Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кобрата нокаутира гиганта Устинов и вече чака Кличко

Featured Replies

плюйте го бе подигравайте го - той си взе милиончето па вие го... вие си пътешествайте в злобния си космос

http://www.donbalon.eu/news232097_99.html

• Отговори 235
  • Прегледи 16,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

плюйте го бе подигравайте го - той си взе милиончето па вие го... вие си пътешествайте в злобния си космос

Е то нали това бе целта ! Да се вземе милиона а не да победи Кличко. И хвърли цяла България в глуха улица давайки и празни надежди и куп дезинформация. Бил въздух и само той бил истински противник ...

Другите поне не падаха толкова бързо ама всяко "чудо" за три дни. Аз лично бях сигурен че ще падне ама се надявах да е по точки понеже нашия държи на бой. Но той хептен без защита тръгна все едно е в син сити и го наказаха още в първи рунд за арогантността му.

Е то нали това бе целта ! Да се вземе милиона а не да победи Кличко. И хвърли цяла България в глуха улица давайки и празни надежди и куп дезинформация. Бил въздух и само той бил истински противник ...

Другите поне не падаха толкова бързо ама всяко "чудо" за три дни. Аз лично бях сигурен че ще падне ама се надявах да е по точки понеже нашия държи на бой. Но той хептен без защита тръгна все едно е в син сити и го наказаха още в първи рунд за арогантността му.

хах да беше ти срещу Кличко да видим как ще си го изкараш милиона

:lol6:

хах да беше ти срещу Кличко да видим как ще си го изкараш милиона

:lol6:

Ако ще и 5 милиона да са мерси ако ще трябва да си сменям снимката на паспорта и да ми правят мозъка на руска салата или на пастет.

Защо ми трябва да се бия с Кличко ? Искам да те питам? Или бокса ли трябва да ми е муза в живота ? Нещо не схванах ! Съжалявам ама повече трябва да ми се обяснява. Сорка кака.

От цялата тема за мен - това е най-правилният отговор. Както викат по света - българска работа. Сега у нас, в съзнанието на всеки човек дълбоко и на пръв план седят ..ПАРИТЕ. Както в Америка през 1926-1929 година. И аз съм за нашето момче. И се надявах на победа. Според моите виждания е още "зелен"  за  титлата.Логично е да си помислите така. "Абе това име от колко време го знам като голям боксьор". А я си помислете колко години подред чувате великите имена в бокса? Ако попадне на правилните треньори, ще стане отличен боксьор и шампион със сигурност. Но да паднеш още в първия рунд на пода в нокдаун, който даже не бе накрая, не можеш да претендираш за това голямо звание. Оставете тези шеги за допин, мафия и други такива.Нашата нация си е такава - като не ти се получи нещо, свързваш го с здравето, допинга мафията та и политиката.Чета, почти всички писали са някакви спортисти от вас - малко или много или бивши такива. И аз съм тренирал, ама лека атлетика - затова не разбирам много от бокс. Да, за нашето момче съм си, но Кличко е по-добрия  все още. Ако има отново среща - пак ще го победи.

Казал си почти същото като мен с две приказки но съм писал вече, когато си постнал твоя коментар. Иначе не бих писал.

Ужасно беше, а най-ужасното беше арогантността на нашия. То съдиите, то треньорите... Все някой беше виновен, а "България над всичко"... Чакай, чакай малко... Имай малко достойнство, да уважиш противника с/у теб и да му признаеш, че те би като "маче у дирек". Можеше а го бие сигурно и втория рунд, ама нали там едни 16 хиляди са плащали билети... Жалка работа. А надъхването по медиите беше на ниво, но за съжаление, без никакво реално покритие.

"България над всичко" си беше най на място. "Слава на Украйна" също.

Нищо лошо човек да е патриот

Човека инкасира 800 килограма удар (каквото и да означава това). Падна, и като се свести се качи на въжетата и изрева като лева наш Балкански "България над всичко".

