Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 3)

Featured Replies

https://www.google.bg/#q=mswsock.dll+firefox+crash

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 365,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако не е секретно и прикачиш PDF-файла, ще можем (всички от форума) да разберем дали е от регионалните настройки, шрифтовете или се дължи на нещо друго.   1. За да забраниш вградения четец на Лиско,

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Новата версия на Mozilla Firefox 98.0 дойде с една нова непотребна за мен опция: https://www.kaldata.com/софтуер/mozilla-firefox-2-51239.html След започване на изтегляне на даден файл, автом

• Joss Bomon
    Joss Bomon

В обща тема не можеш, но рейтинга не е най-важното. Важното е, че проблема ти се е оказал лесен за решаване.

Публикувани изображения

about:config

media.windows-media-foundation.enabled ->media.windows-media-foundation.disabled

Ако това не помогне:
media.directshow.enabled -> media.directshow.disabled

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

Сори

disabled=false

Helpful Reply

Try to set these two prefs to false on the about:config page to disable the HTML5 media player:

• media.windows-media-foundation.enabled
  • media.directshow.enabled

Was this helpful to you? 2
Question owner

Thank you so much! I came across this option when I was trying to diagnose the crash and I didn't have the option for "media.windows-media-foundation.enabled" in the about:config so I gave up on that.

Updating to 29.0.1 and going into the about:config, then switching "media.windows-media-foundation.enabled" and "media.directshow.enabled" fixed my crashes (so far) after a computer restart.

Thank you guys, you are amazing! I almost gave up on my favorite browser.

Благодаря Ви за коментарите и начинът по който желаете да помогнете, но нещо не се получава вече 2 семици правя гимнастики, какви ли не пробвах по тази "Бъгзила"...яко се осра след версия 30

Днес дори и след ъпдейта до версия 32.0.2 пак каталяса:

AdapterDeviceID: 0x68e0
AdapterDriverVersion: 8.692.1.0
AdapterSubsysID: 1bf21043
AdapterVendorID: 0x1002
Add-ons: %7B02450914-cdd9-410f-b1da-db004e18c671%7D:0.98.01c,%7B972ce4c6-7e08-4474-a285-3208198ce6fd%7D:32.0.2,tl_r%40jetpack:1.5.3
AvailablePageFile: 2044653568
AvailablePhysicalMemory: 339730432
AvailableVirtualMemory: 333172736
BIOS_Manufacturer: American Megatrends Inc.
BlockedDllList:
BreakpadReserveAddress: 32505856
BreakpadReserveSize: 41943040
BuildID: 20140917194002
CrashTime: 1411149814
EMCheckCompatibility: true
Email: [email protected]
FramePoisonBase: 00000000f0de0000
FramePoisonSize: 65536
InstallTime: 1411147081
JSOutOfMemory: Recovered
Notes: AdapterVendorID: 0x1002, AdapterDeviceID: 0x68e0, AdapterSubsysID: 1bf21043, AdapterDriverVersion: 8.692.1.0
D2D? D2D+ DWrite? DWrite+ D3D10 Layers? D3D10 Layers+
ProductID: {ec8030f7-c20a-464f-9b0e-13a3a9e97384}
ProductName: Firefox
ReleaseChannel: release
SecondsSinceLastCrash: 77268
StartupTime: 1411147081
SystemMemoryUsePercentage: 89
Theme: classic/1.0
Throttleable: 1
TotalPageFile: 6265630720
TotalPhysicalMemory: 3133714432
TotalVirtualMemory: 2147352576
URL: https://www.facebook.com/hristo.karastoyanov.7
Vendor: Mozilla
Version: 32.0.2
Winsock_LSP: MSAFD Tcpip [TCP/IP] : 2 : 1 :  
 MSAFD Tcpip [uDP/IP] : 2 : 2 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll
 MSAFD Tcpip [RAW/IP] : 2 : 3 :  
 MSAFD Tcpip [TCP/IPv6] : 2 : 1 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll
 MSAFD Tcpip [uDP/IPv6] : 2 : 2 :  
 MSAFD Tcpip [RAW/IPv6] : 2 : 3 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll
 RSVP TCPv6 Service Provider : 2 : 1 :  
 RSVP TCP Service Provider : 2 : 1 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll
 RSVP UDPv6 Service Provider : 2 : 2 :  
 RSVP UDP Service Provider : 2 : 2 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll
 MSAFD NetBIOS [\Device\NetBT_Tcpip_{0699FEDC-2489-4B7D-8F5F-CF1CF9273D77}] SEQPACKET 4 : 2 : 5 :  
 MSAFD NetBIOS [\Device\NetBT_Tcpip_{0699FEDC-2489-4B7D-8F5F-CF1CF9273D77}] DATAGRAM 4 : 2 : 2 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll
 MSAFD NetBIOS [\Device\NetBT_Tcpip_{74FDB254-8858-4259-B2EF-00F680F60FEC}] SEQPACKET 1 : 2 : 5 :  
 MSAFD NetBIOS [\Device\NetBT_Tcpip_{74FDB254-8858-4259-B2EF-00F680F60FEC}] DATAGRAM 1 : 2 : 2 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll
 MSAFD NetBIOS [\Device\NetBT_Tcpip6_{0699FEDC-2489-4B7D-8F5F-CF1CF9273D77}] SEQPACKET 5 : 2 : 5 :  
 MSAFD NetBIOS [\Device\NetBT_Tcpip6_{0699FEDC-2489-4B7D-8F5F-CF1CF9273D77}] DATAGRAM 5 : 2 : 2 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll
 MSAFD NetBIOS [\Device\NetBT_Tcpip6_{74FDB254-8858-4259-B2EF-00F680F60FEC}] SEQPACKET 2 : 2 : 5 :  
 MSAFD NetBIOS [\Device\NetBT_Tcpip6_{74FDB254-8858-4259-B2EF-00F680F60FEC}] DATAGRAM 2 : 2 : 2 : %SystemRoot%\system32\mswsock.dll
useragent_locale: bg

Докладът също съдържа техническа информация за състоянието на приложението в момента на срива.

