Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последен ден живот

Featured Replies

Ще трябва да приведа нещата си в ред, да инструктирам децата за някои неща, евентуално да си върна борчовете, а има и толкова неща които трябва да бъдат казани.... когато си отива човек си отива цяла вселена

• Отговори 166
  • Прегледи 39,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Там е въпроса нямаш време за всичко.Само за най-важното,и то по твоя преценка. Публикувано изображение :bye:

Аз пък бих скочил от някое високо място... от някой мост например.

Не, няма да се самоубивам (За чий ми е? Нали ще умирам до 24 часа), а просто ще си сбъдна една мечта - да полетя :yanim:

<{POST_SNAPBACK}>

Че ти последния момент ли ще чакаш, за да изпълниш тази своя мечта :yanim:

ако трябва да бъда реалистка..ще плача през цялото време.. Публикувано изображение тъпо нали!?

Не е тъпо особено ако имаш мечти, които няма да можеш да осъществиш, а би искала за да остане нещо след теб и да не бъдеш забравена. Е не се забравя толкова лесно. Преди време имах период, във който нямах никакви планове за бъдещето, имах чувството че всички ме предават и изобщо не ми пукаше даже за близките ми (някаква страшна тийнейджърска депресия). Тогава си мислех дали изобщо някой ще забележи липсата ми, но след време и благодарение на дълги нощи мислене и много приятни разговори с някои приятелки (най-вече една специална), започнах да мисля за това какво искам от живота и ако евентуално стане нещо какво ще мога да оставя аз след себе си, защото само споменът изчезва с поколенията. Тези неща са много и просто избираш посока, която да следваш и се бориш за нея. Може да не е ученето и търсенето на страхотна работа и много пари, може да е само едно от тези неща или нещо съвсем различно, но трябва да го има за да те държи ТУК на Земята. Тогава не ме беше страх от смъртта, сега вече ме е страх от това да не си отида преди да съм постигнал достатъчно и да съм помогнал поне с малко на някой, на който бих могъл. Не знам нещо ме влече да правя добро и да раздавам правосъдие (това за банката е друга тема :speak: )

Експеримент: Днес ви казвам, че ви е последния ден във форума. От утре сте баннат по ник, по IP, по к'вото щете го кажете...

Какво ще направите? Публикувано изображение

Експеримент: Днес ви казвам, че ви е последния ден във форума. От утре сте баннат по ник, по IP, по к'вото щете го кажете...

Ще постна няколко снимки по бельо или к'вото там ми хрумне с надеждата, че ще ми се размина бана :) пък ако не мине номера, поне ще ме топли мисълта, че няма да бъда толкова скоро забравена Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Ще отида и ще скоча от терасата :) Ами какво, дам последни няколко мнения за да ме запомнят и след това ще търся друго място, където да се забавлявам и да се запознавам с такива интересни и унтелигентни млади хора. (бая тъсене ще падне) Е сега значи отивам в другата тема че няма време за губене пък и ще търся къде desert_rose е пуснала снимките да изплакна око за последно :)

Ееее, тъкмо намерих интересно място в нета с интересни хора, и сега да ми дръпнете шалтера :)

Не е честно Публикувано изображение

Ееее, тъкмо намерих интересно място в нета с интересни хора, и сега да ми дръпнете шалтера :)

Не е честно Публикувано изображение

За тебе гювеч - 2 дена :)

desert_rose, чувствай се вече застрашена от БАН Публикувано изображение

Остават ти 23:59 минути!

desert_rose, чувствай се вече застрашена от БАН Публикувано изображение

Остават ти 23:59 минути!

Фифа, приемам го като лично отношение и ще се оплача където е необходимо, да знаеш Публикувано изображение Пък и въпросът беше подвеждащ :)Публикувано изображение

Фифа, приемам го като лично отношение и ще се оплача където е необходимо, да знаеш Публикувано изображение Пък и въпросът беше подвеждащ :)Публикувано изображение

Оплаквай се... най-много да получиш по-бърз БАН... Публикувано изображение

Аз ти дадох цели 24 часа

За тебе гювеч - 2 дена :)

Само толкова?!! :)

Скръндза Публикувано изображение

А иначе сериозно по темата: ако знаех колко време ми остава да живея, не бих споделила с близките си. Не искам да страдат. Но пък всячески ще се опитам да прекарам остатъка от времето си с тях...

Редактирано от dulsinea (преглед на промените)

Оплаквай се... най-много да получиш по-бърз БАН... Публикувано изображение

Аз ти дадох цели 24 часа

Ха, аз пък почвам да се оглеждам за конкуренцията тогава :)

Заплахите ти не ме вдъхновяват никак за фотосесия, между другото :)

Като гледам не само моето недоволство си си навлякъл ;)

По въпроса за последния ден живот... Ще се видя с всичките си близки хора и ще им кажа колко много ги обичам и държа на тях, но няма да им казвам какво ме очаква ...

А заплахата на Фифа ... :wors:

Ще ти се обадя и ще те навикам, после ще те заплаша, че ще получиш игнор в icq Публикувано изображение

Няма ли някаква възможност за подкуп? :):)

От къде такива мисли в млад човек !? Има един,с голяма книга-той си знае работата,и следи за графика точно и акуратно ! Иначе не е лошо човек да живее така сякаш му е последен ден !

ами..хм..ще отида на училище и ще мога само да съжалявам че не съм открила форума по-рано, че да му се наслаждавам по-дълго :):rolleyes:

Иначе не е лошо човек да живее така сякаш му е последен ден !

На този принцип ли се оповаваш?

На този принцип ли се оповаваш?

Не се изразих правилно ! Вярно,че това има и друг смисъл !

Живея така,че да ме запомнят с добро ! Без омраза , а с много любов и уважение към всички !

• 1 година по-късно...

Ще се обадя на всички, които обичам и ще им го кажа още веднъж.

Ако отидеш на лекар и ти кажат че си болен от много гадна болес и ти остават 24 часа живот какво би направил в оставащото ти време?!

Вече са 23:59:40! :)

Ще прекарам остатъка от времето си с хората които обичам...

Живея така,че да ме запомнят с добро ! Без омраза , а с много любов и уважение към всички !

Напълно съм съгласен с теб и аз се опититвам да правя точно това,прави добро даже и да не го оценяват.Живей така че на края да не съжаляваш за нищо(Тука имам малко да наваксвам :offtopic_s: )

Публикувано изображение Можем да го кажем,дори да се опитаме да обичаме

до края,но има едно но...Трудно е да приемеш,че си отиваш.

А особено,ако го знаеш.Аз лично не зная как бих реагирала.

Ще си направя яка застраховка живот, това ще бъдат най лесно изкараните ми пари през живота който оставям на наследниците. любов и други там простотии след 40 дена си забравен така ще ме помнят повече.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.