И некои сега го плюят за това. Ами какво да извика ??? Българин е, много ясно, че ще извика "България над всичко". "Занзибар  юбер алес" ли да извика ??? Да не би само Валери Симеонов и Красимир Каракачанов и Болен Лидеров да имат право да викат "България над всичко", а всеки друг да трябва да бъде оплюван за това.

"...Поради что се срамиш да се наречеш българин."

Паисий Хилендарски

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

Абе той си взе парите ,ама си проигра шанса на живота по най - тъпия начин. Втори мач с Кличко нема да има ,това означава Кубрат бие спирачка на кариерата. Ако му е било толко за парите ,сега щеше да се състезава за Германия. Повече го боли от загубата ,защото е много горд.

Нищо против това ,че е загубил мача ,а това е защото подцени Кличко ,щото бил "като женичка" . Е да ама тоя дето дето е като женичка го свали 90 секунди след началото ...Държанието му преди ,и след мача е недостойно. Дори и тази сутрин гледам по телевизията го посрещат на летището ,той пак "мафия" , "съдиите .." ,и думи като "Клично не заслужава уважение". Евала му за патриотичните изказвания, ама това не оправдава останалото.

Бития-бит ,е*ания - е*ан. Това е положението. Как може Клично след мача да прояви уважение ,а той да се държи като овчар ...

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Плюйте го. Ама напълни ли в Хамбург залата с българи, които го подкрепяха. Напълни я. И като падна пак викаха за него. Щото са истински българи.

Ама бил свестен и нямал криминално минало и не му пукало за чичковите червенотиквеничковчета. Е, по някога и до свестни хора достига световната слава. Ще го преживеете някак.

Плюйте го. Ама напълни ли в Хамбург залата с българи, които го подкрепяха. Напълни я. И като падна пак викаха за него. Щото са истински българи.

Ама бил свестен и нямал криминално минало и не му пукало за чичковите червенотиквеничковчета. Е, по някога и до свестни хора достига световната слава. Ще го преживеете някак.

Евала за което ,но тук става дума за други неща. За онези дребничките детайли ,които цапат цялата картина .

Евала за което ,но тук става дума за други неща. За онези дребничките детайли ,които цапат цялата картина .

Ми то за дребните неща, които цапат цялата картина, Исус Христос се е изказал:

– Който се мисли за безгрешен, първи да хвърли камък.

Явно има много безгрешни. 

781300.pngПърви и втори нокдаун за 17 сек.....

Никак не съм разбиращ от бокс , но

никаква защита не се вижда !

Това ме навежда на мисълта за уговорени пари и режисура.....

Съжалявам за този поглед върху нещата !

Това никак не променя квалификацията ми , че Кобрата е като Ахил , но Кличко е като Зевс !

И Ахил козирува пред Зевс - само за пред хората се дърви....сам си каза непосредствено след мача , че му е още рано за да бъде Бог .

Трудно е да бъдеш Бог !

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Почна да ми писва от коментари , контаркоментари и прочее...

Баси - все едно сме в социализма, когато отглеждахме стада "елитни спортисти" с претенции към живота  далеч, далеч по-големи, от онези на бачкаторите . Държавата беше създала у спортистите усещането за елит и очакването да обикалят света, да славят отечеството, срещу което да се ползват с привилегиите на звезди и галеници на републиката. В буквалния смисъл на думата в тях се инвестираше на едро с рекламна цел. НРБ не можеше да се похвали със смайващи успехи в никоя област – нито в науката, нито в индустрията и селското стопанство. Тъкмо напротив, упадъкът с годините ставаше все по-явен.

Но смайваше света с щангисти, гимнастички и т.н. - визитната картичка на българския соцуспех.

Които след това се превърнаха в мутри, сещайте се.

Баси -какво значение има за мен , пък и за вас, дали някой са го били или е бил, освен на заложилите пари при букмейкирите ?!

