Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последен ден живот

Featured Replies

Недей пита...

:P

Ако отидеш на лекар и ти кажат че си болен от много гадна болес и ти остават 24 часа живот какво би направил в оставащото ти време?!

Вече са 23:59:40! :)

• Отговори 166
  • Прегледи 39,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

...пиша във форума на Калдата за да ми се размине.. Публикувано изображение

• 2 месеца по-късно...

Ще съобщя на най-близките си ще им кажа всичко което мисля добро или лошо ще поискам прошка от който трябва и спокойно ще заспя!

дано не се падне да ти го кажат на 1 април Публикувано изображение

до:genatraikova

гледам споменала си бабата ванга, но трябва да ви кажа, че и тя не беше в състояние да чувства кой кога ще умира! НИКОЙ не е в състояние всъщност!!!

Редактирано от brigante (преглед на промените)

Ако Аз разбера че имам 24 часа живот - няма и миг да чакам.. на МОМЕНТА ще се самоубия. За какво ми е да живея и капка минута след като пак ще умра - не благодаря. Няма смисъл никой да разбира..

Как така за какво да живееш след като ще умреш? Ами че всички умираме - само дето не знаем кога. Аз не мисля, че бих направила нещо специално, освен да си изхарча всички пари, които имам в момента :-)

• 2 седмици по-късно...

Уфф не знам... първо бих се зарадвала много!

И няма да казвам на никого... колкото и да знам,че всички ме мразят,не бих могла да кажа на някого,че няма да ме види повече... Публикувано изображение

нищо,че това сигурно ще е най-хубавото нещо

иначе за оставащото време... ми ще отида на някое самотно,красиво и спокойно местенце и бих си спомняла хубавите мигове с любимите хора,докато гушна букета :speak:

Ако Аз разбера че имам 24 часа живот - няма и миг да чакам.. на МОМЕНТА ще се самоубия. За какво ми е да живея и капка минута след като пак ще умра - не благодаря. Няма смисъл никой да разбира..

Ми, що не вземеш да се самоубиеш? Щото рано или късно ще умреш. :)

Ще ми е интересна физиономията ти,когато разбереш,че са те излъгали за оставащите 24 часа и ти се питаш "отгоре":защо аджеба се самоубих....

1-во: ще събера всички най-близки мой хора и ще се напием за доброто старо време, без да им кажа за повода по случай запивката; 2-ро: след това ще потърся човека, който е най-голямата ми слабост, най-ценен в живота ми, човека когото не мога да пренебрагна по никакъв начин, за да му призная нещата, който не съм посмяла да му кажа до сега и за да умра с неговия лик; 3-то: ще правим секс с него до сетния си час; Ето така си представям последните си мигове :clap:

Редактирано от DiVaChEtO_f (преглед на промените)

Ох каква погребална темичка сте спретнали.Първият път ,като я видях мислех да отговоря ,че е твърде жестоко да научиш ,че ти остава само един ден живот.Жестоко за този който разбира ,че живота му угасва ,но с още по-страшна сила за хората ,които го обичат.Щях да пиша в тоя дух,но поради пословичната ми разсеяност загубих темата ,просто не се сетих ,че е тук в ИЗПОВЕДИ.Но по-добре ,защото мислейки по въпроса мнението ми се промени диаметрално.

Сега мисля ,че това е един невероятен шанс,да можеш да свършиш или кажеш нещо за което не си намирал време или сили да сториш до тоя момент.

Аз ще спестя на близките си факта,че съм се снабдила с еднопосочен билет за една небесна дестинация.

Просто ще се насладя на живота си за още един ден.

Ще се излежам до последния възможен момент.

Ще закуся със здравословната си закуска,кефейки се на силната си воля.

После ще реша кръстословицата, ще прочета последните страници на вестника.

Тук ще отворя една голяма скоба посмъртно(как точно по темата го оцелих тоя лаф Публикувано изображение ) няма да омърся съзнанието си четейки първите страници от вестника.

Живея с пълното убеждение ,че пресата ни промива мозъците и ни е зомбирала тотално. Публикувано изображение

Как иначе ще се обясни факта ,че само лошите новини са новини.

Нима те са повече!

Нима не се случват хубави неща:не се раждат деца ,някой не спасява нечий живот,друг не открива животоспасяващо лекарство.Но тези новини нямат място на първата страница,ако въобще се пише за тях ще е някъде на последните

Ако обаче Х убие У,ще е гореща новина ,но ако Z обича N,това не е новина.

Извинявам се за лиричното отклонение,но не пропускам повод да се изходя по този въпрос ,а в тоя ред на мисли как да пропусна да го изкрещя насред селския мегдан ,пардон форум.

После ще се видя с колегите .Ще отидем в любимото ми кафене ,ще седна на любимата си маса,ще поръчам любимия си чай и ще си бъда същата драка ,която винаги е на различно мнение и спори разпалено.

Няма да кажа на никой от близките си ,че го обичам ,няма да целуна никой.

