Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с мобилната версия на сайта

Featured Replies

Следя новините от мобилната версия на сайта. Когато отворя някоя категория (най-често е ИТ новини, но и при останалите категорий) и скролна надолу, стигам до бутона "покажи още новини", който като го натисна, неще да ми покаже още новини. Със HTC Mozart съм, Windows Phone 7.5 и вградения IE. Идеи?

• Автор

Ми добре. Ма да очаквам ли някъв фикс от администрацията/собственическото тяло на сайта или да сменям браузъра просто? Edit: Ми май не е от браузъра. С два други браузъра проблема си е на лице.

Редактирано от Silvering (преглед на промените)

• Администратор

Здравейте, Не сме забелязали подобен проблем. Ще се наложи да го тестваме допълнително. Поздрави.

Android v4.0.3, stock browser. Такъв проблем няма, в който и да е раздел. По-късно ще пробвам на iPhone 4 с iOS 6 и ще рапортувам. поздрави

Редактирано от ftpkid (преглед на промените)

Nokia Lumnia 710 - WInodows 7.5 браузър IE - бутона покажи още 10 новини не прави нищо.

iPhone 4 с iOS 6.0.1. Проблемът не съществува, ни в Safari, ни в Chrome. Намирисва ми на неразбирателство между кода и engine-а на IE.

• 2 месеца по-късно...
  • Автор

Update:

Телефона ми в момента е на сервиз. Реално погледнато други браузъри не съществуват за WP7-8, всички в маркета са с ядрото на IE. Проблема беше на лице до последно, преди да иде в сервиза (поради други причини).

Бутонът Покажи още 10 новини също не работи.

И за да не отварям нова тема, имам проблем и с Опера, но не със форума, а с новинарската част на сайта. Тука ли да продължа по тоя въпрос или има отделна тема/място?

• 3 седмици по-късно...

Помогнете ми, моля! Как да изляза от мобилната версия?

• Администратор

Помогнете ми, моля! Как да изляза от мобилната версия?

Здравейте, във форума и в сайта в дъното на страницата има опции за превключване между различните теми на сайта

Имаше, преди да включа мобилната версия, но като я включих и тези бутони изчезнаха и не знам къде да ги намеря :(

Бутоните са си на мястото, но едва се забелязват.

• Администратор

Имаше, преди да включа мобилната версия, но като я включих и тези бутони изчезнаха и не знам къде да ги намеря :(

Няма как да изчезнат бутона си е там в дъното на всяка страница и се казва "Пълна версия"

Няма как да изчезнат бутона си е там в дъното на всяка страница и се казва "Пълна версия"

"Пълна версия", значи..... :cant believe::yanim::clap::party4::guitar10: Много благодаря!

Редактирано от DaniKr (преглед на промените)

Знам, че не е мястото в тази тема да питам, но пък въпроса е свързан и с калдата, и с мобилното ползване на сайта. Въпроса ми е към kal - ще има ли отново kaldata за мобилното приложение Tapatalk?... Знам, че преди е имало проблеми с приложението, но работи ли се да се оправят проблемите? Tapatalk е много по-функционално и удобно и от мобилната версия, и дори от десктоп версията на сайта, що се отнася до форума.

• Администратор

Знам, че не е мястото в тази тема да питам, но пък въпроса е свързан и с калдата, и с мобилното ползване на сайта. Въпроса ми е към kal - ще има ли отново kaldata за мобилното приложение Tapatalk?... Знам, че преди е имало проблеми с приложението, но работи ли се да се оправят проблемите? Tapatalk е много по-функционално и удобно и от мобилната версия, и дори от десктоп версията на сайта, що се отнася до форума.

Здравейте,

Това до колкото помня го оправихме отдавна и трябва да си работи.

Поздрави

Здравейте,

Това до колкото помня го оправихме отдавна и трябва да си работи.

Поздрави

Да, благодаря! Преди имаше проблем, не знаех че е оправен.

• 2 години по-късно...

Да подновя и аз малко.

Мобилната версия на форума е пълен шит, щото е супер тежка и отварянето и от смартфон е почти невъзможно. Не е от смартфона, защото само този форум забива брутално....

П.С. С десктоп версията не съм пробвал... вероятно е по-лека.

Редактирано от Stoyannnov (преглед на промените)

А с какво устройство и браузър достъпвате мобилната веерсия? Защото аз например нямам проблем нито под андроид, нито под win phone. И то с различни браузъри: хром, фирефох' опера' ие' спартан/edge.

Вярно версията не е съвсем оптимизирана откъм рендиране, но пък и никой не държи да е такава предвид огромното тразнообразие от браузъри и устройства

Така че търсете проблема във вашето устройство и/или браузър

Девайса е Lumia 640 LTE браузъра е IE. ОС е WP 8.1 Denim Update 2....

Така че търсете проблема във вашето устройство и/или браузър 

Аз не мисля така ама...

.......форуми бол.

• 4 седмици по-късно...

Здравейте,

ползвам Нокиа Лумиа 925 и когато се опитвам да отворя мобилната версия на форума, телефонът ми забива. Ползвам tapatalk за форуми. Някой да има подобен проблем?

От една страна форума доста натежа в последно време. От друга зависи как го достъпваш - през безжична мрежа или през мобилен оператор. Когато се губи покритието на 3G мрежата телефона се товари и от там трета гледна точка - твоята Лумиа вече идва слабичка от към хардуер, макар и да е един отличен телефон.

Ха. Аз им го казах преди време, че мобилната версия на форума е пълен SHIT те ми отвърнаха, че проблема е в моето устройство. 

BTW: при мен също забива.

Аз съм с Lumia 640 LTE Dual SIM.

В моментa пишa от телефон с по-слaб процесор от твоя директно от мобилнaтa версия нa сaйтa, нямaм никaкви проблеми. Тaпaтaлк не го хaресвaм, вече не помня по кaкви причини го отсвирих преди години.

Мобилното приложение на Kaldata по-добре да го няма в магазините, че само излага форума. Толкова е зле приложението (и за трите платформи), че няма да повярвате, все едно е писано от 10г. момиченце. Tapatalk е светлинни години пред приложението на Kaldata.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.