Не мога да ви разбера, честно.

Почна да ми писва от коментари , контаркоментари и прочее...

....

Твърде високо се самопоставяш над коментари и коментатори .

Не ти е там мястото .

Кой го интересува , какво ти е писнало ?

От твоя гледна точка си един на света . И това е така !

От гледна точка на света обаче си прашинка някаква .

Това е трудното за разбиране....

За това не разбираш , че в съпреживяването са "дребните" радости от живота ! Всекиму се иска поне за малко да е значим колкото коментирания , да се идентифицира с него , да участва в "голямата" игра по някакъв начин......ти и аз - също !

Разликата ни е , че аз си знам гьола и съм си у дома ! 

А ти си Глобален ! Не какъв да е и току така ! Виж се само как звучиш .......!  :)

Баси -какво значение има за мен , пък и за вас, дали някой са го били или е бил, освен на заложилите пари при букмейкирите ?!

Има до толкова ,до колкто месеци преди мача ,а особено последната седмица ,няма предаване ,и медия ,които да не "гърмяха" как Пулев ще отиде да си вземе титлата ,като че ли оня му е длъжен.

Такава еуфория  и т.н.. А целия медиен интерес е до някъде свързан и с факта ,че в момента в България е много популярно да си бияч. ММА бойци ,боксьори, и какви ли не ,са по-поулярни от гимнастичките ,за които разбрахме че са станали първи след като това се случи. Никой не рева по медийте ,че им предстои важно състезание.

Еми чесно казано ако Кубрат беше си замълчал за очевидните неща ,които никой не отрича (мафия , игрички ,и т.н..) ,нямаше да обърне негативите срещу него. Ако беше се държал достойно ,сега щеше да се коментира как е загубил ,защото Кличко му правеше номерца през цялото време ,и как е нагласил нещата да го срине психически ,и да го нарита в първия рунд ...

А то какво стана ? Нашия легна 2 мин след началото ,а през останалите 4 рунда пълна агония ,обаче след мача се държа като победител. Извинявайте ама кой е победил ?  Стана смешен с надменното му държание през цялото време ,както и с грубата игра. Това най-малкото не е спортсменско. Не искам да си помислям какво би станало ако беше победил. Кой знае какъв цирк щеше да гледат горките германци.

Нищо повече от един елементарно проигран шанс ,малко кух национализъм в края (кух защото при така създадените обстоятелства нямаше никакво покритие) ,и хиляди оправдания. Това беше мача ..

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Баси -какво значение има за мен , пък и за вас, дали някой са го били или е бил,  хххххххххххх

Има значение и то какво!

Събитието бе обявено едва ли не като събитие на годината. Бяха създадени свръхочаквания, доразпалвани от медиите.

Кличко даде шанс на Пулев да размисли отлагайки мача! Нашият пък не се предаде

Изведнъж голата истина лъсна като бебешко дупе и започнаха едни обяснения за мафия, допинг и какво ли не.

Когато се създават свръхочаквания и илюзия за абсолютна победа, то такива загуби не се преглъщат лесно и дълго не се забравят. Поне Пулеав да бе се представил като равностоен!

Ще залитна малко в друга тема т.е. То и Лудогорец падат но поне играят като равностойни съперници и не създават илюзии. Та за това иде реч! А по темата Пулев / Кличко , още дълго ще се пише и дискутира! На много хора "изгоряха" мечтите! 

....

Нищо повече от един елементарно проигран шанс ,малко кух национализъм в края (кух защото при така създадените обстоятелства нямаше никакво покритие) ,и хиляди оправдания. Това беше мача ..

Именно :)

Има значение и то какво!

Събитието бе обявено едва ли не като събитие на годината. Бяха създадени свръхочаквания, доразпалвани от медиите.

.....

Е тъй де  - "Випбрадър" в бокса.

"...са по-поулярни от гимнастичките ,за които разбрахме че са станали първи след като това се случи...." 

