Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Програма за вграждане на субтитри! (merged)

Featured Replies

Ако някой знае някоя друга програмка ,да я сподели,в смисъл по бърза.

• 10 месеца по-късно...
  • Отговори 226
  • Прегледи 152k
  • Създадено
  • Последен отговор

Търся програма която да ми вкара субтитри в AVI-то (в смисъл да не ми трябва друг файл освен филма).

само не можах да намеря от къде точно се вграждат тия субтитри...

само не можах да намеря от къде точно се вграждат тия субтитри...

Ето линк за работа с програмата. А последната/програмата/ я и ма преведена и на български език.

http://store1.data.bg/barut/opisania/virtual_dub.htm

по-лесни програми за вграждане са WinAvi, Avi ReComp

Ето линк за работа с програмата. А последната/програмата/ я и ма преведена и на български език.

http://store1.data.bg/barut/opisania/virtual_dub.htm

опитах с тия инструкции ама нещо не ми се получава..само картина и звук има..субтитрите ги няма.. Публикувано изображение

Avi ReComp е безплатна и стана вграждането ама звука се изгуби..по-точно се отдели от картината Публикувано изображение

Редактирано от BigMatt (преглед на промените)

Avi ReComp е програмата с която стана обаче файла ми беше извън папката в която 'уж' вгражда субтитрите..иначе става ама много бавно..все пак става..мерси :)

а тая програмка не разбрах каде запазва готовия файл..никаде не мога да го открия Публикувано изображение

Редактирано от BigMatt (преглед на промените)

Avi ReComp е програмата с която стана обаче файла ми беше извън папката в която 'уж' вгражда субтитрите..иначе става ама много бавно..все пак става..мерси :)

а тая програмка не разбрах каде запазва готовия файл..никаде не мога да го открия Публикувано изображение

Ти определяш къде да се инсталират-това е при номер 2-изходен файл !Иначе програмата си е според мене една от най-добрите!

Ти определяш къде да се инсталират-това е при номер 2-изходен файл !Иначе програмата си е според мене една от най-добрите!

а бе важното е че става пак.. :rolleyes:

Става ама е много бавно,нещо по бързо няма ли?

Става ама е много бавно,нещо по бързо няма ли?

WinAvi вкарва субтитрите по-бързо, във форума има доста неща писани за нея, но за да е бързо ти трябва добър компютър
Тук има описани доста начини за вграждане. Що се отнася до бързо вграждане аз бих използвал SrtToBmp.

VirtualDub

+VobSub инсталирани точно в този ред. При инсталацията на Vobsub, последния предлага инсталация на VirtualDub плъгин за вграждане на субтитри. Директорията на VirtualDub трябва да се посочи ръчно и воала Публикувано изображение

subtitle workshop

Subtitle workshop е програма за обработка на субтитри, а не за вграждане.
  • 2 месеца по-късно...

Търся програма с която мога да вградя субтитрите в видеото.Това съм го виждал на няколко пъти в Вбокс.Мерси предварително.

Какво е видеото? С Total Video Converter (v 3.12) става много лесно.

Видеото е .avi .Имам го Тотал , но как ще стане фокусът? Ако може да ми обясниш на ЛС ;)

Публикувано изображение

Ще стане, само ако ако си с версия 3.12. В Advanced режим има ред Subtitle, откъдето избираш файла и настройките как да изглеждат.

Някои забележки:

- Ще трябва да изчакаш да се прекодира целият филм.

- Изходният файл ще е с различен размер от началния.

- Ако субтитрите са .sub, има вероятност да се разминава тайминга, затова ги конвертирай в .srt, примерно със Subtitle Workshop.

Разбира се, има и други програми, но тази ми върши чудесна работа, използувам я да конвертирам филми за PSP и да им вграждам субтитри.

Тук пропуснах да кажа , че аз ще трябва да си ги напиша сам , понеже ще пиша върху интервю , за което няма субтитри.

Тук пропуснах да кажа , че аз ще трябва да си ги напиша сам , понеже ще пиша върху интервю , за което няма субтитри.

отвори субтитрите на някой филм и виж как са написани :)

Със Subtitle Workshop можеш сам да си ги пишеш и настройваш времето :-)

Така срещнах следния проблем.Свалих си Subtitle Workshop.Започвам да пиша реда и ми дава на йероглифи българските букви.Как да го оправя?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.