Пробвайте нулиране на firefox - ще ви затрие добавките!

http://malwaretips.com/blogs/reset-firefox-settings/

Пробвайте нулиране на firefox - ще ви затрие добавките!

http://malwaretips.com/blogs/reset-firefox-settings/

Нулирах я на 16.09 след като инсталирах Уиндоус-а и Мозилата след което няколко пъти ми крашна....сега я нулирах наново

Здравейте!

Искам да попитам как мога да си инсталирам  Firefox на Calculate Linux?

Имам проблем с мозилата 32.0.3. Появи се накакъв страшен лаг. Като пиша адрес в адрес бара буквите не се изписват веднага а след време. Навсякъде където има падащи менюта се визуализира само първия ред и отдолу нищо. Дори в менюто за настройка не могат да се променят стойностите в тези падащи менюта. Като кликна отметки излиза празна бланка надолу и една по една с мъка почват да се показват самите отметки. Преинсталирах няколко пъти, трих профила, чистих регистри а резултат никакъв.

Здравеите защо с мозила ми насичат клиповете в yotube а с опера и ie11 ненасичат

Здравеите защо с мозила ми насичат клиповете в yotube а с опера и ie11 ненасичат

изчисти си кеша,даже виж в  настройките-лични данни чекни "изчистване на историята при изход от firefox" и там в настройките му избери какво да изчисти.

изчисти си кеша,даже виж в  настройките-лични данни чекни "изчистване на историята при изход от firefox" и там в настройките му избери какво да изчисти.

Какво ли неправих и нестава. :no-no:

Здравейте, от няколко дни се мъча да накарам Mozilla да записва всички временни файлове на определено от мен място, но ударих на камък.

Успях да го направя само с кеша по следния начин:

--------------

about:config
десен бутон>нов низ
browser.cache.disk.parent_directory
задаваме устройство и папка къде да се записват кеш файловете

------------------

виждам че прави някакви файлове с име sesionstore.js.tmp и cookie.sqlite.

Някой може ли да помогне как да пренасоча и тях ?

Редактирано от mikikunc (преглед на промените)

Ситуацията е следната браузърът ми не иска да се отвори от никоя иконка,но чрез нова задача в task maneger се отваря без проблем,ето как ми излиза при опит за отваряне от икона :7636889j.png Опитах се да рестартирам браузъра,но пролемът си остана.

Проблемът се оправи от самосебе си не знам как и защо може би е бил необходим просто 1 рестарт,въпреки че като го пуснах преди 1 час го имаше проблема.

• 2 седмици по-късно...

Може ли да ми кажете,  дали мога да си запиша историята и всичките отметки  и да ги сложа на друг компютър. Понеже ще си вземам ново ПС и искам историята и отметките да мога да сложа и да не си губя време. Сегашната ми версия е 32.0.3.

Може ли да ми кажете,  дали мога да си запиша историята и всичките отметки  и да ги сложа на друг компютър. Понеже ще си вземам ново ПС и искам историята и отметките да мога да сложа и да не си губя време. Сегашната ми версия е 32.0.3.

Xmarks:

untitledzod52.jpg

А можеш и просто да отидеш на "Отметки" -> "Организиране на отметки" -> "Внасяне и резервно копие" -> "Резервно копие" или "Изнасяне на отметки в HTML", и после ги прехвърляш на другия компютър.

Xmarks:

А можеш и просто да отидеш на "Отметки" -> "Организиране на отметки" -> "Внасяне и резервно копие" -> "Резервно копие" или "Изнасяне на отметки в HTML", и после ги прехвърляш на другия компютър.

или

post-208561-0-53958900-1412920433_thumb.post-208561-0-58028600-1412920441_thumb.

Редактирано от Докс (преглед на промените)

Благодаря, а трябва ли версията на която ще се слагат да съвпада с версията от която са записани, в моя случай 32.0.3.

Редактирано от behwolf (преглед на промените)

Можете да ползвате MozBackup(https://www.google.bg/search?q=MozBackup&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:bg:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=lzg4VKDKI-7c8gf59YHIBQ#q=MozBackup&rls=org.mozilla:bg:official&channel=sb&tbs=lr:lang_1bg&lr=lang_bg), безплатна е, прави пълен Backup на всичко в Мозилата и можете да избирате каквото искате да инсталирате на друго място или в друга версия. Ползвам я вече 10-тина години и никога не съм имал проблем.

Редактирано от Евгени (преглед на промените)

Здравеите инсталирах си Мозила но нищо немога  да отворя ето какво ми излиза.Какво да направя.

Явно бъгове за мен това вече не е програма Аз принципно съм със слаб компютър и Мозила и Chroma съм ги отписал отдавна много рам гълтат и на всичко ми товарят много и зако като мога да инсталирам примерно една опера 12.15 версия може да не зарежда всички сайтове ама ще е по бърза и по малко ще се товари от тоя бо**ук...

Редактирано от TheWalkingDead (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.