Защото гимнастичките не си играят с големи пари , а с топки , ленти и т.н.

За футбол и пари пък , и дума не отварям......

"...Кличко даде шанс на Пулев да размисли отлагайки мача!...."

Нищо подобно не се е случило !

Кампанията трябваше да се раздуе за по-високи приходи от мача , а това се пласира като "хитрини" между боксьорите . То си е и така , но не и между боксьорите.....

Докато този модел , с тези участници носи пари - това е положението .

Подготвят сега оня "смешник" , как му беше името !?

Или пък някой друг , на който още не сме му чували името ....

Хляб и зрелища са нужни за простолюдието....истина стара колкото света.

И на зрелища я докарваме . Даже в повече ни идват .

С хляба сме я закъсали , ама на кой му пука.....

хххххх   зрелища са нужни за простолюдието....истина стара колкото света.

Нещо се готвиш да влезеш в раздела с бисерите!

Ако присъстващите в залата ти наричаш простолюдие ,то .......... :angry:

Ако хората се палят по спортни събития и заради това ги наричаш простолюдие ............ :hush:

Нали се сещаш,че не може само с комунистите да се борим и да спасяваме България от почти 30 годишна криза. Трябват и други зрелища! Живота си тече :) ))

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Коментирайте, без да се карате и обиждате.

Коментирайте, без да се карате и обиждате.

Е, то трябва и да се мисли преди да се изпише нещо.

Все пак ще се съглася с мнението на Модератора малко по горе!

Станлото - станало!

Казаното - казано!

Май темата се изчерпа!!!

битката рунд по рунд

Пулев заяви: "Българите сме велик народ, продължавам напред. Това е един голям урок за мен".

"Въпросът е да продължаваме, взимаме си поука от това, което не успяхме да направим", допълни Кобрата.

"Имам малък опит, не показах доста от нещата, но в спорта винаги има малшанс", каза още той.

"Нямам опит, меко казано това си е мафия", заяви Кубрат.

Няма какво да се лъжем и самозаблуждаваме - толкова си може нашето момче! Много исках да натрие носа на оня майдановец, но уви. Много ме е яд, но такива са реалностите.

Кличко е просто машина за убиване и никакви психоподготовки и тренировки не можеха да спасят Пулев - просто разликата в класата беше голяма.

Убеден съм, че Кличко може да го бие и без големи тренировки - ей-така на примависта.

През цялото време го държа, заради рекламите, и накрая с един удар го приключи. Можеше да го нокаутира още във втория рунд.

Нашето момче може и да стане световен шампион, някой ден, но не и докато Кличко се боксира.

Нищо лошо човек да е патриот

То наистина няма, но не беше честно да освиркват Кличко накрая, като цигани. Наби го съвсем порядъчно!

никаква защита не се вижда !

Това ме навежда на мисълта за уговорени пари и режисура.....

Не вярвам, Кобрата просто се беше пренавил, искаше да ползва нестандартен подход. Получи се че седеше тъпо на ринга. По-тъпо от предишните му срещи.

Тайсън за срещата Кличко - Пулев: Много тъп мач!

Такава тъпня не бях гледал

http://corner.dir.bg/news.php?id=17825386

Много исках да натрие носа на оня майдановец, но уви. Много ме е яд, но такива са реалностите.

Несъмнено и Кличко се самозабравя, но е по-прекрит пред медиите.

През цялото време го държа, заради рекламите, и накрая с един удар го приключи. Можеше да го нокаутира още във втория рунд.

Според мен очакваше да падне много по-лесно, но дори и да беше така както казваш - не е в полза на Кличко да прави такива изпълнения.

Нашето момче може и да стане световен шампион, някой ден, но не и докато Кличко се боксира.

Еми той се бие един път на 5 години. Това имат предвид, че са мафия. Като е така, то ще чакаме да се пенсионира, за да се смени шампиона. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.