Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последен ден живот

Featured Replies

Ми честно казано не искам да мисля сега, когато ми го каже лекаря ще му мисля, но иначе пък мисля че бих се срещнала със всичките ми близки и познати за последно, а след това бих купонясвала "като за последно"

• Отговори 166
  • Прегледи 39,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ще отида на морето за да подредя мислите си и да се опитам да приема положението.После ще кажа всички положителни неща на всички заобикалящи, които не съм казала.Ще махна отрицателните мисли и хващам автобуса за Варна да направя един скок с бънджи като за последно ;)

Редактирано от sosorry (преглед на промените)

"Последен ден живот?"

Не бих отишъл някъде да пия, защото ще умра по-рано. Публикувано изображение:beer: От друга страна ми се иска да подобря рекорда си от 12 бири... :) Но пък, ще му мисля, когато му дойде времето... Само дано тогава алкохола не е станал демоде... :no-no: Хехе

Поздрави и един по-весел ден желая на всички вас! :)

.......ако ми остава толкова малко време, ще направя поне един човек щастлив, но няма да му кажа, че умирам!

Може и да е жестоко това, но поне ще мога да направя нещо за някой, дори и за един човек да е.може и да си струва не знам!А може би не...

И аз вероятно няма да кажа на никого,но честно да ви кажа не бих повярвала на никого,ако ми го каже това,просто не мога.Ако ще мра,нека да не го направя от притеснение,че някой ми го е казал,а тогава,когато господ си ми е отредил-рано или късно.То този доктор да не е Ванга ,че да поставя такива диагнози.

Само да ви разкажа за един доктор от едно село:Отишла една баба при него и си казала болежката,а диагнозата му била:"Сега какво да ти давам направление и защо да ти изписвам хапчета,то така или иначе до 1-2 седмици ще умреш"Да ,но това си е луд доктор/селски доктор/.Единици се изразяват по този начин/поне се надявам да е така/.

Не ми се умира и това е!

Ооо аз не знам какво ще правя...Ще ида на любимите ми места,на които се чувствам добре,ще си спомня всички хубави и моменти в живота и чак тогава ще кажа на близките си!

• 1 месец по-късно...

Бих казала на всички колко много ги обичам. Бих ги помолила отново да ми простят за всичко което волно или неволно съм и причинила,без да им казвам че умирам. Искам да си отида от този свят с чиста съвест и изпълнено с любов сърце. Последните си мигове бих прекарала с любимия си. Преди това ще се сбогувам със семейството си - мама, татко,сестра ми и след това ще се върна при този, с когото съм избрала да живея до края,а защо не и в следващия живот?

Аз не бих тръгнала да си издирвам близките и да им казвам, че ги обичам...Все пак сестра ми не е в България, родителите ми не са в Плевен сега...Така че какво ми остава ли? На тях ще им напиша по едно писъмце примерно после ще си пусна любимят филм-Пърл Харбър, ще послушам малко любима музика, малко секс, пък после да видим има ли живот след смъртта ;) Но все пак не бих искала да знам, ако ми предстои подобна орис. Не че ме е страх, а защото ще ми е кофти, че всичко ще свърши, затова по този въпрос предпочитам да съм невежа :P

Май само аз незнам какво ще направя, може би ще прекарам времето с приятелите си, или с близките си или сам някаде ще се затворя и на никого няма да кажа.Бих си направил любимите спагети с много майонеза и сирене и ще ям ямм яммммм .. докато ми стане тежко, след това щя изпия колкото мога спрайт, ще хвана хубавата ми комшийка 'на кафе' в нас и вечерта когато наще се приберат, ще им кажа, че съм 1 от най-щастливите хора :)

24 часа бива. Поне ще знаеш кога ще ти се дръпне шалтера. Ми то в днешно време какво става - я автобус те смачка, я някой бакшиш ти мине през пръстите на краката, я паднеш в банята и си счупиш врата.

Нека мислим по-оптимистично(може би защото не ми е на главата).Както е казал един велик комик "Единеа пиенеа и сносна женица".

Ако отидеш на лекар и ти кажат че си болен от много гадна болес и ти остават 24 часа живот какво би направил в оставащото ти време?!

Вече са 23:59:40! :(

Глупава тема... защото няма как да знаеш че ти остават 24 часа... Едва ли някой лекар може да ти каже колко ти остава при каквато и да е болест Публикувано изображение:( А и ако ти остават 24 часа едва ли ще ти е добре за да правиш нещо... (ще легиш безпомощно на легло)...

пфффф...

:) Ми, като смяташ темата за глупава, защо изобщо пишеш?... Все пак е хипотетично казано! Ако еди-какво си...То едва ли някой би могъл да ти каже със 100% сигурност утре няма да те има...
  • 1 месец по-късно...

Ще правя сееееееееекс!!!! Мнооооооого секс!!! :)

Темата е много гадна.Не трябва да се мислят такива неща.

Ще прекарам оставащото ми време

в молитви

много молитви

• 4 седмици по-късно...

така последен ден,нали? Бих отишла в някой самотен парк ,близо до езеро и ще 4ета любовни романи ;) шегувам се !!! Ще отида в Англия (Лондон) и ще прекарам целият ден там,след което ще се върна в България и ще се отдам на размисли за живота Публикувано изображение

Ми ще попитам лекаря дали е 100% сигурен - това е първото нещо, което ще направя... Ако вече отговори "да", тогава ще се прибера при нашите, за да ги видя за последно, а по пътя /щото е 8 часа с автобус/ ще направя една мислена разходка в изживяния от мен живот, в миналото...

Всичко онова което не съм направила за 30 год. живот ще опитам да го направя за 24 часа.доста ще ми е трудно но има начини.

ще напишем завещанието :hush: .., а после... ще тръгна да си диря удобен ковчег Публикувано изображение

Ще прекарам доктора,Господ и всички останали.Ще си седна в колата,и още на момента,ще подкарам с 200 и ще се размажа в първото дърво или стена.

Съдбата трябва от време на време да я изненадваш за да те уважава Публикувано изображение

Редактирано от rulom (преглед на промените)

Ще прекарам доктора,Господ и всички останали.Ще си седна в колата,и още на момента,ще подкарам с 200 и ще се размажа в първото дърво или стена.

Съдбата трябва от време на време да я изненадваш за да те уважава Публикувано изображение

Господ не можеш да Го прекараш

;)

• 2 месеца по-късно...

заминавам веднага за индия и пращам картички с текст колко съм щастлива на всички близки и приятели които знаят за тази моя мечта и ще се радват че съм я реализирала

Знам ли какво ще направя?! Ще отида на високо в някоя планина и ще медитирам на открита поляна брулен от вятъра. Представям си аромата на тревите и цветята. Кристален въздух ще изпълва дробовете ми. В общи линии няма да усетя смъртта(при все че не е уточнено каква точно е) Но предвид коментара след моя може и да размисля. Все пак в моя случай ще помогна само на себе си, в неговия на целия български народ. П.П. Вземи дискови пълнители че са много... И превключи на единична стрелба, че иначе ще трябва с приклада да ги довършваш половината.

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.