Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Гледайте Cobra!

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 368,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 10 от 10... Какво да ви кажа, филм от години насам, който си заслужава всяка секунда. Всяка една се-кун-да. Най-накрая мога да кажа, че изгледах един стойностен Sci-Fi филм. Филм, който поражда въпрос

• За този филм може да се каже само едно - КЛАСИКА!!! И още едно - ЛЕОНИД ГАЙДАЙ!!! Останалото е история и той е историята. Велика руска комедия, която помниш цял живот. 100/10

• Специалист по всичко     няма забрава за вас, няма

Публикувани изображения

https://filmisub.com/filmi/56049-gabriels-inferno-3-adt-na-geybril-3-2020.html

Много натурален , сантиментален ... Бе удоволствие да го гледам ...:shy11:

Прекрасна игра на двамата главни актьори.  Оставя сладък вкус в Душата ... Давам му 10 !

И още един лек и романтичен

https://filmisub.com/filmi/56543-reminiscence-igra-na-spomeni-2021.html

Много добра режисура ! 10 !

Mortal Kombat Legends Battle Of The Realms (2021) - забавна анимацийка, като предишната със Скорпиона

Don't Breathe 2 (2021) - гледаем е, но ми се стори по-слаб от предишния

Marionette (2020) - много силен филм и развръзка, отдавна не бях гледал нещо такова, доста рядко творение

Шанг-Чи и легендата за десетте пръстена (2021) - Като фен фен на вселената марвел филмите MCU, този беше много добър.

Злокобен (2021) - Доста зле. Доста предсказуем сюжет, на моменти доска скучен и нямаше нито една сцена в която да се стресна или изненадам. 

2020 - 2021 години са бедни на нови заглавия. Шашмата с вирусчето изпокри артистите, а глада накара някои от тях, да се филмират в откровени шитни, които тихо пуснаха котва в последния месец. Да изтупат праха на забравата или да закърпят бюджета - някъде там. Даже Netflix никакъв не ме влече при все че редовно си плащам абонамент. Едва изкретах два сериала за споменатия период.

Светлината в тунела обаче мъждука под аксиома - "Филм, който взриви интернет!", което е класически кликабизъм. Светулката в мен инстиктивно се насочва и попаденията на седмицата са две: "След тигра" и "Красный призрак". Руски заглавия. Също не свежи - 2018г и 2019г. Логично, че вирусчето и в Путинланд баца на 100% и тоже е блокирал играчите до ниво суша.

Сценарият на "След тигра"" ни отвежда в Сибирската тайга, където китайска и руска мафия правят бартер - дрога за бракониерство на тигри. В Китай наказват с смърт за убийство на тигър, докато в Раша е ала-бала. Но на пътя им застава лесничей от ранга на Чък Норис и съответно руски вариант на Боливуд. Накратко, пръскане на черепи от упор, тупалки от руски Punisher, постоянни поврати и любимото – Доброто побеждава Злото. Съзвездие от руски артисти изиграли ролите си на 100. Отличен филм за лека нощ деца. Оценка 6- заради ниския бюджет. Личи си, че не им достигат пари за отработка на спец-ефектите.

"Красный призрак" - любимата ми тема за лека нощ деца. Филм посветен на незнайния солдат. Лютата зима на 1941г. Тотален крах на Червената армия и постоянно отстъпление.

Филмът е дело на пет сценариста и четири продуцента, водени от главен пети! Главният герой е звезда на руското кино. Червеният призрак е супер снайпер, който изниква в критични ситуации и размазва групи на SS и SD.  Дясната ръка на Бог. Тотален контраст. Перфектни арийци, а на другия полюс - шепа русише швайне, попаднали в обкръжение.

Доскоро се знаеше, че Куентин Тарантино се намира в Израел с новата му жена еврейка и там изчаквал финала на ковида. В едно мога да се закълна, че творческия колектив са хард-кор фенове на Тарантино и че на самия той му остава да си пререже вените, ако изгледа въпросния филм. Рамбо - трета кръв също може да си запали цигара в ъгъла.

Гледането извършвих с превъртане на лентата назад, като отново подбрах моментите, за да ги увековеча в паметта си. Даже саунтрака на филма бе суб-вид на класически уестърн. Твърдо 10+ оценка!

Филмите са нишови. Едно знание на руски език не е достатъчно. Трябва да сте родени там или поне живяли няколко години.

Благодаря за вниманието!

Поради липса на друго, гледах Хари Потър и се разочаровах донякъде.
Няма това чувство на присъствие и емоции като в книгата...а може би, защото съм я чел преди двайсетина години на щерката и не си я спомням добре
Може би, ама не е същото.

пп
седмата книга я разделили на два филма
баси бозата

Редактирано от дpъндю (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

"Психиатрията Стоунхърст". Не просто добър- брутално добър! Без да искам го засякох по телевизиата, но направо ми разбърка подредбата за филм на филмите, директно скачайки в кокалчетата на "Догма", "Пътят към Уелвил" и "Изкуплението Шоушенк".

Нетфликс постоянно ми предлага разни неща и като ми изписа 83% съвпадение с моите предпочитания..викам що пък не. Та изгледах Kate 2021. Ми не е кой знае какво, но мацката ми хареса, а тоя Уди Харелсън все в едни гадни роли го обличат, той пък не остарява.. Как да е, малко пресилена работа, но му давам 5/10.

