Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Програма за вграждане на субтитри! (merged)

Featured Replies

искам да попитам как мога да оправя маймуняците след като съм ги конвертирал в формат .ssa и преглеждам в vdub-a (защото като ги преглеждам после ми излизат маймуняци а не нормални субтитри)

<{POST_SNAPBACK}>

Ако ползваш програмката SUB2SSA, си забравил да промениш шрифта от Westerm на Cyrilic. Същото важи и за SubtitleWorkshop.

Редактирано от morfei1 (преглед на промените)

• Отговори 226
  • Прегледи 152k
  • Създадено
  • Последен отговор

оправих нещата :) просто трябвало да задам някои изходни настройки преди да запазя новия формат титри ;)

• 2 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

Имам голям проблем когато дам Show Preview не ми се показват никакви Титри ако някой знае как да оправя ще съм му много благодарен!!!

Имам голям проблем когато дам Show Preview не ми се показват никакви Титри ако някой знае как да оправя ще съм му много благодарен!!!

<{POST_SNAPBACK}>

Ще ти кажа един трик , който може да ти се стори странен , но ти гарантирам , че ще стане (ако разбира се съм те разбрал правилно).

Когато конвертираш в .ssa го прави с SuDiX 3.0 Beta 5, а не с Subtitle Workshop или SRT2SSA например. Публикувано изображение

Успех!

Редактирано от Castigado Pantockrator (преглед на промените)

Значи когато го конвертирам ми се появява 80mb фаил на който като го пусна не ми излиза картина а титрите си вървят. Предварително Благодаря!

• 1 месец по-късно...

Търся програма за правене на вградени субтитри на български на XviD за да мога да си ги гледам на прейъра който не поддържа кирилица Моля помогнете :bye:

Редактирано от vanessa (преглед на промените)

Ето с това и да ползваш търсачката

<{POST_SNAPBACK}>

може би аз не се изразих правилно или ти не си ме разбрал, но плейърът ми чете XviD, но не ми разчита субтитрите /не поддържа кирилица/, т.е. не ми трябва програма за преформатиране от XviD на DVD или VCD, а някакси да вградя субтитрите Публикувано изображение

Програмaтa не само конвертира в DVD и т.н. а също и вгражда субтитрите ако искаш.И ми се струва че ще ти е по-лесно с този вариант от колкото с VirtualDub.

Редактирано от Zdraveli (преглед на промените)

AVISubtitler е програмка за вграждане на буквички във филм.

Заповядай.

Здравеите ако някои може да ми даде програма за вграждане на субтитри в АVI-та за да мога после да ги запишна на ДВД за да ги гледам но не на ПЦ-то! плсс помогнете ми!

А защо като си запиша някои филм и ми насича след това като го конвертирам и като го пусна на ДВД-то прескача или насича пак?Някои да има някакви идеики конверирам го с WINAVI converter и после го записвам на диск с COPYtoDVD?

AVISubtitler е програмка за вграждане на буквички във филм.

Заповядай.

<{POST_SNAPBACK}>

от 5 дена се опитвам да я сваля, но нещо не се получава. аз ли правя нещо грешно или ... :)

А провери ли на какъв стандарт си ги записал дали е PAL или NTSC защото ако си ги записал в NTSC нормално е да ти насича, това е стандарт за Щатите и др. държави и за да нямаш този проблем трябва DVD-то ти да го подържа.

Пробвай от ТУК. Дано този път да се получи.

Успех. :bye:

Пробвай от ТУК. Дано този път да се получи.

Успех. :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

много ти благодаря, този път стана - свалих я :whist:

обаче като задам файловете и дам "save AVI..." и ми казва "no video stream in

input AVI" какво означава това и какво трябва да направя?

ами не е в това проблема проверих!и незнам направо иначе субтитри всичко си има само това че насича и бяла котка черен котарак след конвертирането си е с звук а като го запиша звукът изчезва Публикувано изображение

Ами тогава погледни пак линка който съм ти дал в по горния пост,там става почти професионално с тези програми и се съмнявам да не стане тогава,прочети статията,обяснено е чудесно.А колкото за WinAvi converter-a тя не е много сполучлива програма,просто с нея става по лесно или изобщо не става (както е в твоя случай),имам чувството че си избира файловете които да направи успешно.

Това, доколкото аз си го превеждам, означава че няма видео поток. При мен не ми е правила тази програма такъв проблем, не че е късно да направи де. Ако не става с това, пробвай VirtualDub. При него трябва да си изтеглиш допълнителен плъгин за вграждане на субтитрите. Успех. :bye:

• 5 месеца по-късно...
http://store2.data.bg:80/fanikm/Programs/A...1.2.0_Setup.exe -- с тази програма става ........е малко бавничко.
  • 1 месец по-късно...

УоркШоп-а наистина бачка!

Виж предложението на oteciordan.Наистина е бавно ,но е абсолютно сигурно,че в АVI-то ще имаш SUB.Успех. :wub::):)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.