Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Програма за вграждане на субтитри! (merged)

Featured Replies

.avi ли е формата на това видео ?

Аз вграждам субтитри с WinAVI Video Converter .

Трябва файловете на видеото и субтитрите да са с еднакви имена и накрая,съответно с .avi и .srt !

В основният прозорец натискаш на Menu--->Format Convert--->Any to AVI и избираш файла !

Програмата е платена !

ами направих го така с WinAvi обаче ми излизат иероглифи
  • Отговори 226
  • Прегледи 152k
  • Създадено
  • Последен отговор

8 страници дискусий и нито една свясна програма ... толкова ли няма... айде моля ви се кажете нещо дето не спича и работи добре със субове написани на кирилица и толкоз..

WinAVI Video Converter тази е хубава но е платена

Най-лесната програма за тази цел е ConvertXtoDVD, можеш да я намериш навсякаде. Много е лесна и проста за употреба, вкараваш файла и там има и опция за субтитрите, лоудваш ги ако сама не си ги зареди и конвертираш.

• 2 седмици по-късно...

Най-лесната програма за тази цел е ConvertXtoDVD, можеш да я намериш навсякаде. Много е лесна и проста за употреба, вкараваш файла и там има и опция за субтитрите, лоудваш ги ако сама не си ги зареди и конвертираш.

Аз бих казал че Total Video Converter 3.12 е най лесната и най-бързата програма за конвертиране на файлове и едновременно вгражда и субтитри. Свали от тук: клик,клик

Програмата WinAVI има функция за вграждане на субтитри. За съжаление при мен, при вграждане на български субтитри (на кирилица), както при аvi формат, така и при DVD формат, излизат "маймунки". Явно е необходима някаква кирилизация. Моля, дайте съвет как това да стане, ако въобще може да стане. Благодаря на всеки, който се отзове.

Оправи си настройките в Regional and Language Options всичко да ти е на Български.

Ако пак не се получи виж дали имаш инсталирана CYRA.

http://myasnick.wordpress.com/cyra/

Използвай програмката CYRA за промяна на кодировката на Операционната Система oт 1251 => 1252...Някои приложения имат проблеми с родния език като се появяват иероглифи и тази програмка се справя с този досаден проблем в повечето случаи.

Редактирано от bratobg (преглед на промените)

Оправи си настройките в Regional and Language Options всичко да ти е на Български.

Ако пак не се получи виж дали имаш инсталирана CYRA.

http://myasnick.wordpress.com/cyra/

Използвай програмката CYRA за промяна на кодировката на Операционната Система oт 1251 => 1252...Някои приложения имат проблеми с родния език като се появяват иероглифи и тази програмка се справя с този досаден проблем в повечето случаи.

Настройките ми в Regional & Langage бяха както трябва. Свалих Cyra-та и я инсталирах. Във VinAVI-то настроайките са на "Cyrilic" при шрифт Arial с който проблеми нямам никъде...И въпреки това - пак "маймунки". А сега де! Давайте акъл.

Може би в темата за winavi е обяснен проблема прегледай я. Аз доколкото си спомням проблема се появява в последната 8 версия, преди го нямаше. Причината е че вече самата програма ги вгражда вместо както преди vobsub който се инсталира отделно. Виж в настройките кое е избрано и го промени пък може и да се оправят нещата.

След инсталиране на VOBSUB с плъгините, WinAVI-то възприема субтитри на кирилица без проблем. Благодаря на всички.

• 1 месец по-късно...

Здравейте.Трябва ми програма за интегриране на субтитри във филми(били те:.avi,wav....),защото мп4 плейъра ми явно не чете.Благодаря предварително.

Имам една ( http://www.dyrabyra.net/dwnl/integration-subs.zip ), но и до сега не съм я ползвал откакто я свалих, така че не мога да ти кажа нищо повече за нея. Знам, само, че можела да ги вгражда, но не съм я пробвал все още. Дано ти свърши няк'ва работа.

http://www.avirecomp.com/news.php

"AVI ReComp е програма за прекомпресиране на AVI файлове и подготвянето им за гледане на домашен DVD плеър. При прекомпресирането програмата елиминира възможните GMC и Qpel функции, които може да са използвани в оригиналния AVI файл и може да са проблемни за възпроизвеждане от стационарен DVD плеър. Програмата може да изрязва заредения видео файл, да вгражда субтитри, а от тази версия може и да добавя черни ивици, в които да поставя субтитрите. Поддържаните формати за субтитри са TMPlayer (.txt), MicroDVD (.txt / .sub), SubViewer2 (.sub), SubRip (.srt), Advanced SubStation Alpha (.ass) и SubStation Alpha (.ssa). Български превод има и вграден в програмата."

Редактирано от sopolin4o (преглед на промените)

Здравейте, дайте някоя програма за вграждане на субтитри във филм...Искам да запиша с Ashampoo един филм който е Xvid във DVD формат...но ми позволява само филма да запиша а субтитрите не...кажете какво да направя....

Ако искаш да вграждаш ето една добра тема с безплатни програми http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...p;#entry1378752 ако искаш платена програма която да вгражда и да преобразува в DVD формат програмата е VSO.Software.ConvertXtoDVD или WinAVI Video Converter.

• 5 седмици по-късно...

Търся програма за вграждане на субтитри във филм. Въпросът е, че искам впоследствие да конвертирам филма и да си го кача на плеъра и искам субтитрите да се виждат добре. Плеъра ми е Сони-Е456 с 2-инчов екран, от който съм мн доволен. (Добре се гледа на него)

Търсачката щеше да ти свърши добра работа. Има даоста публикации на тази тема >> Цък :)
  • 2 седмици по-късно...

Бързо, лесно и просто.... смени формата на файла със субтитрите от .str в .sub и всичко е ОК имам същия проблем със WinAvi - съвсем случайно открих, че .sub файловете ги чете и вгражда без проблем...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.