Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Educazione siberiana

Публикувано изображение

Поредният несполучлив опит на чужденци да правят руски филм.

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 369k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 10 от 10... Какво да ви кажа, филм от години насам, който си заслужава всяка секунда. Всяка една се-кун-да. Най-накрая мога да кажа, че изгледах един стойностен Sci-Fi филм. Филм, който поражда въпрос

• За този филм може да се каже само едно - КЛАСИКА!!! И още едно - ЛЕОНИД ГАЙДАЙ!!! Останалото е история и той е историята. Велика руска комедия, която помниш цял живот. 100/10

• Специалист по всичко     няма забрава за вас, няма

Публикувани изображения

Le fils de l'autre / Синът на друг 

Публикувано изображение

Един страхотен израелски филм.Поне на мен лично много ми хареса.

Page Eight / Осма страница

opt1409290980i.jpg

Поредният много добър британски филм с открояващото се участие на Бил Най, Рейчъл Уайс и Ралф Файнс, демонстриращ убедително, че шпионските трилъри (за щастие) могат да са особено интересни и без измишльотини в стил 007.

Оценка 8.

Wara no tate/ Shield of Straw

Доста необичаен филм за Такаши Миике. Модерна самурайска история. Като сюжет нищо особено, но много качествено направено кино. С подобен сюжет има един италиански филм, който много ме впечатлява - "Палермо - Милано"

A Million Ways to Die in the West / Милион начини да умреш в Дивия Запад (по някаква причина преведен и като "Който оцелее, ще разказва")

viu1409473458t.jpg

Няма никакво значение с какво заглавие ще се прочуе или ще иде в забрава тоя филм на Сет МакФарлън - за мен е важно, че си прекарах страхотни 116 минути, забавлявайки се както не ми се е случвало от доста време - страхотни кадри, букет от брилянтни актьори със страхотни изпълнения, абсурдни сцени, преливащи от разбиващо чувство за хумор. Оценка 10!

Fading Gigolo / Застаряващо жиголо

bfi1409934201q.jpg

Неангажиращ филм без претенции за гениалност, но забавен и приятен за гледане и отмора. Джон Тортуро е сценарист, режисьор и водещ актьор в комбинация с Уди Алън, Шарън Стоун и Ванеса Паради. Оценка 7. 

Coherence

Точно такива филми обичам, тип загадки, с отворен край, които те карат да мислиш дълго време след края йм.  Де да имаше повече такива филми.

Оценка 8/10.

Coherence-Poster.jpg

Barney's Version 

Един от малкото филми от последните години, който ми хареса. Интересна история. Впечатляваща игра (макар и в поддържаща роля) на Дъстин Хофман.

Clear History / Без лоши чувства 

bfi1410417129z.jpg

Забавна история, разказана по интересен начин. Добър хумор и живи, динамични диалози. Нищо сензационно, но комедията не е блудкава като 98% от предлаганите ни. Оценка 7.

П.П. Пропуснах да отлича саундтрака на филма, базиран на чудесните изпълнения на класиците "Bad Company" и най-вече на "Chicago".

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

ВИЛА РОЗА (2013)

vila-roza-new.jpg

Първият български психотрилър, у-а-а-у! Толкова клишета и "заемки" на едно място са позор за новото българско кино, ако изобщо има такова. Отличен 6 за желанието, но слаб 2 за изпълнението. От друга страна, филмът е една нелоша комедия. /особено ако приемете преиграванията на Калин Врачански насериозно/ Повече - ТУК.

Не бях силно впечатлена от сюжета, но пак е друго като го гледаш на 3D..

220px-Godzilla_(2014)_poster.jpg 

И на мен ми е последния филм в киното. Доста ефекти има на 3D а и озвучението е супер. По едно време се обърках какво става (Те много животни изкочиха) :D

Редактирано от VipKokata (преглед на промените)

Вила "Роза"

7602985A.jpg

като за българско добро

:)

Полет 7500

polet-7500-2014.jpg?1410266844

много добър

Quantum of Solace / Спектър на утехата

arx1410776417f.jpg

Винаги съм смятал поредицата за посредствена, ама чак пък толкова... Оценка 3.

Houdini - 2 части са биографичен/игрален.

Много добър, дава една страна на Худини за която никой не се е замислял и никой не е поглеждал (поне масата, поне аз до сега) от тази му страна - на човек, обикновен човек с амбиции (болни или не, по лична преценка).

Оценка в диапазона от 1-10 - с две ръце давам 8,5.

П.С.: Прощавайте, но не ми работи почти нищо във форума и не мога да си оформя по - добре мнението от това...

http://www.imdb.com/title/tt3132738/?ref_=fn_al_tt_1

Zodiac (2007)

В IMDB има 7 и аз му давам 7. Бях го пуснала, докато вършех друго, но ми привлече вниманието, което говори добре за филма. По действителен случай е, пък и мистерия :)

zodiac_poster.jpg

7500 

О, Боже! Бягайте далеч от този филм! Ако сте фенове на хорърите, не гледайте този филм, поради простата причина, че не е хорър. Познати персонажи, нищо, което да те държи под напрежение, дори за поне 10 минути. Филмът завършва толкова глупаво,както и започна. Нека поговорим за сюжета- о, чакай то май няма такъв... Ефектите са под всякаква критика, ако изобщо имаше такива. Просто се молех филмът да свърши по-бързо.

Оценка: 3/10

7500-movie.jpg

Базиран на реални факти, почерпани от книгата на кореспондента на ВВС Мартин Сиксмит „The Lost Child of Philomena Lee”, сценарият на „Philomena” е дело на самия Куган и Джеф Поуп.В центъра на историята е една ирландка, която е била принудена да даде сина си за осиновяване и след много години има огромно желание да го издири.

Това е сюжетът, а филмът е невероятен. В него има толкова много надежда и болка, и хумор.., просто...нямам думи...наистина....невероятен....невероятен...

post-37758-0-95195300-1411065285_thumb.j

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Small Time Crooks / Дребни мошеници

rgh1411104094j.jpg

Яка комедия, доставила ми откровена отмора и настроение с остроумните си диалози и сюжет. Не че съм очаквал нещо друго от филм, в който Уди Алън е сценарист, режисьор и играе главната мъжка роля.

Оценка 8.

Superfantagenio / Aladin

7616267a.jpg

Една страхотна комедия с Бъд Спенсър.Хванах му края по Диемата и реших да го гледам,и естествено не се разочаровах.Харесвам старото кино в което липсват компютърни ефекти,просто всичко си е естествено.

“Мандела: Дългият път към свободата”

415.jpg

велик филм

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.