KATE-film-Box-art-image.png

А този - The swarm 2021 не го гледайте, аз не знам що се подлъгах, хем не харесвам ужасии. За него 2/10 за старанието на главната героиня.

The-Swarm.jpg?quality=80&strip=all&w=120

Финансова компания предлага еднократно заплащане от 1300 долара (1100 евро), ако се съгласите да изгледате 13 филма на ужасите за 10 дни.

Изглежда ви твърде лесно, за да се включите?!

%D1%85%D0%BE%D1%80%D1%8A%D1%80-%D1%84%D0

От FinanceBuzz искат да проучат сърдечния ритъм на човек и дали той е еднакъв, когато гледаме филм на ужасите с висок бюджет и такъв с нисък. В списъка със заглавия фигурират, както такива като A Quiet Place Part II (с бюджет от над 60 милиона долара), така и например The Blair Witch Project, който е направен дсамо с 300 000 долара.

%D0%A3%D0%B1%D0%B8%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%

„Ще ни помогнете да открием дали бюджетът на един филм влияе върху това колко ужасно може да бъде, като носите Fitbit, за да следите сърдечната си честота, докато работите по списъка с 13 филма.“

Компанията ще предостави Fitbit тракер и $ 50 (42 евро), за да покрие разходите за наем на вашия „страхов празник“ в допълнение към плащането от 1300 долара.

Късметлията трябва да гледа следните филми между 9 и 18 октомври:

1. Saw
  2. Amityville Horror
  3. A Quiet Place
  4. A Quiet Place Part 2
  5. Candyman
  6. Insidious
  7. The Blair Witch Project
  8. Sinister
  9. Get Out
  10. The Purge
  11. Halloween (2018)
  12. Paranormal Activity
  13. Annabelle

Ако още искате да си опитате късмета, пробвайте на сайта на компанията!

Източник: FinanceBuzz

трудно гледам филми напоследък, днес ще опитам пак

последните 3:

Father (2020) - добро е, хареса ми играта на Хопкинс

Irrational Man (2015) - много интелигентен филм, не усетих кога свърши

Nightbooks (2021) - в това хорър няма ама го гледах заради Кристин Ритър най-вече, гадната вещица й се удава

на 25.09.2021 г. в 23:19, Радул написа:

"Психиатрията Стоунхърст"

Кейййййййййййййт

Иначе,се приспивам за 2222-ри път с "Natural Born Killers"

• 2 седмици по-късно...

Musaranas (2014) - Чихуахуа прави много хубава роля, хареса ми

The Addams Familly 2 (2021) - нелошо

Hubbie Halloween (2020) - това е странна комедия, но накрая излиза доста добра

• 2 седмици по-късно...
преди 41 минути, Inana.. написа:

"Фрида " -  Уникален филм за Силата на Духа ! 

10 !   

https://filmisub.com/filmi/6937-frida-frida-2002.html

В началото на сегашната развала на човешкия дух – времената на еврейски "революции" – развалените еврейски самки-кучки са били много на мода.

Видяхме... или аз виждам, докъде стигнахме с така наречената свобода на получовеците-евреи. Стигнахме до смазване на човешкото, защото на получовеците-евреи им бодат очите хората, човеците, а им и пречи да пият кръвта – на тея въшки на тялото на човечеството.

Инана, човешко същество може да бъде изядено, буквално изядено, от въшките при запуснат случай. Това става сега с цялото човечество... с вашия кеф.

преди 2 часа, Inana.. написа:

"Фрида " -  Уникален филм за Силата на Духа ! 

10 !   

https://filmisub.com/filmi/6937-frida-frida-2002.html

много филми гледаш коте

преди 2 часа, extreme_b_c_d написа:

Инана, човешко същество може да бъде изядено, буквално изядено, от въшките при запуснат случай. Това става сега с цялото човечество... с вашия кеф.

Не разбирам филма ли коментираш или нещо друго ....не разбирам кой е "моят кеф " ...

Определ

ено коментира филма как се отразява в неговото съзнание! Консервативните хора също са хора! И според мен елементът с фемината и нейните ирационални танци в мъжкия управленски свят, пресолва манджата, но пък и филмът може да е шедьовър за някои. Така че - "на вкус и цвет товарищ - нет".

А на провокативния въпрос, с който го "насочваш" към твоя кеф има един страхотен вариант на реакция - "Бий ме, бий ме, наричай ме съссс мрръсссни думи"

П.п. "мъжкото деус" се опитват да го заменят с "женското деус"...и тва си е част от Играта, дето не зависи от един човек...нема кво да се влиза в некви морални полемики, при предизвестена липса на вероятност да се стигне да консенсус...

Вашите Мисли са Вашата Реалност , за която аз не нося Отговорност !

А филма някой изгледа ли го , преди да коментира ? 

А ти що задаваш въпрос, изказващ съмнение, че мненията на други за филма не са формирани след гледането му? Не можеш ли да повярваш, че на друг не му харесва филма?

преди 4 минути, kipen написа:

А ти що задаваш въпрос, изказващ съмнение, че мненията на други за филма не са формирани след гледането му? Не можеш ли да повярваш, че на друг не му харесва филма?

И ти не си го гледал ...искаше само да ме полазиш сексуално ... 

Очарована съм .... можеш да ме биеш :rolleyes:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.