чобанските му изпълнения ,а за загубата никой не го вини ,въпреки че след тия хвалби преди мача ,малко конфузно сеполучи .. :П

Но Кличко има поведението на жена в предродилни капризи и депресия - също ФАКТ! Не може човек който е "абсолютен шампион" в свръхтежка категория да се държи като аматьор който го е страх случайно да не вземе да падне, имате ли представа при какви условия се играеше мача? Всички отбелязват, че Кубрат удряше зад тила Кличко ама никой от Вас дори съдията не отбелязахте, че Кличко умишлено си навеждаше главата, което не е спортсменско.

За допинг пробите не искам и да коментирам, защото съмнението ще си тежи само на Кличко на съвестта и името не на Кубрат и не на някой друг!

На Кличко всички срещи с някой по - добър съперник като Пулев в случая са индентични: удар-удар (или опити) захват; натискане с тяло върху въжетата; избутването с лакът го има в няколко мача; захвата на главата до тялото си (като от борбата) също е във почти всеки мач; просто е жалка картинка мен не ми доставя удоволствие да го гледам как "играе" бокс, та ако ще и трансгалактически пояс да спечели...

На едното от видеата ,които гледах след мача ,някакъв полски коментатор го наричаше КлиНчко ,защото много често правел клинчове :) Абсолютно си прав за всичко ,но това не опрадава на Кубрат дъжанието.

Просто трябваше Кубрат да се държи достойно ,а след мача да ги съдят. Става малко като едния се държал като тъпанар, ама дай сега да му покажа ,че аз съм по-голям тъпанар.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

В бокса е така, загледайте във всички дългоочаквани двубои през годините (неоспоримо като този) винаги преди мача има едно говорене, по някой път обиди, един вид надъхване - но целият този цирк е, за да се вдигне медийният интерес и съответно хонорарите и на двамата.

И сега понеже явно всички пренебрегвате мненията на един от най - великите боксьори за всички времена - Майк Тайсън, ето някои от тях:

- "Не знам какво се случва наистина, но това, което прави Кличко, не е мъжко. Никога в историята на професионалния бокс не се е случвало някой да бяга от бой по този начин. Имитира контузия или не, всичко това е под достойнството на един професионален боксьор"

- "Никога не се е случвало някой да бяга от бой по този начин"

И за да не кажете, че поствам само негативни мнения по адрес на КлиНчко (това ми хареса).

- Честно казано по-тъп мач в тежка категория не бях гледал. Пет рунда бутане, три нокдауна и нокаут. Страшен кеф, няма що"

Току що попаднах на тази статия, просто нямам думи... Този Кличко и нас ли ни има за слепи, та твърди, че Кубрат се държал за него като за дърво и търсел клинчове - хахахаха:

http://www.dnevnik.bg/sport/2014/11/17/2420645_klichko_ne_sum_se_bil_s_takuv_prostak_kato_pulev/

Редактирано от icekiller (преглед на промените)

Ние основно коментираме чобанските му изпълнения...

Не виждам, какво толкова има да се коментира, след като съм виждала хора в далеч по НЕ инфарктни моменти с ситуации, да се държат далеч по НЕ адекватно.

Някой от вас да е бил на негово място за да знае, както точно му е било отвътре ?!

Не съм съгласна с извода, че ако в дадена ситуация проявим неадекватност, то това ни окачествява като овчари по принцип.

Мислех да не пиша в тази тема, но като гледам как масата народ използва все повече термини като "Велик българин", "Гордостта на нацията", "Шампион завинаги" и прочие, няма как да не изкажа мнението си.

Аз лично, за да уважавам някой и да се гордея с него (било то спортист, приятел, съфорумник, комшия, политик и т.н.), за мен трябва да е първо човек, а после всичко останало.
Въпросната "гордост на нацията" не мога да кажа, че познавам, но са ме запознавали с него преди 2-3 години някъде.
Бил съм няколко пъти в заведение с него (и дневно и нощно) и съм присъствал на действия на Пулев, които го поставят в личната ми класация далеч от човещината и нормалното съществуване и за мен това лице е без елементарни морал и етика, които е добре да притежава всяко човешко същество.
Арогантност, грубиянщина, простащина - с тези термини мога да го охарактеризирам.
Хвърляне на чаши по сервитьори (защото след като му махнал с ръка, сервитьора първо отишъл да остави подноса с мръсните чаши, а не хукнал веднага към махащия), хвърляне на парите за сметката по пода с думите "Вземи си ги от там и следващия път като ме видиш пак не идвай веднага, още преди да съм седнал" и прочие и прочие.
За шайката хрантутници, които се движат с него и процъфтяват на негов гръб също нищо няма да кажа, но тези хора си пробиват път навсякъде само със сила, мускули и простотия до шия.

Спирам до тук с описанието и държа да подчертая, че мнението си е само мое и е изградно на база това, което съм видял и чул.
Поради тази причина не гледах мача онази вечер, а от хората тук научих какво е станало и вчера и днес изгледах няколко неща и прочетох това-онова.
Всичко видяно и написано за простащината  и неуважението към противника си е на мястото, защото няма как да очаквате някой да уважава хората наоколо и противника си, без да уважава сам себе си първо.

