Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изчезна ми дял D:

Featured Replies

untitled.bmpМоля помогнете !!!! Исках да си бут-на флашка с уиндълс и за това използвахтази програма novicorp wintoflash 0.7.0054 beta, но когата посочих че уиндълса ми е в D: компютърът ми се рестартира и след това видях, че дяловете D: и E: са изчезнали. Незнам какво да правя. Изкарва ми че имам само С: дял,а в другите дялове имах много важна информация. Помощ!!!

Публикувано изображениеuntitled.bmpМоля помогнете !!!! Исках да си бут-на флашка с уиндълс и за това използвахтази програма novicorp wintoflash 0.7.0054 beta, но когата посочих че уиндълса ми е в D: компютърът ми се рестартира и след това видях, че дяловете D: и E: са изчезнали. Незнам какво да правя. Изкарва ми че имам само С: дял,а в другите дялове имах много важна информация. Помощ!!!

Виж това

Редактирано от eminem_vr (преглед на промените)

:offtopic_s: Поздравления :) Тамън си мислех , че FlexType изчезнал :biggrin:

• Автор

windows xp sp 2

Виж това

вижте тая снимка. попринцип харда ми е 180 гб. А единствения дял, който ми показва е С: и е само 28гб. Кажете как да си върна другите 2 дяла.

windows xp sp 2

1.bmp

Дяловете са там. Задай им буква за да се покажат, като ползваш инструкциите от линка в предния ми пост. По-просто няма как да ти го обясня, освен да дойда у вас да го оправя. Не бъдете толкова мързеливи...

• Автор
Дяловете са там. Задай им буква за да се покажат, като ползваш инструкциите от линка в предния ми пост. По-просто няма как да ти го обясня, освен да дойда у вас да го оправя. Не бъдете толкова мързеливи...

виж какво ще ти кажа първо няма на какво да сложа буква защото въобще не се показват дялове освен С: . сега си изтеглих 10 подред програма за намиране и връщане на дялове и май ще свърши работа,защото успя да намери D: и най-вероятно ще намери и Е: Тая програма май наистина ще свърши работа, казва се Undelete enterprise edition 7.3

виж какво ще ти кажа първо няма на какво да сложа буква защото въобще не се показват дялове освен С: . сега си изтеглих 10 подред програма за намиране и връщане на дялове и май ще свърши работа,защото успя да намери D: и най-вероятно ще намери и Е: Тая програма май наистина ще свърши работа, казва се Undelete enterprise edition 7.3

Виж какво, най-добре викни баща си, че с тебе не може да се разбере човек.

В disk management не ги ли виждаш,само че без обозначенията им?

Редактирано от geneviev (преглед на промените)

• Автор

няма какво да се хабя с теб! ходи се знимавай с друга тема. тук само си пилиш някакви си едни и същи работи и въобще не четеш какво пиша. за това по-добре с добре вземи се махай .

Виж какво, най-добре викни баща си, че с тебе не може да се разбере човек
Аз ще ти кажа, че правиш глупости и колегата ти е казал къде и какво да правиш. Да, не виждаш дяловете (ако все пак си обяснил правилно), защото нямат буква. Има си място от където да се даде тази буква и магия - появяват се отново... Не знам за какви програми говориш, но всичко е въпрос на 3-4 клика в настройките...
  • Автор
няма какво да се хабя с теб! ходи се знимавай с друга тема. тук само си пилиш някакви си едни и същи работи и въобще не четеш какво пиша. за това по-добре с добре вземи се махай .

В disk management не ги ли виждаш,само че без обозначенията им?-      Не, не се виждат с нищо. От 3ч. чета по форумите и тегля всякакви програми, но уви. Но май с тази ще стане Undelete enterprise edition 7.3. Само че и трябва много време да проучи целия хард. пише поне 2часа че ще се ровичка в харда, но за сега ми показа D: , което е голям напредък :-)

В disk management не ги ли виждаш,само че без обозначенията им?-      Не, не се виждат с нищо. 

Я направи една снимка на диск менъджмента, че нещо не ти вярвам, че там не се виждат, по-вероятно е да не си гледал в диск менъджмунта изобщо.

Ами обяснете му на човека как да намери диск мениджмънта. Не всеки е длъжен да знае за тайните програми на Windows, които никога не се знаят къде са когато потрябват.  ;)

Редактирано от KB2640148 (преглед на промените)

Ами обяснете му на човека как да намери диск мениджмънта. Не всеки е длъжен да знае за тайните програми на Windows, които никога не се знаят къде са когато потрябват.  ;)

Още в пост №2 му е даден линк в който на чист български е описано как се стига до диск мениджмънта и как се задават букви на устройства.

Още в пост №2 му е даден линк в който на чист български е описано как се стига до диск мениджмънта и как се задават букви на устройства.

Да, видях още като почнах да чета темата, но хората нямат навик да следват дадени линкове. Предпочитат да му го дадеш черно на бяло пред очите. Както и да е, малко се пошегувах. 

• Автор

това е снимката на disk management и има само С: кажете моля къде са показани другите 2 дяла

Още в пост №2 му е даден линк в който на чист български е описано как се стига до диск мениджмънта и как се задават букви на устрето снимка на диск мениджмънта

3.bmp

това е снимката на disk management и има само С: кажете моля къде са показани другите 2 дяла

Така и не ми стана ясно какво точно си се опитал да направиш, но крайния резултат е факт съвсем си ушашавил WIndows-а.

На шота чудесно вижда че хем C ти е 28,45GB, хем отдолу пък C e 186,31GB. 

Опитай да закачиш диска като втори на друго РС и да видиш там как ще се вижда или с Live CD. 

С какъвто и софтуер да се опитваш да си вадиш инфото в крайна сметка откритото инфо ще трябва да го запишеш някъде, а не виждам къде ще го направиш в момента.

Не бих разчитал много, че софтуер ще възстанови ситуацията от преди омазването.

А под CD-ROM 0 DVD (j:) какво има, че на снимката не се вижда?

За подобни ситуации TestDisk е доста добра, но не мисля, че ще се справите с нея.

Друга добра и безплатна е EaseUS Partition Recovery 5.6.1

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.