Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 6 AV / IS

Featured Replies

Някой има ли представа, как стоят нещата с БГ-превода на Комодо?

Има ли вероятност да се появи скоро като ъпдейт?

И тази версия последната бета ли е, официална ли е...и аз вече се обърках. :clown:

• Отговори 771
  • Прегледи 84,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
Някой има ли представа, как стоят нещата с БГ-превода на Комодо?

Има ли вероятност да се появи скоро като ъпдейт?

И тази версия последната бета ли е, официална ли е...и аз вече се обърках. :clown:

Тук е превода на Dumper https://forums.comodo.com/index.php?action=dlattach;topic=51090.0;attach=85980

Има няколко реда останали (пропуснати) от използвания шаблон от руския превод.

Привет на всички,

ето последна версия на превода: http://forums.comodo.com/index.php?action=dlattach;topic=51090.0;attach=86617

Приятно ползване и не забравяйте да пишете ако откриете грешки и неточности.

Все пак през януари се очаква да излезе версия на CIS с поддръжка на повече езици, сред които и Български.

Поздрави и весели празници ;)

Привет на всички,

ето последна версия на превода: http://forums.comodo.com/index.php?action=dlattach;topic=51090.0;attach=86617

Приятно ползване и не забравяйте да пишете ако откриете грешки и неточности.

Все пак през януари се очаква да излезе версия на CIS с поддръжка на повече езици, сред които и Български.

Поздрави и весели празници ;)

Какъв ти е проблема да дадеш директен линк за сваляне ?!

Активирах Virtual Kiosera ( безопасната среда ) и свалих един филм с торент клиента, след което преминах към нормалната среда...след малко пак включих безопасната среда и филмчето си стоеше, а си мислех, че ще го изтрие хм...

Е ако активирам вирус в , безопасната среда това означава ли, че ще си стои и вирусо в нея?!

Редактирано от C.O.M.O.D.O (преглед на промените)

Виртуалното огледало си остава,ако не го изтриеш принудително от настройките на програмата!

Е какви настройки?!

Единствените настройки, които видях за виртуалното са класик моде и таблет моде...хаха ама как звучи моде. :jeer: Трябва ръчно да си го изтриеш от виртуалното за да го няма, а ази си мислих, че при рефреш виртуалката си го трие автоматично ама...

Ако си заразя виртуалната среда с вирус нормалната заразява ли се и тя...не би трябвало според мен.

Редактирано от C.O.M.O.D.O (преглед на промените)

Е какви настройки?!

Ако си заразя виртуалната среда с вирус нормалната заразява ли се и тя...не би трябвало според мен.

От настройките на програмата имах на в предвид,ама ти сам си отговори!

Не,нямат връзка двете среди,освен ако се получи някаква грешка при виртуализацията на explorer-a и рестартирането му вече във виртуалната среда,не че не се е случвало но по-принцип системата замръзва когато това стане и само принудителен рестарт е решението!

Какъв ти е проблема да дадеш директен линк за сваляне ?!

А на теб какъв ти е проблема да го изтеглиш от линка който съм дал, ако искаш?

Хайде стига "български" работи

Весели празници

Весели празници @Dumper и благодарим за превода!

П.с. Дал съм и мирър на превода по-назад,който иска може и от там да го изтегли.

Предлагам да се закачи  превода към шапката на темата,ако нямаш нищо против!

Редактирано от Lost in (преглед на промените)

И да благодаря още един път. Вече се определя като SAFE  :yanim: 

Пламене, желая ти много здраве и от късмет да не се отърваш!   :)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

И да благодаря още един път. Вече се определя като SAFE  :yanim:

Пламене, желая ти много здраве и от късмет да не се отърваш!   :)

Радвам се, че съм помогнал.

И аз ти желая много здраве и любов, градски!

:)

Българският език е достъпен и чрез програмата.

На мен ми се ъпдейтна.

Никъде не виждам опция за смяна на темите както и възможност за експортиране на настройки.Да знаете нещо по въпроса?

5.12  продължава да си ми я дава като актуална. Не разбирам защо и закъде сте се разбързали.

Никъде не виждам опция за смяна на темите както и възможност за експортиране на настройки.Да знаете нещо по въпроса?

Управление на конфигурациите :rolleyes:

Редактирано от Мохикан. (преглед на промените)

Публикувано изображение

Може ли да ми кажете за тази папка,доколкото аз разбирам тази папка е за споделяне между реалния компютър и виртуалния,но как става споделянето,нещо не мога да разбера:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Може ли да ми кажете за тази папка,доколкото аз разбирам тази папка е за споделяне между реалния компютър и виртуалния,но как става споделянето,нещо не мога да разбера:

,

Когато стартираш безопасната среда няма да имаш физически достъп до файловете от дяловете на твърдия диск , няма да можеш да ги копираш и пускаш във виртуалната среда или пък да ги триеш. Ще имаш реален достъп единствено до файловете в споделената папка. Файловете които предварително си поставил в споделената папка ще можеш да ги копираш и поставяш във виртуалната среда.

Е да де,това ми е ясно,но как става копирането от папката във виртуалната среда?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Е да де,това ми е ясно,но как става копирането от папката във виртуалната среда?

Когато влезеш във виртуалната среда и сваляш файлове от нета ги запаметяваш в споделената папка ако искаш след като излезеш от виртуалната среда да имаш достъп до тях. След като излезеш от виртуалната среда отваряш споделената папка , копираш файловете които си свалил и поставяш където пожелаеш.

Когато влезеш във виртуалната среда и сваляш файлове от нета ги запаметяваш в споделената папка ако искаш след като излезеш от виртуалната среда да имаш достъп до тях. След като излезеш от виртуалната среда отваряш споделената папка , копираш файловете които си свалил и поставяш където пожелаеш.

Аха,разбрах за какво става въпрос,мерси много. :)

Когато стартираш безопасната среда няма да имаш физически достъп до файловете от дяловете на твърдия диск , няма да можеш да ги копираш и пускаш във виртуалната среда или пък да ги триеш. Ще имаш реален достъп единствено до файловете в споделената папка. Файловете които предварително си поставил в споделената папка ще можеш да ги копираш и поставяш във виртуалната среда.

Я пак :) : За жалост направи клип, в който дори си гледам филм и си заснимам виртуалната среда... само дето по необясними за мен причини не се вижда плеъра на клипчето..., но това не е проблем, който иска може да провери ;) Какво да направите, направете си един шорткът на работния към деректория подпапка в даден дял ( аз имам шорткъти на папка филми например). Отворете KIOSK, на плота във виртуалната Ви среда ще видите този шорткът... влезте в него и си влезте в дяловете ... и имате достъп до всичко, проверено и бачка ;) Същия достъп можете да направите и през вече създадената папка от Комодо във виртуалната среда Shared Space, която ще намерите на интуитивния Ви плот.

Редактирано от Бай Димо (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.