Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 6 AV / IS

Featured Replies

Руснаците твърдят:

Публикувано изображение
http://www.comss.ru/page.php?id=239

И аз така мисля. Я някой да пробва инсталатора от въпросния сайт и да каже как е .. положението с него..
Директен линк от comss.ru - http://external.comss.ru/url.php?url=http://downloads.comodo.com/cis/download/installs/2000/standalone/cispremium_installer.exe

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

• Отговори 771
  • Прегледи 84,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Чрез програмата е много по-безопасно да се ъпдейтне от предната бета към този релийз. Докато не пуснат официален такъв. Сега и аз нямам грижи и имам пълен български превод.

Руснаците твърдят:

Публикувано изображение

http://www.comss.ru/page.php?id=239

И аз така мисля. Я някой да пробва инсталатора от въпросния сайт и да каже как е .. положението с него..

Директен линк от comss.ru - http://external.comss.ru/url.php?url=http://downloads.comodo.com/cis/download/installs/2000/standalone/cispremium_installer.exe

Сега ще го видя на виртуалката.

Гледам, че новата версия е актуална за сваляне от заглавната страница на калдата, ама при актуализация този ъпгрейд още липсва.

Аз не бързам, ще изчакам да мине още малко време, ако има нещо за пооправяне и ще си я сваля направо от официалната страница на Комодо!

Актуализацията през самата програма (последната бета)минава без проблем.Пълен превод и засега никакви проблеми...

ФИНАЛ ли е това?

Според въпросните сайтове и според мен да. Не вярвам да пускат на партньорите си бети.... и те да ги обявяват като Финални версии.... + Някъде по програмата щеше да пише RC, както пишеше BETA.... Сега някой после да не се почувства подведен, това е моето мнение !

Странна работа. Свалих универсалния инсталатор от Softpedia.com, който е същият като в comss.ru. Тръгнах да инсталирам Comodo на виртуалната машина и даде избор между 4 езика. След инсталацията за избор на език имах отново 4 възможности, като не фигурираше български.

Публикувано изображение

На реалната машина съм с Comodo Firewall 5.12 на български и сега като стартирах същия инсталатор ми показа това

Публикувано изображение

Както виждате, инсталаторът е на български. Шантава работа. Човек да се чуди какво да прави. Аз смятам, че избързват с тази финална версия. Започвам да си мисля, че от Comodo вярват, че вдругиден ще дойде краят на света и са си казали "Така и така ще мре, я да зарадваме потребителите си като кръстим последната бета final."   :D

Иначе успешно инсталирах и деинсталирах новата версия на Comodo Firewall на виртуалната машина под Windows 7 SP1 x64.

Публикувано изображение

Редактирано от саби (преглед на промените)

Пълната витруализация трябва да се добавя ръчно. Щеше да е по-добре, ако беше добавена в опциите... Забелязвам и ще нещо като слушам музика с AIPM3 - радиостанции всяка нова пусната песен от радиото засича... друг да има такова нещо? Разбира се може да не е от Комодо.. питам само

Странна работа. Свалих универсалния инсталатор от Softpedia.com, който е същият като в comss.ru. Тръгнах да инсталирам Comodo на виртуалната машина и даде избор между 4 езика. След инсталацията за избор на език имах отново 4 възможности, като не фигурираше български.

............

Както виждате, инсталаторът е на български. Шантава работа.

Последно- има или няма БГ в тази "финална" версия?

Аз смятам, че има, но няма достъп до него. Ако не се лъжа, за да се инсталира на български тази недовършена (за мен) версия е необходимо Windows-ът да е на български. Естествено може и да бъркам.

Статик, има БГ, но според мен изтегли .2626, и я ъпдейтни, според мен локализацията на новия инсталатор нещо не баца... иначе програмата работи отлично!

То затова се пуска релийз кандидат, за да може проблеми като този с преводите да се оправят, но не, трябва да се бърза. Явно не знаят поговорката "Бързата работа - срам за майстора.".

НЕ - НЯМА!

Нека някой, който пише във форума на Комодо да ги уведоми, че БГ-преводът липсва!

Публикувано изображение

Редактирано от C.O.M.O.D.O (преглед на промените)

Ей,да ви светна всички

Дъмпела,който се занимава с преводите,още работи върху Киллсуичът и Ауторънс

Вчера говорих с него,даже исках да му помогна

Що се касае до тази финална версия,мога да кажа,че има още доста бъгни за оправяне

Виртуалният киоск е пълна трагедия,не работят "прехвалените" браузъри на Комоденцето

Драгон и Айсдрагон,изобщо не зареждат страниците в Киоска

Стартирани във виртуален режим са същата боза

Деинсталирах ги и двата

Стената реагира мудно на опити за външни конекшъни

При фуул скан и стартирано пълноекранно приложение,компа умира

Прав е един умен юзър от форума,коментирайки,че са нужни поне още 3 бети за да

се получи нещо,а не да се пуска тази недовършена боза като финал

Може би Мелих е искал да ни го изпрати, като подарък за Рожедство и затова така са бързали, като пърле пред майка си :jeer:

Ей,да ви светна всички

Що се касае до тази финална версия,мога да кажа,че има още доста бъгни за оправяне

Виртуалният киоск е пълна трагедия,не работят "прехвалените" браузъри на Комоденцето

Деинсталирах ги и двата

що ли ми се струва, че този филм, вече сме го гледали (или по точно- го гледаме всяка година) на изток- североизток от нас.... :ph34r:

Ей,да ви светна всички

Деинсталирах ги и двата

Да те светна и аз, че няма нужда да ме светваш при положение, че си имам мое мнение ! ... дай алтернативна програма и тест ;)

Реших да проверя това мое предположение:

Ако не се лъжа, за да се инсталира на български тази недовършена (за мен) версия е необходимо Windows-ът да е на български.

Оказа се, че бъркам. Смених езика на Windows-а на виртуалната машина от английски на български и при стартирането на инсталатора пак ми се предлагат тези четири езика за избор:

Публикувано изображение

Най-вероятно, за да Comodo да бъде на български е необходимо обновяване от по-стара версия, която е инсталирана на български.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.