Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 6 AV / IS

Featured Replies

Някой има ли педстава след какъв период от време изпратените файлове биват анализирани от Комодо?.Десетки файлове изпратих и след ден-два все още не се засичаха! :rolleyes:

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

• Отговори 771
  • Прегледи 84,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Някой има ли педстава след какъв период от време изпратените файлове биват анализирани от Комодо?.Десетки файлове изпратих и след ден-два все още не се засичаха! :rolleyes:

От Комодо споменаха че много бавно става анализа чрез пращането на файлове от самата програма,поради простата причина че са адски много и не успяват да ги обработят всичките на време,за да стане по-бързо,помолиха  да се качват тук  

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Доколкото разбирам горе-долу така ще изглежда новия облик на Комодо.

И още нещо-Комодо не търпи никакви промени по облика на Windows XP,никакви теми или промени по изгледа...при модификация първо излита сканирането от контекстното меню,после започват и други проблеми....Такова нещо не съм наблюдавал при никоя друга програма за защита...като изключим БитДефендера ,на който при спирането на определени системни процеси гаджета  изписва"невалиден лиценз",а в същото време на основното меню всичко си е ок....

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

Преди няколко дни реших да инсталирам отново Comodo Internet Security. Преди време писах, че все още има проблеми с Windows XP и мрежата. Но все пак реших да рискувам и нулирах всичко. Смених рутера след reset (имам два N клас) и инсталирах Windows XP на чисто. Странно, вече нямам проблеми със стартирането и с мрежата. Също така и в Event Viewer вече няма съобщения за грешки.

Както и да е, едно нещо ми направи доста неприятно впечатление. Инсталаторът на CIS продължава да предлага yahoo toolbar. Та при инсталация е добре да се махне отметката на това yahoo...

Пише: За да помогнете на Comodo,инсталирайте yahoo toolbar ...е поне има опция сам да решиш  :) 

Още по-хубавото е че,опцията е в самото начало,а не като при някои програми ни в клин,ни в ръкав да ти се появява по никое време на инсталацията....някой туулбар ....който вече е инсталиран на всичкото отгоре.....

• 3 седмици по-късно...

Това Комодо е голяма паника , само то дава този файл като опасен

https://www.sapphireselectclub.com/ssc/TriXX/

Това Ти,си голямо мрънкало,що не го пратиш като грешно сработване(FP) ,не виждаш ли че е евриститчно засичане?! 

Намали си евристиката и няма да го засича! 

Мрънкала само тука......

Публикувано изображение

първия проблем се оправи при мен, но сега не иска да ъпдейтне деф., стой на 50% и не може да ги инсталира

Те с кое нямат проблем,при мен започна да ми прави проблеми с нета,след като я разкарах никакъв проблем,скоро няма да я сложа.

Те с кое нямат проблем,при мен започна да ми прави проблеми с нета,след като я разкарах никакъв проблем,скоро няма да я сложа.

аз съм само с антивируса и го нямам този проблем, ползвам стената на уин 8 с инсталиран допълнително Windows Firewall Control

Нова версия: 6.2.285401.2860

Публикувано изображение

Промени:

Основные улучшения и изменения 

• Исправлено: "Не показывать это сообщение" не работает во время процесса обновления 
• Улучшено: элементы меню HIPS для иконки в системном трее (только для режима Подробная сводка) 

Changelog:
FIXED! "Do not show this message again" does not work while updater is running
IMPROVED! HIPS menu item in system tray icon menu (advanced view mode only)

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Има подобрения в облака,станал е още по-бърз,може би и най-бързия, който съм срещал до този момент,,дори и от Panda

при мен често се случва облака да засича неща, който все още не се ловят по деф., също така и хипса. помага в това отношение

Здравейте!! Абе купихме си таблет с Андроид 4.1.1 и искам да инсталирам Комодо за защита. Отдох на официалната страница на Комодо,но не можах да видя линк за мобилната версия. Защо на официалната страница на Комодо липсва такъв линк или аз нещо не мога да го открия?!

Здравейте!! Абе купихме си таблет с Андроид 4.1.1 и искам да инсталирам Комодо за защита. Отдох на официалната страница на Комодо,но не можах да видя линк за мобилната версия. Защо на официалната страница на Комодо липсва такъв линк или аз нещо не мога да го открия?!

http://antivirus.comodo.com/free-mobile-antivirus.php

Много интересен проблем се наблюдава при Комодо 5.12 защитна стена.Използвам  с Аваст фрее при блокиране на AvastSvc.exe нямам интернет а при разширени изходящи имам.От какво се получава това?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.