Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

преди 8 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Да, и аз забелязах проблема. Гледам, че речника е обновявам на 8.12.25 за последно. (Речника към Firefox-a де). Може автора нещо да е объркал и трябва да му пиша(ем). Почнах чак да вкарвам думи в речника с десен бутон и add to dictionary за да спре да ги подчертава. Иначе направо ми идваше да изключа речника напълно докато проблема не бъде решен.

Аз добавям само тези думи, които не са начални и си ги измислям сам, началните не. Сега например го изключвам. Ето и в твоя пост всички начални думи са в червено, ама карай, сега почвам непрекъснато до 24-ти, та къде ти време за писане и гледане. Весели празници. 

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 2,1k
  • Прегледи 360,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 10 от 10... Какво да ви кажа, филм от години насам, който си заслужава всяка секунда. Всяка една се-кун-да. Най-накрая мога да кажа, че изгледах един стойностен Sci-Fi филм. Филм, който поражда въпрос

• За този филм може да се каже само едно - КЛАСИКА!!! И още едно - ЛЕОНИД ГАЙДАЙ!!! Останалото е история и той е историята. Велика руска комедия, която помниш цял живот. 100/10

• Специалист по всичко     няма забрава за вас, няма

Публикувани изображения

tumbstoun-blu-ray-31.jpg

Не знам дали съм писал за него, толкова рядко се пише вече в тази тема, но дори да съм го правил, този филм заслужава повторение, както аз съм го гледал неведнъж. Няма какво да се говори, Шедьовър отвсякъде, дори второстепенните роли са изиграни безумно.

Вярно, няма от лигата на богоподобните - Ал Пачино, Робърт де Ниро и много други, но Кърт Ръсел и Вал Килмър (почивай в мир, скъпи Вал) са от най-висша класа. Не мога да не спомена и Бил Пакстън (и той си отиде без време), Дейна Дилейни, още много други и дори в епизодична роля накрая се появява една икона на американското кино - Чарлтън Хестън. Злото е представено изненадващо съвършено от Пауърс Бут и особено върховата роля на Майкъл Бийн, неговият Джони Ринго е съвършеният злодей.

Толкова за артистите, за филма, една култова сцена прескача в друга, особено въздействаща е тази с двубоя между Док Холидей (Вал Килмър) и Джони Ринго (Майкъл Бийн), направо спираш да дишаш; друга - сцената със смъртта на брата на Уайът Ърп, Морган (Бил Пакстън), който не вижда светлина в тунела, когато ... и най-накрая, финалната сцена със смъртта на Док Холидей, сърцераздирателно и потресаващо. 

Велик Филм!!!

• 2 седмици по-късно...

rTf1rucbSn8IaW4AU11lvBk3JmX.jpg

12 разгневени мъже

И пак аз. Отново нямам думи, този е от 1997 г., друг път ще пиша за оригинала, забравил съм го, но да посоча, че съдебните трилъри са любимия ми жанр и в литературата (след фантастиката), и в киното, така че дори да не беше играта на вълшебно ниво, пак сигурно щеше да ми хареса. Но е такава. От артистите само Джак Лемън е на иконично ниво, Армин Мюлер-Щал е от най-големите европейски артисти (някога имаше такива), Джордж Скот, Джеймс Гандолфини, Едуард Джеймс Олмос са разпознаваеми, другите не ги и познавам, но как играят, нямам думи. КЛАСИКА И ШЕДЬОВЪР!!! Малко по-подробно отдолу, намерих този сайт, чудя се да се присъединя ли, но не, твърде много станаха, няма време:

https://www.themoviedb.org/movie/12219-12-angry-men?language=bg-BG

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.