И за да не ви отегчавам повече накрая да кажа, че този човек (дори факта, че е българин) не може да преставлява скромната ми личност нито по света, нито у нас и не е представителна извадка за целите, интересите, работата и образованието ми (това в качеството ми на българин).
Много повече внимание заслужават децата, които ни прославиха онази вечер и тепърва ще го правят или тези деца, които станаха първи в Европа на олимпиада по математика и т.н.
Но тъпите ни "медии" предпочитат да дават на народа "хляб и зрелища", вместо да пропагандират гордостта ни чрез образование, интелигентност и върховни постижения в областта на науките.

Е, зрелището си го имате, българи, но ми е интересно защо никой не се грижи за хляба ви, а вие си мълчите?!?!

Личната ми позиция не касае никой и не е в противовес на хората, които се прекланят пред "подвига" на Пулев.
Всеки има право да си изгражда кумирите, да вярва в тях и да ги величае колкото иска.

Приятна вечер от мен!

Tц, тц...голямо ,,есе,, голямо чудо!

Та чудя се аз-ако беше станал Световен шапмион пак ли щяхте  да избълвате тази ,,помия,, г-н algor? И друго се чудя-ако към Вас подходят с пренебрежение и неуважение Вие ще имате ли такова към съответния човек!?

Ей го на и аз сега като си позволявам да Ви опонирам по такъв начин, Вие да не би да ме ,,заобичахте,,?

Ей това се чудя аз - другото не искам да го коментирам, защото не искам да пиша дълги коментари и да изпадам в безсмислени спорове...

Всъщност...чудя се аз и питам, ма отговор не искам.То тук с такива като Вас не може да се спори!

Затуй...хайде приятна вечер и от мен!

Днес коментирам мача с един мой познат, а той:

- Страшна работа! Какво беше това гушкане. Страшна любов показаха, че за малко и да се цункат тия двамата!

Сега обаче ще си позволя да препостна един линк, който няколко пъти беше поствян по горе от колеги.

Т.е. мнението на един професионалист в бокса - Тайсън

Ето как вижда Тайсън "Мача на годината Кличко - Пулев"  

http://corner.dir.bg/news.php?id=17825386

Та чудя се аз-ако беше станал Световен шапмион пак ли щяхте  да избълвате тази ,,помия,, г-н algor?

Май му е доста рано да се набутва нашия при хора де защитават пояси че като гледам май бият яко там. Много яки крушета раздават в съотношение 1 към 4 или 1 към 5. Как да стане шампион та той е пеленаче за там. То само да държиш на бой не става а и с приказки също.

Кличко го каза в прав текст. С по голям простак до сега не се е бил.

Май му е доста рано да се набутва нашия при хора де защитават пояси че като гледам май бият яко там. Много яки крушета раздават в съотношение 1 към 4 или 1 към 5. Как да стане шампион та той е пеленаче за там. То само да държиш на бой не става а и с приказки също.

Кличко го каза в прав текст. С по голям простак до сега не се е бил.

Че не беше достатъчно ,,узрял,, за този двубой (най-кратко казано) е ясно ! Друго исках да подчертая и за това и писах няколко мнения в тази тема, ма на някои хора и сто пъти да им напише едно и също пак няма да разберат.

Затова...приключвам участието си в темата.

Вие ,,спецовете,, си правете разбора на случилото се.

Че не беше достатъчно ,,узрял,, за този двубой (най-кратко казано) е ясно ! Друго исках да подчертая и за това и писах няколко мнения в тази тема, ма на някои хора и сто пъти да им напише едно и също пак няма да разберат.

Затова...приключвам участието си в темата.

Е какво:

- Обещаваш и изпълняваш защото иначе ставаш за смях. Има и друг вариант - отказваш се, но на време и с достойнство!

- Побеждаваш и получаваш овации!

- Падаш и получаваш критика! Ако си създал и илюзии, то тогава критиката ще да е унищожителна.

Просто е! Дилеми тук няма как да съществуват!

Ние няма какво да правим разбор на случилото се. За това си има екип де прибира комисионни. Аз от гледна точка на сеирджия се изказвам тук.

Тя работата беше да се гушне милиона и да се вкарват шопета на Кличко че нашия е много надъхан и ще го изяде ...

Ама тая стратегия не проработи. Още в първи рунд и лъсна истината за какво изобщо Кубрат е там. Да си вземе парите.

...Тя работата беше да се гушне милиона...

... Още в първи рунд и лъсна истината за какво изобщо Кубрат е там. Да си вземе парите...

Обещах да не се включвам повече, но тъй като си ме цитирал ще ти отговоря, па повече ако обичате не ме цитирайте-така, или иначе няма да отговарям на никого повече.

А в отговор на поредната ти ,,писанка,, току що само ще ти кажа- изобщо не си наясно за какво става въпрос и само плещиш глупости и ставаш смешен...Поне от доста писаното къде ли не да се беше ,,пообразовал,, малко - то, че не си наясно е очевадещо!

The end

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.