Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Програма за вграждане на субтитри! (merged)

Featured Replies

Търся програма за вграждане на субтитри ползвам една: оправям си битрейта но винаги качеството е много по-лошо от оригинала има една програма която го прави за 15 минути но не мога да я настроя тази с която го правя работи за 1 час и пак са супер некачествени ако може някой да ми каже някоя програмка която да ги прави качествени колкото оригиналите пък ако може и да е бърза но това на по-заден план моля!

• Отговори 226
  • Прегледи 152k
  • Създадено
  • Последен отговор

Като оригинала няма как де е понеже при обработка се губи винаги от качеството дори да зададеш същите стойности. Освен ако не говориме за софтсуб но едва ли имаш предвид това?

Гледам че като ги рипна направо със субтитрите и става работата филма е качествен. И си има субтитри но като взема да ги конвертирам после от филма не става нищо не е само качеството, филма забива някъде има някъде няма субтитри много е прецакано така ако някой може да ми предложи някоя програмка която дори да не ги прави като оригинала поне да е близко и да няма забивания и такива историй ще получи едно репутация от мен!

• 1 месец по-късно...

Здравейте свалих от vbox7 клип с Spider Video Downloader.Записах го във avi формат а субтитрите в str.Искам да вградя субтитрите във видеото, защото с windows media player не се отварят никкави субтитри като пусна клипа.Преименувам съм субтитрите с идентично на видеото име, но не става.Пробвах много програми като AVI ReComp, aviaddxsubs, PocketDivXEncoder но уви.Моля Ви помогнете.

Здравейте свалих от vbox7 клип с Spider Video Downloader.Записах го във avi формат а субтитрите в str.Искам да вградя субтитрите във видеото, защото с windows media player не се отварят никкави субтитри като пусна клипа.Преименувам съм субтитрите с идентично на видеото име, но не става.Пробвах много програми като AVI ReComp, aviaddxsubs, PocketDivXEncoder но уви.Моля Ви помогнете.

AVISubtitler

Здравей! Задължително ли е да е в AVI - формат? Ако - не, конвертирай го в MP4 - формат като му дадеш "вграждане на subtitles ". Има и друг вариант - инсалирай Mozillа и ще караме нататък. Изключителво лесно е. Има и трети вариант - ако искаш , на линия съм!

Не става с Avisubtitler.Имам мозила.Клипа ми трябва за училище и трябва да тръгне с windows media player.Незнам дали ще може mp4 формат

Редактирано от radomir4y (преглед на промените)

Във vbox7 клиповете са с разширение .flv, нали? Примерно този, който искаш?

Хубаво, но къде са БГ - субтитрите? Виждам английски, вградени във видеото.

Хубаво, но къде са БГ - субтитрите? Виждам английски, вградени във видеото.

Като пуснеш видеота не са ли ти на български субтитрите ?

Ако сте свалили клипа, може да вградите субтитрите със помоща на FormatFactory.

Ръководство за работа с Format Factory.

Ако непозволява програмата да се вградят субтитри във .флв (сваленото видео). Конвертирайте го в .avi (нампример), със FormatFactory, след което вграждате субтитрите със програмата.

Успех!

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

Еми, аз пак да си питам. Може да съм тъпичък ... ама... Откъде изтегли субтитрите / БГ / на клипа. А той е .flv ... не мога да го разбера.

Редактирано от deke (преглед на промените)

Друг плеър не може ли да се ползва та точно WMP?Ако филмът и субтитрите са в една папка не тръгват ли?

Редактирано от Alex&Ramesses_B.H.Л (преглед на промените)

Друг плеър не може ли да се ползва та точно WMP?Ако филмът и субтитрите са в една папка не тръгват ли?

Не тръгват.Незнам какъв плейьр има лаптопа на училище.

Редактирано от radomir4y (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Здравейте. За да не пускам нова тема ще питам тук нещо - извинявам се, за което. Имам един филм с вградени субтитри, искам да питам мога ли да извадя някак си субтитрите, така че поне да ги преведа, защото много ме дразнят. Филма е във wmv формат. Благодаря ви. :cool:

Здравейте. За да не пускам нова тема ще питам тук нещо - извинявам се, за което.

Имам един филм с вградени субтитри, искам да питам мога ли да извадя някак си субтитрите, така че поне да ги преведа, защото много ме дразнят. Филма е във wmv формат. Благодаря ви. :P

Няма да стане, защото субтитрите са вградени във картината (видео потока).

Може да опитате да намерите субтитрите в google, както и филма, но без вградени субтитри.

Във форума има тема: Желания и линкове към субтитри

Да, писах и в тази тема, но все пак реших да попитам дали няма и някакъв такъв вариянт. :P Филма го имам смъкнат и без субтитрите. Явно ще трябва да издирвам някакви субтитри и да се опитам да превеждам. Мерси, поне програма няма да търся щом не става ;)

с Format Factori избираш всички към MOV тя ги вгражда и след това можеш да ги гледаш на компютъра ........аз ползвам KMplayer а ако искаш на дивидито си и не го чете този формат конвертираш с уинави видео конвертер.Естествено това е ако клип и субтитри са отделно.

Пробвай с gomplayer ето как да добавиш субтитри:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от jerii (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

здравейте всички :) та-а имам готови субтитри но незнам как да ги вградя във филма П.С. субтитрите са ".SRT" формат

здравейте всички :clap:

та-а имам готови субтитри но незнам как да ги вградя във филма

П.С. субтитрите са ".SRT" формат

Процеса е много бавен.Ползвал съм AVI Subtitler.

нищо че е бавен поне работи ли? и колко е "бавен" 20-30 мин? пробвах го ави субтитлер нищо не стана изтрих хубавият филм а и забравих да направя резервно копие

• 5 месеца по-късно...

Най-лесно със SRT-файл става с MKV Toolnix.

Съответно формата е MKV и ще ви е нужен домашен плейър,

който работи с него.

------------------------------

За AVI става хардиране на буквите с AVI ReComp,и знам работят

на всички плейъри.

--------------------

Това видео е така направено и в YouTube не бяха изтрити

след качване на файла.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=videos&do=view&id=884

Редактирано от hyena (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.