Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 6 AV / IS

Featured Replies

Сега съм трезвен - заради хубавото вино от Калугерово.

• Отговори 771
  • Прегледи 84,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Градски, защо не вземеш да доразучиш програмата - тогава няма да питаш за такива неща...

Максимални настройки Comodo Firewall 2013

http://www.comss.ru/page.php?id=1194

Как ли пък не са максимални , ето ги максималните.

Публикувано изображение

Защо публикуваш такава подвеждаща информация ? Направи ти тези настройки и стартирай 50-60 вируса на реален компютър и ще видиш колко са максимални.

Еййй това Руснаците големи есперти , големи умове , а нашите им пригласят.

Редактирано от Мохикан. (преглед на промените)

Как ли пък не са максимални , ето ги максималните.

Защо публикуваш такава подвеждаща информация ? Направи ти тези настройки и стартирай 50-60 вируса на реален компютър и ще видиш колко са максимални.

Еййй това Руснаците големи есперти , големи умове , а нашите им пригласят.

Що все на контра @Мохикан.-е  :speak: 

Троянеца като е стартиран във виртуална среда не си ли върши работата и не изнася ли данни? Или има някакви ограничения?

Ограничението което налага сандъка на Комодо е на нивото на Defense Wall и Sandboxie , та вируса ще си свърши работата на куково лято.

Все още не съм попаднал на вирус който да пробие пълната виртуализация , тествал съм го на всякакъв вид вируси.

Вчера на другия комп реших да инсталирам програми за проверка на твърдия диск във виртуалната среда на Комодо и при опит да стартирам програмата за проверка на диска ми излиза диалогов прозорец, че програмата не вижда устройство т.е твърдия диск.

Лошото е, че няма опция при рефреш виртуализацията на Комодо да се занулява...ей тва не ми харесва само.

БГ-преводът, кога се очаква да дойде като ъпдейт?

Троянеца като е стартиран във виртуална среда не си ли върши работата и не изнася ли данни? Или има някакви ограничения?

Няма ограничения от към изходящ трафик,така че виртуалната среда не е решение,особено ако не ползваш DNS-те на Comodo  ! 

Ограничението което налага сандъка на Комодо е на нивото на Defense Wall и Sandboxie , та вируса ще си свърши работата на куково лято.

Все още не съм попаднал на вирус който да пробие пълната виртуализация , тествал съм го на всякакъв вид вируси.

Май не четеш...няма да е лошо да прочетеш малко,че пак се излагаш

Термини и определения

Редактирано от бай .Михо (преглед на промените)

Въпроса беше риторичен. Ти си го виртуализирай троянеца,а той ще си праща...аааа 

Един от начините нищо да не излиза е стената да е на custom policy, а другият е този според Chiron

Публикувано изображение

Най добрите настройки според Chiron

https://www.techsupportalert.com/content/how-install-comodo-firewall.htm

Полезен HELP

Introduction to Comodo Internet Security

http://help.comodo.com/topic-72-1-451-4685-Introduction-to-Comodo-Internet-Security.html

Що все на контра @Мохикан.-е  :speak:

Отдавна не му обръщам внимание.А и няма нужда да отговарям понеже човек сам се излага най- много.Както се и видя.

Лека и спокойна нощ!

Въпроса беше риторичен. Ти си го виртуализирай троянеца,а той ще си праща...аааа 

То първо трябва да го има този троянец Публикувано изображение  :giggle1:

Мда :D :

Публикувано изображение

Мда :D :

Адаш ако не знаеш дали да забраняваш или разрешаваш да ти пращам техникПубликувано изображение

Пращай,пращай. :clap:

Зависи колко информация имаш на него:

Публикувано изображение

Какви са тези сканирания на комодо 6 за 20 секунди сканира хард от 320 гб ??

Да сте правил предишни сканирания?

Здравейте! От вчера съм с Comodo IS 6 изчетох всички 18 страници на темата, но се появи у мен един въпрос. При някой от вас стената забавя ли интернет връзката. Налага се да изчакам 2-3 секунди и тогава страницата се зарежда, а ако бързо отворя 2 или 3 страници и по 10-тина секунди чакам да ми ги отвори. Това едно и второ някой има ли идея от къде да си дръпна превода, че предните линкове на бай Михо вече не работят? :)

Редактирано от kantaris (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.