Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последен ден живот

Featured Replies

Ако отидеш на лекар и ти кажат че си болен от много гадна болес и ти остават 24 часа живот какво би направил в оставащото ти време?! Вече са 23:59:40! :speak:

• Отговори 166
  • Прегледи 39,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ако отидеш на лекар и ти кажат че си болен от много гадна болес и ти остават 24 часа живот какво би направил в оставащото ти време?!

Вече са 23:59:40! :)

<{POST_SNAPBACK}>

Ще се ощипя и ще се събудя :speak:

Ако отидеш на лекар и ти кажат че си болен от много гадна болес и ти остават 24 часа живот какво би направил в оставащото ти време?!

Вече са 23:59:40! :speak:

<{POST_SNAPBACK}>

Когато ми го каже лекарят тогава ще му мисля .

Точно това му е интересното на живота - Да не знаеш какво ще ти се случи утре .

Ми най-логичното - ще се обадя на всичките си роднини. Това е шанс за последно сбогом. Малко хора го имат. Всичко друго е несъстоятелно.

Ще поискам прошка от всички-

и не за да ми е леко-

а защото не знам кой с какво без да искам съм наранила Публикувано изображение

Ще им кажа също така че много ги обичам

и че ще ги чакам Там,у Дома :speak:

...А ти каквото и да правиш тук-постарай се да бъдеш добър и изпълнен с Любов към Живота и Бог Публикувано изображение

Ще се сбогувам ще си поискам прошка ще си поплача за близаките и ще гушкам букета :speak:

1. Ще се обадя на всички роднини и приятели - остават 23:00:00 часа 2. Ще изляза и ще си купя AK47, пистолет и гранати и много патрони (човек може да намери всичко на черно) - остават 20:10:00 часа 3. Пробвам да обера банка и да избягам. Избирам подходящият момент и с превоза до там... Успявам, защото нямам какво да губя и съм много луд, скривам парите и казвам на най-близките пък те да правят с тях каквото искат. остават 12:00:00 часа 4. Намирам колкото гадни мутри, наркомани, дилъри, сутеньори, корумпирани ченгета, политици и всякаква измет, която мога и убивам наред. остават 0:00:15 часа 5. 10,9,8,7,6,5,4,3,2...1

Редактирано от MasterRalf (преглед на промените)

1. Ще се обадя на всички роднини и приятели - остават 23:00:00 часа

2. Ще изляза и ще си купя AK47, пистолет и гранати и много патрони (човек може да намери всичко на черно) - остават 20:10:00 часа

3. Пробвам да обера банка и да избягам. Избирам подходящият момент и с превоза до там... Успявам, защото нямам какво да губя и съм много луд, скривам парите и казвам на най-близките пък те да правят с тях каквото искат. остават 12:00:00 часа

4. Намирам колкото гадни мутри, наркомани, дилъри, сутеньори, корумпирани ченгета, политици и всякаква измет, която мога и убивам наред. остават 0:00:15 часа

5. 10,9,8,7,6,5,4,3,2...1

<{POST_SNAPBACK}>

не си губиш времето... :)

<{POST_SNAPBACK}>

Ще изпадна в паника. Не мога и да си представя този момент. Предпочитам да не знам, но ако се случи, със сигурност ще съм при близките ми.
  • Автор

Браво на всички,мислите за близките си!А моите приятели тръгнаха да скачат с парашути,да ходят да гледат залези ан другия край на света-с 1 дума лудиииииииииииииии!

Браво на всички,мислите за близките си!А моите приятели тръгнаха да скачат с парашути,да ходят да гледат залези ан другия край на света-с 1 дума лудиииииииииииииии!

<{POST_SNAPBACK}>

Ми и аз бих направил нещо такова... защо трябва близките ми да почват да ме оплакват с един ден по-рано?! :)

Последен ден живот? Бих уведомил близките и приятелите си и може би бих казал на някои хора в очите какво мисля за тях. Било то добро или лошо. Като оставим тези две неща настрани, бих си прекарал последния ден както всеки друг, колкото и странно да ви звучи.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

Аз бих се простил с всичките си роднини.После ще се самоубия от притиснение.

няма да кажа на никой от близките ми, защото ще им стане тъжно. ще им напиша по едно писмо и ще чакам да ги видя в следващия ми живот! :)

Ще направя всички луди неща, за които съм мечтала цял живот, но не съм имала смелост. Ще правя това, което искам и както го искам. Ще кажа на всички близки и приятели колко ги обичам и ценя! И на най-накрая ще си кажа, че съм доволна от живота, защото колкото и кратък да е той и колкото мъка да има по света, живота трябва да се живее и усмивката да не слиза от лицето на хората! :)

Със сигурност ще оценя времето. Ще се ядосвам за дето не съм си давал сметка преди колко много е едно денонощие и ще искам да се върна назад във времето. Това ще бъде ден най-вече за равносметки, но какво по-точно ще правя има варианти много.

Примерно да последвам идеите на някои метали:

Така и така ще умирам и почвам да ги коля и да ги избивам всичките и накрая ще пусна една атомна бомба и ще затрия човечеството!

Ей това ще е велико!!! Публикувано изображение

П.П. Това по-горе на майтап, разбира се!

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

Какво ли направо незнам :blink: Знам че със сигурност няма да спя ...

Ще прекарам този ден с близките си, ще скоча с бънджи ам ще ям до пръсване и ще се разхождам по брега ... и мога да цитирам една мисъл, която до скоро стоеше в подписа ми:

"Дори и един ден преди смъртта, не е късно да започнеш отначало!"

Ще се надявам всички 24 часа, че лекарят е сбъркал и ще си прекарам и аз най-вероятно деня като всеки друг. Съмнявам се да кажа на някой, защо да ги притеснявам след като е лекарска грешка :) Но и идеята със застрелването на политиците ми хареса.

Редактирано от Alt_CX (преглед на промените)

Ще кажа на близките ми,ще им кажа,че ги обичам повече от всичко на света,ще си поплача,ще се гушна в мама,тати,бате и може би там и ще умра....-в техните ръце. Публикувано изображение

Да че да им е още по-тежко. Не бъди такъв егоист, пък и ми стана тъжко като гледам как всички се сдухват пред смъртта (пред чуждата да, но докато не застана очи в очи няма да ме страх). На всеки ще му дойде времето така че не бързайте от сега да плачкате, пазете си сълзите за оставащото ви време - все ще се намери къде да ги използвате!

Аз ще направя както всички ви и ще се обатя на близките ми. А после така брутално ще си напрааа главата,че.... направо останалите ми 23:00ч няма да знам ко стаа и сеедно са били 23 дена Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение .

Аз ще направя както всички ви и ще се обатя на близките ми. А после така брутално ще си напрааа главата,че.... направо останалите ми 23:00ч няма да знам ко стаа и сеедно са били 23 дена  Публикувано изображение  Публикувано изображение  Публикувано изображение .

<{POST_SNAPBACK}>

Май това е най-правилното решение-едно здраво дрогиране и толкова Публикувано изображение да незнаеш за кво става въпрос

Аз пък бих скочил от някое високо място... от някой мост например. Не, няма да се самоубивам (За чий ми е? Нали ще умирам до 24 часа), а просто ще си сбъдна една мечта - да полетя :)

Пък аз ще си живея така както обикновено. Защото не вярвам на лекарите! Ама хич! :)

Предполагам,че в началото няма да мога да повярвам и ще потърся второ мнение.Ще предопредя блиските ми,че съществува такава възможност.И понеже обичам да мисля положително,ще се надявам да е лекарска грешка. :down:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.