Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последен ден живот

Featured Replies

Изтрит пост... 2.12 Пропагандирането на всякакви противозаконни идеи и цели е забранено. Не се допускат публикации на произведения, рецензии, лични коментари и др., които нарушават законодателството (съдържащи призиви за насилствена смяна на обществения ред, към етническа и верска омраза и други). Не се допускат коментари популяризиращи противозаконни и дискриминационни нацистки/фашистки и расистки идеи. Не се допускат дискриминация и проява на нетърпимост на основата на възраст, пол, раса, етнос, националност, вероизповедание, образователен ценз, социален статус и сексуалност.

Редактирано от kal (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 166
  • Прегледи 39,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ако отидеш на лекар и ти кажат че си болен от много гадна болес и ти остават 24 часа живот какво би направил в оставащото ти време?!

Вече са 23:59:40! :)

после цял живот труп

Ако отидеш на лекар и ти кажат че си болен от много гадна болес и ти остават 24 часа живот какво би направил в оставащото ти време?!

Веднага бягам за второ мнение!Нали знаете лафа,като се зная какъв съм инжинер,как да отида на лекар...
  • 1 месец по-късно...

Ще бъда себе си до край! Няма нужда никой да знае. Не одобрявам хората да скърбят когато някой почине. Нормално явление. Не е приятно, за това хората измислят "живот след смъртта", за да има някаква надежда. Просто ще ми е гадно, че ще има "game over"...

• 1 месец по-късно...

Ще се разделя с близките си, ще им дам напътствия :down: (аз съм "фелдфебелът") у дома :rolleyes: Ще помоля Бог да прости земните ми грехове... и с радост ще напусна материята:super:

• 2 седмици по-късно...

Първо да съм на крака и да ми каже някой,че ми остават точно 24 часа,означава ,че до толкова време възнамерява да ме убие.Сега шегата настрана,при диагноза даже и в най лошия случай ще са поне няколко дни,освен пак кзвам човека не е в ОАРИЛ и наистина "изчезва" живота му.

Бих се простил с всички които мога и просто ще чакам спокойно и без да мисля за нищо,момента да дойде.

Ако на мен лекарят ми каже,че ми остават 24 часа живот, ще се постарая да ги прекарам щастливо. Ще помоля за прошка всички хора, които съм наранил, било то съзнателно или несъзнателно. Ще изживея тези 24 часа с хората, които обичам и, които ме обичат. Ще ям, ще пия и ще се напия :)

Ако на мен някой ми каже че ми остават 24 часа живот,напук ще живея поне още толкова!;)

Ще помоля Бог да прости земните ми грехове... и с радост ще напусна материята:clap:

И аз как искам да се махна от нея...
  • 8 месеца по-късно...

Ще ограбя банка парите ще пръсна на приятелите си и на брат ми и малко на нашите, ще си купя ковчег, ще си изкопая гроба, и ще се самоубия нали не мислите че ще се оставя на някъква болест да ме убие :rolleyes: ......................ъъъ по междо другото ако някой може да ми даде идея, как да се самоубия безболезнено да пише на скайп hristokolev95 ;):ill::bedtime2:

Мъж ли си? Ако си, няма да ти пука колко боли и от какво е! Да избяга по лесния начин всеки може - направи всичко за да живееш. Так може и да те запомнят...

Мисля,че никой няма правото да изказва мнение на кого точно колко живот му остава.

Лекарят,казвайки на болния че има нелечимо заболяване,дава прогноза приблизително колко му остава да живее.

Аз съм за това - диагнозата и прогнозата да не се съобщават на всеки неизлечимо болен,защото хората приемат по различен начин подобни неща.

Ако някой се амбицира да живее по-дълго от прогнозирания срок,често се получава - пример за това е покойния Иван Балсамаджиев,светла му памет!

Но подобна вест може да вкара някого в гроба преждевременно,а има случаи и на сгрешени диагнози...

Редактирано от Moira (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Ще държа прегърнати децата си през целия ден- нека запомнят майчиния аромат и топлина... Малко ми е тежка тази тема... самата аз съм с неизлечима диагноза и определено бих се радвала да знам приблизително колко и дори кога, понеже в действителност искам последния ден да правя това което вече споменах... стига да знаех кой е последен. ;)

Редактирано от Lora2312 (преглед на промените)

Ще държа прегърнати децата си през целия ден- нека запомнят майчиния аромат и топлина... Малко ми е тежка тази тема... самата аз съм с неизлечима диагноза и определено бих се радвала да знам приблизително колко и дори кога, понеже в действителност искам последния ден да правя това което вече споменах... стига да знаех кой е последен. :cool:

Съжалявам за това,което преживяваш.

Няма думи,нито съвети-които да ти кажат какво да правиш.

Обичай до последно,часа и датата са неизвестни за всеки от нас.

От цялата си душа ти желая да спечелиш в битката с болестта!

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=9G2vnV3iJmQ

Аз съм безсмъртен.Живея на макс и горя свещта от двата края.Всеки ден е купон и го юркам,като за последно. Те тава а.:biggrin:

• 6 месеца по-късно...

Аз съм безсмъртен.Живея на макс и горя свещта от двата края.Всеки ден е купон и го юркам,като за последно.

Те тава а. :wink12:

Точно така се живее истински

:P

Поставям в ред цялата документация, благодаря за възможността да бъда тук и сега и се приготвям за път.

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.