Който обичам го е чувал безброй пъти от мен .Не съм спестила нито думите ,нито жестовете .Била съм щедра на чувства и внимание и няма да качвам още чувства на последния влак.

Само едно стихче ,което написах на мама преди толкова години и тя знае наизуст,ще и го сложа в любимата книга.

А на баща си ще кажа ,че колкото и да търсих,а бях упорита в това занимание ,не срещнах толкова умен мъж ,като него.

После ще правя любов с гаджето си както се казва ,като за последно до последно...........

Амин.

Редактирано от Evva (преглед на промените)

Ако отидеш на лекар и ти кажат че си болен от много гадна болес и ти остават 24 часа живот какво би направил в оставащото ти време?!

ще пусна тъпа тема в kaldata и ще чета какви умопомрачени индивиди отговарят в нея

Абе хора,да не дава господ някой да разбере че наистина му остава ден живот...Сигурен съм,че всеки ще забрави какви ги е писал във форума и просто ще изпадне в ступор...Това според мен е най-нормалната реакция на човек,разбрал че си отива от този свят...Появява се страх,паника,тъга и т.н.......Кви са тия писаници "ще се радвам на живота","ще правя секс за последно"(то няма да ви стане,бе) и тем подобни глупости.

О Боже, незнам...Дано никога не изпадна в подобна ситуация Публикувано изображение както аз, така и всички останали Публикувано изображение

• 2 месеца по-късно...

За да ми остават 24 часа, значи трябва да съм в много лошо здравословно състояние, т.е. да не мога да правя някакви екстремни неща и т.н., поради омаломощеното ми състояние. Бих казала някои неща на някои хора. Далеч няма да се сбогувам с всички близки, защото ще искам да отида (да ме закарат) на някой красив хълм, където слънцето огрява навсякъде и красиво зеленината (ако е и наситено зелено като на млада трева - чудно), а панорамата е прекрасна - даваща ми мир и красота - хълмове, облаци, зеленина, тишина, цветя... Ако има цветя ще е страхотно. Ще си лежа така на някоя постеля на този хълм с всичко това, гледайки и любувайки се... и ще умра.

Ако е нощ, когато ще да се умирГа - какво по-хубаво да си на високо, където въздуха е чист, небето не е покрито от смок и т.н., а е чисто и звездно, с тук-таме някое облаче, луна и цееелия небосклон.

Ако имам дете/деца - задължително ще искам да направя нещо много, много, много хубаво за детенцето ми, ще се любувам няколко часа, ще го целувам и т.н., сигурно и ще поплача после, заради него - мен от смъртта не ме е страх (сблъсквала съм се с нея). Същото се отнася и до мъжа ми, ако имам такъв. После ще е това с хълма и ще искам мъжа ми да е до мен.

Редактирано от Someone_Else (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Де да знам какво ще направя,ако ми остават по-малко от 24 часа живот,най-вероятно това,което си правя обикновено-аз така си живея...Забавно въпросче...:mad:

ще пусна тъпа тема в kaldata и ще чета какви умопомрачени индивиди отговарят в нея

А пък аз ше ти сложа един плюс с риск да се слея с тях! ;)

Ще взема бухалката и ще отида да утрепя хейтърите си, после ще изчукам съседките, ще си купя една кутия наполеонки и ще чакам в леглото. И ако благоволя, ще си завещавам PC части на приятелите си :cool:

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Ще бъда с човека, който най-много обичам, защото щом тя е до мен, нищо друго няма значение...

• 2 седмици по-късно...

Вече са 23:59:40! ;)

Вземам една кирка, лопата и си изкопавам дупката.

Дълбоко ще се замисля.

На никого нищо няма да казвам. Ще си оставя един - два часа, за да се освестя. После няколко часа ще разглеждам снимки и ще се сещам за хубавите неща, че и за лошите. Ще си поплача малко. Ще взема да седна и да драсна по някой ред на важните за мен хора. Те всичко си знаят, защото аз всичко си казвам, но ей така - за последно, пак да им повторя и да ги успокоя, да им кажа, че съм спокойна и леко възбудена. Нямам търпение да видя какво следва и да не ме мислят. Отново ще им кажа, че искам да ме кремират за по-сигурно. После ще ида до магазина и ще накупя каквато храна се сетя. Ще се прибера и ще готвя, готвя, готвя... После ще изчистя, все пак гости ще идват на другия ден. Накрая ще взема да се изкъпя, да си направя косата, да си сложа един лек грим и да си легна. А ако се събудя - няма ли да е страхотно! Може би ще трябва да унищожа някои неща - всички малки мръсни тайни, които е по-добре да занеса в гроба. Не е момента близките ми да ме опознават след като ме няма. Ще направя един нов e-mail account с някаква странна парола и ще го дам на приятелите си, за да ми пишат, когато им домъчнее. Не искам да се напивам, не искам нищо друго да правя... Това е ;)

Поне най-сетне нещо интересно ще видя в този свят - смъртта. Ако въобще я видя ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.