Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 6 AV / IS

Featured Replies

...... При някой от вас стената забавя ли интернет връзката.

При мен не.

Няма никакво забавяне на нищо.

• Отговори 771
  • Прегледи 84,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
о и второ някой има ли идея от къде да си дръпна превода, че предните линкове на бай Михо вече не работят? :)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

и второ някой има ли идея от къде да си дръпна превода, че предните линкове на бай Михо вече не работят? :)

Ето ти линк за превода  http://dl.dropbox.com/u/26876622/CIS%206%20BG.zip

Разархивирай го в тази папка

C - Program Files - COMODO - COMODO Internet Security - translations

Но имай предвид че ползването на този превод е като сключване на договор с дявола , ще трябва до края на живота да пишеш възхвалителни оди за този който го е направил.

Ето ти линк за превода  http://dl.dropbox.com/u/26876622/CIS%206%20BG.zip

Разархивирай го в тази папка

C - Program Files - COMODO - COMODO Internet Security - translations

Но имай предвид че ползването на този превод е като сключване на договор с дявола , ще трябва до края на живота да пишеш възхвалителни оди за този който го е направил.

Има го вече пост над твоя и без да се налага да се сваля от външно място

Има го вече пост над твоя и без да се налага да се сваля от външно място

Какъв е проблема да се сваля от външно място ?????

Хаха благодаря и на двамата за превода, а Dumper толкова ли е страшен, че трябва постоянно да се възхвалява? ;)

Хаха благодаря и на двамата за превода, а Dumper толкова ли е страшен, че трябва постоянно да се възхвалява? ;)

Нищо му няма на човека,виж за Мухи не съм сигурен.  ;)

Нищо му няма на човека,виж за Мухи не съм сигурен.  ;)

Кухи , никой не те натиска за да звъниш :ohmy:

Редактирано от Мохикан. (преглед на промените)

Пичове, по-спокойно бе, гледам тука из коментарите нещо от време на време много се джафкате що така? :)  Нали уж сме тук да си помагаме и да обменяме мнения, няма какво да делим. ;) 

Пичове, по-спокойно бе, гледам тука из коментарите нещо от време на време много се джафкате що така? :)  Нали уж сме тук да си помагаме и да обменяме мнения, няма какво да делим. ;)

:ph34r:

Някой може ли да ми покаже една снимка от D+ съобщенията (при спрян Behavior Blocker)?

Т.е. такава само, че да не е от BB, а от HIPS-a?

И някой докалдва ли на момчето проблема с липсващите икони тук?

Мерси! :)

Хммм благодаря за коментара. Странно - не би трябвало да прецакат собствения си HIPS в по-новата версия...щеше да има истински бум на въпроси.

Да не би по-време на инсталацията да се избрали тази опция ?

И това правило добавено ли е?

Иначе като чета всички постове на a256886572008 май има доста бакии за оправяне по HIPS-а и стената...Дано не са ги омазали заради Behavior Blocker-a...Ако е така ще си стоя на 5-цата.

Интересното е, че OnlineArmor се представя доста по-добре в някои отношение, но жалко, че се обновява доста рядко и, че е доста бъгавичка и нестабилна..

Лично аз не Ви препоръчвам използването на Comodo 6, заради следните причини свързани с HIPS-а му:

1. Направили са HIPS-а на 6-цата по-мълчалив спрямо 5-цата. v5 може да се настрои да пита дали да се разреши достъп до всеки запис от защитените регистри. (Това става като се кликне върху "Повече опции" по време на запитването от D+.) При 6-цата не е така (или поне аз не мога да я настроя по същия начин като 5-цата), пита само веднъж в началото. Ако се избере "Блокирай", блокира достъпа до всички защитени регистри, ако се избере "Разреши" - разрешава достъпа до всички, като и в двата случая повече не пита. Аз го установих лесно с mini security test (програмчето, с което се тества дали системата е защитена от locker-и). Предполагам, че същото важи и за защитените файлове/папки.

Гледай този клип COMODO Firewall Beta vs Trojan-Ransom.Win32.Xorist.bl и виж че без кой знае какви настройки ( поставил съм две отметки ) задава доста въпроси и се справя с locker-а

Не, не добавям това правило.

Добави го и пиши за резултатите. :)

Гледай този клип COMODO Firewall Beta vs Trojan-Ransom.Win32.Xorist.bl и виж че без кой знае какви настройки ( поставил съм две отметки ) задава доста въпроси и се справя с locker-а

Можеш ли да ми покажеш снимки от HIPS=a като разпънеш стрелките под Treat as...

Също така искам да разпънеш и стрелките под съобщението за локъра да видим пише ли кой ключ се опитва да промени, че май наистина HIPS-a дава доста малко информация...в 5 имаше къде, къде повече инфо.

Можеш ли да ми покажеш снимки от HIPS=a като разпънеш стрелките под Treat as...

Също така искам да разпънеш и стрелките под съобщението за локъра да видим пише ли кой ключ се опитва да промени, че май наистина HIPS-a дава доста малко информация...в 5 имаше къде, къде повече инфо.

Публикувано изображение

Мерси, значе все пак не дава по-малко информация...просто саби не е разпънал стрелките. Мерси...все пак май ще мигрирам на 6, която има и репутационен анализ и по-барнат интерфейс. :)

5.12 още е актуална...

Няма нужда да повтаряш. При анонса на новата версия тук е записано следното:

NOTE:

Existing CIS 2012 users will be provided with the ability to upgrade to CIS 2013 automatically in a few weeks’ time.

If, however, you are an existing user who is eager to start using CIS 2013 on your PC immediately, you can uninstall the previous version of the product, install CIS 2013 and enjoy. If you choose to do so, we do not recommend importing your old CIS 2012 configuration manually.

Тоест автоматичното обновяване ще се появи няколко седмици след появяването на COMODO Internet Security 2013.  Ако на някого не му се чака, винаги може да деинсталира старата версия (евентуално да почисти по този начин) и да инсталира новата.

Напоследък всичко, което при мен е преодоляло 5.12  съм го преценявал  - като ... с цел да стане  общоизвестно... Заради скука временно ще се самоотстраня от форума тук - за известно време. Защото се понижи общото ниво - и никого не упреквам...Бях баннат няколкостотин пъти тук - и какво от това....   Пожелавам здраве, късмет и успехи на всички!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.