Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 6 AV / IS

Featured Replies

Да,разбрах,мерси много. :)

Със тия виртуализации Комодо дръпнаха много напреде.

• Отговори 771
  • Прегледи 84,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
Я пак :) : За жалост направи клип, в който дори си гледам филм и си заснимам виртуалната среда... само дето по необясними за мен причини не се вижда плеъра на клипчето..., но това не е проблем, който иска може да провери ;) Какво да направите, направете си един шорткът на работния към деректория подпапка в даден дял ( аз имам шорткъти на папка филми например). Отворете KIOSK, на плота във виртуалната Ви среда ще видите този шорткът... влезте в него и си влезте в дяловете ... и имате достъп до всичко, проверено и бачка ;) Същия достъп можете да направите и през вече създадената папка от Комодо във виртуалната среда Shared Space, която ще намерите на интуитивния Ви плот.

джони , имаш достъп до файловете от всеки дял но не физически / реален. Я пробвай да свалиш файл от нета когато си във виртуалната среда на работния плот , копирай този файл , излез от виртуалната среда и го постави на който си избереш дял.

Сега неми носи вода от 10 кладенеца, много точно съм те цитирал няма да се повтарям :) В полемики не ми се навлиза, приятна вечер Джонка.

http://www.kaldata.com/forums/topic/201139-всичко-за-продуктите-на-comodo-6-av-is/?p=2425037

Редактирано от Бай Димо (преглед на промените)

Сега неми носи вода от 10 кладенеца, много точно съм те цитирал няма да се повтарям :) В полемики не ми се навлиза, приятна вечер Джонка.

http://www.kaldata.com/forums/topic/201139-всичко-за-продуктите-на-comodo-6-av-is/?p=2425037

Много бързо ти омекнаха коленете.

Онзи ден я инсталирах. Впечатленията ми са тежка и тромава има доста подобрение но е за сметка на намалената производителност на компютъра. Все пак на човек не му е нужен танк за да се спаси от кърлежите.

Разочарован съм!

Онзи ден я инсталирах. Впечатленията ми са тежка и тромава има доста подобрение но е за сметка на намалената производителност на компютъра. Все пак на човек не му е нужен танк за да се спаси от кърлежите.

Разочарован съм!

Имаш право да нямаш вкус :) (това в кръга на шегата, аз съм си страшно доволен от варанчо), ползвай китайците ;)  :ph34r::no-no:

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

5.12 при мен продължава да не иска да се актуализира до 6.0. Програмата си била актуална... И аз нямам причина да го искам като промяна - работи си добре с изключен антивирус, както и с добавен чужд - като например безплатния Кингчо...Ще си стоя засега и още с 5.12.Защото още нямам фрапиращи забележки.

5.12 при мен продължава да не иска да се актуализира до 6.0. Програмата си била актуална... И аз нямам причина да го искам като промяна - работи си добре с изключен антивирус, както и с добавен чужд - като например безплатния Кингчо...Ще си стоя засега и още с 5.12.Защото още нямам фрапиращи забележки.

Абсолютно те подкрепям в решението ти  :wors: 

"Краденото" както аз го наричам ,CIS-6 е най-доброто за мен,понеже е съвкупност от най-добри идеи на най-добрите в бранша.Някои от HJT да е срещал потребител със проблеми,когато Комодо е бил в защита?

"Краденото" както аз го наричам ,CIS-6 е най-доброто за мен,понеже е съвкупност от най-добри идеи на най-добрите в бранша. Някои от HJT да е срещал потребител със проблеми,когато Комодо е бил в защита?

Въпрос на време Комодо (или която и да е друга АВ) да блокира крак-а на Call of duty,след което се изключва АВ-то  :)  каква полза от тоя комп щом няма да се стреля :ph34r: 

И какво е откраднатото?  Липсва например репутацията на Симантек - за мен това е много мощно оръжие спрямо всякакъв нов и непознат вредоносен код. Комодо се пробват да отреагират с други начини и им признавам - в почти всички случаи е удачно... 

Ами и аз съм симпатизант на Symantec и Kaspersky, ама на бялото - черно не мога да кажа... Добре е замислена 6-та и то се вижда...

Симпатизант едновременно на Симантек, Касперски и Комодо си е уникат - ще смогнеш ли да им пробваш и ползваш програмите?

Май трябва да се поразровиш в постовете си и да се позамислиш ти на колко програми ( знайни и незнайни )си симпатизант. Мен не ме мисли ;) .

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Тук за Комодо 6 иде реч... С резерви съм спрямо тази версия - да си я инсталира който желае... 

Просто ми е интересно, колко пъти в една тема може да изкажеш едно и също мнение, и да споменеш, че версия 5.12 не ти се обновява.. А трябва ли ?

Не - всичко е зависимо от моята преценка и винаги е така.  Няма значение за кое програмче иде реч. Ще си стоя с 5.12  докато аз си реша.

И какво е откраднатото?  Липсва например репутацията на Симантек - за мен това е много мощно оръжие спрямо всякакъв нов и непознат вредоносен код. Комодо се пробват да отреагират с други начини и им признавам - в почти всички случаи е удачно... 

Щом Мелих не е доразвил и внедрил тази идея означава че пълната виртуализация осигурява по-добра защита.

Все още не съм успял да намеря вируса който да пробие пълната виртуализация.

Rising осигуряваше уж пълна виртуализация още през 2009-та... Водещите китайци се отказаха от същата - защото не е непробиваема. Според мен преценката по репутация е по-трудно да бъде излъгана - но не твърдя, че и това не е възможно...

Rising осигуряваше уж пълна виртуализация още през 2009-та... Водещите китайци се отказаха от същата -

Няма такова нещо!

Те нищо не са почвали за да се отказват!

Virtual Machine Unpacking Engine бе разработвана при Rising още при 20-та им версия...2008-2009 г - после други работи им хрумнаха и вече не съм ги наблюдавал в подробности...

Много скучно с тоя Комодо бре,диска с Макриума прах хвана. :P

А Вие бай Миховци - колко сте? Вече ми е сложно на кой какво да отговарям...

А Вие бай Миховци - колко сте?

От ракията ще да е. :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.