Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Jokerface

Препоръчан отговор

https://www.imdb.com/title/tt11813216/

Признавам, не бях гледал такъв филм, дълбоко депресиращ, но с толкова отношение към живота.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

Станало е някакво чудо! За няколко дни гледах два велики български филма:

Чичо Коледа - драма с няколко просълзявания, но и много смях, ама много!

Като за последно - велика черна комедия, трябва да се гледа няколко пъти и с голямо внимание, защото докато се попикаваш от смях става нещо ново по-смешно и се налага да връщаш. Просто няма такъв филм!!! Бакалова я гледам за пъви път, дървеничка е, но пасва на филма.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 часа, JKirilov написа:

Станало е някакво чудо! За няколко дни гледах два велики български филма:

Чичо Коледа - драма с няколко просълзявания, но и много смях, ама много!

Като за последно - велика черна комедия, трябва да се гледа няколко пъти и с голямо внимание, защото докато се попикаваш от смях става нещо ново по-смешно и се налага да връщаш. Просто няма такъв филм!!! Бакалова я гледам за пъви път, дървеничка е, но пасва на филма.

Препоръчвам ти и филма "Летовници" , същия актьорски състав като "Като за последно", също е комедия и ще ти хареса!

Иронията в тези три Български филма е, че това е част от ежедневието ни и се смеем на неща които сме ги преживели в даден момент от живота ни или са се случили на някой наш приятел.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

page_1.jpg

Много ми хареса филма за Ламоргини, накрая човек се замисля затова, че дори и да успееш да си осъществиш мечтите не си заслужава. Незнам защо към края на филма постоянно си мислих за Илон Мъск който в момента е на мястото на Феручо Ламборгини.... Който се колебае дали да го гледа, препоръчвам задължително, края на филма е много тежък и добре направен.

p_18013.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Последния филм който току що изгледах се казва Ескорт. Много приятен филм, забавно история граничеща със невъзможното, нещо като сутеньор да се влюби в работничката си! Горещо препоръчвам.

https://www.imdb.com/title/tt3793788/?ref_=tt_sims_tt_i_2

Ij8nRXa7NcYMvKlBTRk_cRZYJxO8Od3VOSCkmXaE

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

Sharper (2023)

В началото тръгнА мудно...бавно...тромаво...тегаво...

Даже ми се стори че филма върви направо нъзъкь(странджански-назад).

Аха-аха да го спра...да кажа-,,отказвам се батко''....и взе че се отпушИ,тръгнА тоа ми ти филм.

Режисьора е използвал похвата с ретроспекцията.

Подсказка:Не е като във филмите за възрастни:пата-кюта...батални сцени и през целия филм да се чудиш дали накрая ,,ще се вземат"....

Общо взето-хареса ми...Колко...колко...

8/10

dfpkmyx-bbbe43a6-5e7a-4836-a7a2-a6da26ee

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Plane c Gerard Butler.
Коментатори сочат този екшън за най-силен в неговата кариера. Не бих се съгласил, за което говори ниския рейтинг. Джунгла в Филипините, героят на Бътлър е капитан на авио-лайнер. Удар от светкавица и крушение на бунтовнически остров. Капитана приземява самолета с триста зора и започва оцеляване. Хишникът този път са банда филипински примати, а капитана и кофти негър ( подобие на 50-cent ) от пасажирите им стават опоненти. Афро-американецът е бивш легионер, който от лошо момче по интуиция на капитана става ангел-хранител. Тук Пригожин може да съди за авторски права. Негърът докопа чук-вария и няколко филипински гадняри завършиха жизнения си път с сплескан череп. На ануса на география капитанът възстанови кабели на телефон и успя да се свържи с куха секретарка. Долетяха спасители-наемници и започна същинската пукотевица с местния феодал. Отделих достатъчно време с превъртане на епизода с снайпера. Пушкалото му е завидно. Ковеше с бронебойни патрони и гаднярите просто се разпадаха на кайма от отката, а Бътлът в това време поправяше самолета. С отворени врати, един двигател и ранен успя да отлепи, че даже помете с колесара баш-гадняра. Кацна на съседен остров и ура хепи-енд. В духа на модерната политкоректност Бътлър бе заобиколен от черни, азиати и мелези.
Очаквах повече от LionsGate. Позагубили са хватката ... с две думи - филм за лека нощ деца според вкуса ми.

В личен план ме заинтригува модела самолет заснет в филма. Непознат и се оказва, че е McDonnell Douglas MD-80.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

И за документални може нали, защото май имам време (засега) да гледам късно вечер "Диви същества с Доминик Монахан". Да, същия той, от "Властелинът на пръстените", дето така и не можах да го различа от Били Бойд. Оказа се, че има и друга страст - дивите животни. Непосредствен, естествен, с невероятно чувство за хумор, неговите пътешествия са ми особено приятни и съм ги изгледал многократно, жалко, че няма откъде да ги изтегля. За него прекрасни създания са такива, от които други направо настръхват (най-меко казано) като например богомолка, гигантска жаба, май беше около метър и много други, също и наистина прекрасния бял лъв от Африка, който е вече почти изчезнал и може би кадрите от този филм да бъдат и последни. Е, не нарече прекрасно създание сколопендра гигантеа или гиганската стоножка, която на всичко отгоре е и отровна, но кадрите с вечерята и са направо като от филм на ужасите. Но черешката на тортата е дървото на топките, направо паднах, защо се нарича така ли, ами защото плодовете му са си наистина като ... топки.

Малко се стреснах от лакираните нокти на Доминик, но като се поразтърсих из интернета (руски сайтове, от българските нищо не намерих) разбрах, че си е хетеро, ако това има значение за някой ... за мен има. И това е, май скоро ще имам време и за игрални филми, които имам със стотици.

Завършвам и "Домът на дракона", за него скоро.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах "Домът на дракона" и съм разочарован. Няма нищо общо с великия си предшественик.

Може да се напише много за недостатъците, но ще го кажа с едно изречение:

"Игра на тронове" надмина всички очаквания, "Домът на дракона" не оправда моите очаквания.

Накрая все пак се забеляза някакво движение и ще гледам поне един от следващите епизоди, ако и там не ги оправдае, тогава - край.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

The Last of Us
https://www.imdb.com/title/tt3581920/ 

Подходих към сериала скептично, може би защото съм гледал и други зомбясали небивалици. Сериалът обаче надмина очакванията ми за апокалиптичен жанр. Реалистичен, осезаем, определено депресиращ, разкриващ неочаквани човешки нагласи, адаптация и хлъзгавост до бруталност на стойности от ценности в есктремни ситуации. С изключение на 3-ти епизод, където режисьорите супер-умело са концентрирали цялата задължителна им по разпореждане ЛГБТ пропаганда, сериалът е наистина явление в киното.

От мен 8/10.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...