Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последен ден живот

Featured Replies

Ще взема един калашник и десет пълнителя и ще посетя парламента. Поне за идните поколения да е по хубаво нас кучета ни яли.

• Отговори 166
  • Прегледи 39,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ще взема един калашник и десет пълнителя и ще посетя парламента. Поне за идните поколения да е по хубаво нас кучета ни яли.

:offtopic_s: Само така!

Ех, как се сетих за:

Обичам те откакто те срещнах, но до днес не си позволявах да го почувствам истински. Винаги мислех за бъдещето. Взимах решенията от страх. Днес, заради това, което научих от теб...всеки избор, който направих беше различен и животът ми се промени напълно. Научих, че, ако го правиш, живееш живота си пълноценно. Няма значение дали имаш 5 минути или 50 години...

Със сигурност ще кажа нещата, които не съм казвал поради една или друга причина. Ще изживея деня си така, че да е най-красивия в живота ми. Ще зарадвам хората, които съм наранявал без да го усещам..ще правя това, което винаги съм иска да направя, но не съм...

Ще прекарам оставащо ми време с всички мои близки и приятели,ще се забавлявам така ,както никога не съм се забавлявала и няма да мисля за смъртта.

Ами сигурно ще чакаме края с любимото същество-като Ромео и Жулиета:love:;)

Ще прекарам оставащото ми време

в молитви

много молитви

В мноооого молитви за...

Публикувано изображение

......нея Публикувано изображение

Публикувано изображение Аз пък ще чета тая тема и ще се смея Публикувано изображениеПубликувано изображение

Ще взривя даскалото Публикувано изображение

Полека бе

Ще изгубим още един развъдник на ....умове

Не, ча са ни толкоз необходими ма па що да си ги затриваме .........развъдниците

Остай тая работа на "опитните" олигофрени, които седят в .......креслата си

Факири са - вервай ми

Чудесна идея Публикувано изображение

Ще отговоря на този доктор,че нещо е сбъркал диагнозата.

Ще кажа на всичко, на всички, на който трябва, и ще си отида, знаейки че съм свършил всичко, за което съм бил тук.

Редактирано от frason (преглед на промените)

Ще кажа на всичко, на всички, на който трябва, и ще си отида, знаейки съм свършил всичко, за което съм бил тук.

Не си свършил всичко - не си се научил да пишеш. Тъй че не се радвай, умирачката няма да те огрее докато не научиш българския правопис.

Ако отидеш на лекар и ти кажат че си болен от много гадна болес и ти остават 24 часа живот какво би направил в оставащото ти време?!

Вече са 23:59:40! ;)

Ще кажа на най-близките ми хора, че ги обичам, ще изпратя на всеки нещо символично за спомен от мен, ще си легна и ще заспя ... вовеки Публикувано изображение

Редактирано от КоситУ (преглед на промените)

Още в началото усещам, че това ще бъде дългооо... Предполагам, че каквото и да говорят повечето хора ще тръгнат да се вайкат, да реват, да се обаждат на роднини, на приятели, да пишат писма колко много са ги обичали и т.н. Може би и аз съм една от тези хора ама ако говорим какво смятам да направя /а не какво всъщност ще ми щукне и в каква параноя ще изпадна/ бих тръгнала на пътешествие... няма значение къде и кога по пътя ще умра, докъде ще стигна... ще пиша по един смс на семейството ми, че имам работа и трябва да отида еди къде си за малко и ще тръгна... Пък накъдето ме отвее вятърът! А според мен най-тъпото е да тръгнеш да се оплакваш на приятели и познати, че ще мреш... Аз не бих искала да изживея последните си мигове живот заобиколена от тълпа хора, които плачат и ме съжаляват!

В онази нощ-15 ноември-когато земята се разлюля...

...Гушнах писанката си,стиснах си кръстчето с Богородица и се помолих

Да ми бъдат простени всички грехове

;)

Не исках да си отивам

Още

Още исках да остана,да обичам

Но се страхувах толкова много

Че може да ме няма вече

Ако се срути блока

Публикувано изображение

• 2 месеца по-късно...

Винаги съм се чудела защо хората толкова обичат да си задават този въпрос. На мен пък ми се струва, че е напълно невъзможно човек да знае, че това е последният ден от живота му и да го прекара по приятен и смислен начин. Всеки от нас дотолкова би се поникьосал, че дори и най- страхотното занимание не би могло да го накара да спре да мисли за наближаващата смърт.

24 часа няма да ми стигнат да свърша нещата,които през целия си останал живот не съм могла...Доколкото се познавам ще слушам през цялото време любимата си музика,ще бъда с най-любимите си хора/ще се обадя на тези,които са надалече/ и ще им покажа любовта си без да им казвам какво ми предстои.Така си мисля сега...Знам ли дали няма да ме обхване паниката и да рева през цялото време... :)

Темата е хубава,защото малко от нас се сещат,че всеки момент всичко може да приключи.Не го казвам защото съм черногледа,просто си е така.Нека се радваме на всеки наш ден и да го оползотворяваме,сякаш е последен. Публикувано изображение

Редактирано от Kimita (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Колкото и да е странно, ако разбера че ми остават 24 часа живот ще се почуствам свободен за пръв път от детството си. Не ми се умира, но и това което го водя като живот не ми носи никакво вдъхновение и май няма да ми липсва особено. Бих изпитал чувството, че най-накрая е дошло времето да бъда рециклиран от майката земя, в нещо ново и може би по-добро. Преди да умра няма да тръгна да върша нещо по-специално или да се опитвам да говоря мъдрости наоколо. Имал съм цял живот да го правя, все тая дали един ден от този живот ще бъда по-активен и полезен. Като място, на което бих искал да затворя очи в една борова гора, легнал на снега, вгледан в звездите, при които може би ще отида.

Колкото и да е странно, ако разбера че ми остават 24 часа живот ще се почуствам свободен за пръв път от детството си. Не ми се умира, но и това което го водя като живот не ми носи никакво вдъхновение и май няма да ми липсва особено. Бих изпитал чувството, че най-накрая е дошло времето да бъда рециклиран от майката земя, в нещо ново и може би по-добро. Преди да умра няма да тръгна да върша нещо по-специално или да се опитвам да говоря мъдрости наоколо. Имал съм цял живот да го правя, все тая дали един ден от този живот ще бъда по-активен и полезен. Като място, на което бих искал да затворя очи в една борова гора, легнал на снега, вгледан в звездите, при които може би ще отида.

Това май не звучи много добре. Сега не се ли чувстваш свободен? Какво те връзва?

А и никой така и не ни каза и показа какво точно се случва след смъртта и няма как да знаеш дали наистина ще се превърнеш в нещо по-добро...

Повечето си мислят, че ще кажат всичко на тези, дето обичат, ама, щом цял живот не ни стига, за да го направим, едва ли ще успеем за ден...

Но все пак не бих искала да знам, ако ми предстои подобна орис. Не че ме е страх, а защото ще ми е кофти, че всичко ще свърши, затова по този въпрос предпочитам да съм невежа :love:

Една година по-късно мисля по същия начин!

Ако отидеш на лекар и ти кажат че си болен от много гадна болес и ти остават 24 часа живот какво би направил в оставащото ти време?!

Вече са 23:59:40! :P

ще си дам всички пари и последния ден от живота, за да те намеря и накажа за това, че четенето на темата ти ми е предизвикало тая участ и си ме урочасал! Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.