Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 3)

Featured Replies

Здравейте от вчера имам проблем с Мозилата от време на време ми изчезват иконите в горния десен ъгъл!!! Най често това се случва като преминавам от една страница в друга.На приложената снимка се вижда липсата на иконите за миниманизиране и затваряне на страницата.На какво се дължи това и как да го оправя че много ме дразни пробвах с преинсталиране и почистване ама не става!!!

след деинсталиране изтрий папките Mozilla,които намериш след търсене в системния дял.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 365,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако не е секретно и прикачиш PDF-файла, ще можем (всички от форума) да разберем дали е от регионалните настройки, шрифтовете или се дължи на нещо друго.   1. За да забраниш вградения четец на Лиско,

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Новата версия на Mozilla Firefox 98.0 дойде с една нова непотребна за мен опция: https://www.kaldata.com/софтуер/mozilla-firefox-2-51239.html След започване на изтегляне на даден файл, автом

• Joss Bomon
    Joss Bomon

В обща тема не можеш, но рейтинга не е най-важното. Важното е, че проблема ти се е оказал лесен за решаване.

Публикувани изображения

В прозорците на други програми има ли го тоя проблем или само в лисицата?

Пробвай да стартираш в Safe Mode

Проблема е само в лисицата. В Safe mode Проблема се оправи :)

Проблема е само в лисицата. В Safe mode Проблема се оправи :)

Забрани си всички добавки и стартирай в нормален режим. Тръгва ли? Ако да - пусни една добавка и пробвай. По тоя начин откриваш тази, която създава проблем и я деинсталираш.

Забрани си всички добавки и стартирай в нормален режим. Тръгва ли? Ако да - пусни една добавка и пробвай. По тоя начин откриваш тази, която създава проблем и я деинсталираш.

Забраних всички добавка и като стартирам наново пак го има проблема :(

Ами, освен да направиш reset на браузъра.

Проблема се оправи след rest но сега забелязвам че всичко е било от темата която съм инсталирал.При инсталиране на тема различна от фабричната и пак се появява същия проблем

Ами, изводите се налагат от самосебе си - или темите ти не са свестни или този firefox има проблем с темите. Няма нищо по-хубаво от чист браузър. :)

Ами, изводите се налагат от самосебе си - или темите ти не са свестни или този firefox има проблем с темите. Няма нищо по-хубаво от чист браузър. :)А

Попринцип май проблемите почнаха след като актуализирах stockwave flash но пък дори и при изключени добавки го има проблема единствено в safe mode

се оправя.Как мога да деинсталирам добавки че имам няколко които искам да махна

С shockwave flash ли си? Пробвай да сложиш Adobe flash последна версия

http://get.adobe.com/flashplayer/otherversions/

Използвай uninstall_flash_player.exe да деинсталираш наличната версия

Малко инфо

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

С shockwave flash ли си? Пробвай да сложиш Adobe flash последна версия

http://get.adobe.com/flashplayer/otherversions/

Използвай uninstall_flash_player.exe да деинсталираш наличната версия

Малко инфо

Пробвах не става :( Пробвах и да деинсталирам браузъра ,изтрих абсолютно всички файлове свързани с него от програмните и при повторната инсталация в момента в който сменя фабричната тема пак същия досаден проблем.Явно самият барузър се обновил и тази най новата версия не работи добре с въпросните теми.Чудя се дали да не пробвам все пак да изтрия всички приставки.

Редактирано от bulsseye (преглед на промените)

Не мога да разбера- държиш да имаш работещ браузър или шарен неработещ браузър?

Не мога да разбера- държиш да имаш работещ браузър или шарен неработещ браузър?

Ще го оставя така мерси много за помоща :)

• 2 седмици по-късно...

отметки-показване на всички отметки-внасяне и резервно копие-резервно копие - записваш го някъде не на системния дял и после по същия път го възстановяваш с "избиране на файл".

Най-добре си копирай някъде на несистемен дял папката "%appdata%\Mozilla" и като преинсталираш я копираш обратно и ВСИЧКО ще ти се възстанови - отметките, паролите за сайтовете,...

Направи си на D:  примерно папка appdata  и в нея копирай папката Mozilla - може да е 200-300MB.

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

Дали пък %appdata%\Mozilla и C:\Documents and Settings\user name\Application Data\Mozilla не са едно и съъщо нещо, а?

• 2 седмици по-късно...

Здравеите преинсталирах си комп и имам проблем с Mozilla неиска да се синхроризира вписвам се и до там нищо не се случва повече.Няма отметки няма пароли.

• 2 седмици по-късно...

Пробвахте ли Hello Firefox ?

Във версия 34 вече трябва да я има .

71242.106870-Firefox-Hello.jpg

http://static.betazeta.com/www.fayerwayer.com/up/2014/10/Firefox-Hello-beta.jpg

Редактирано от MirchevSvilen (преглед на промените)

Oт доста време имам проблем с отмятане на страница, в смисъл: Като задам команда „Отмятане на тази страница“ се появява малкия прозорец, след това при „цъкане“ на стрелките на  „Меню на отметките“ излизат само 5 от папките ми. По никакъв начин не се показват останалите, за да си избера в коя да отметна поредната страница. Всичките ми папки се показват при търсене на запомнена страница, но се скриват при опит да запомня нова, с изключение на тези 5, за които вече писах.
Моля Ви, ако някой има идея да ми посочи от къде мога да променя настройките специално на „Отметки“. Може би липсва някоя приставка, но аз не владея английския език и не успях да се ориентирам на сайта https://extensions.gnome.org/local/.
Благодаря предварително!

post-302235-0-65944800-1417928875_thumb.

Oт доста време имам проблем с отмятане на страница, в смисъл: Като задам команда „Отмятане на тази страница“ се появява малкия прозорец, след това при „цъкане“ на стрелките на  „Меню на отметките“ излизат само 5 от папките ми. По никакъв начин не се показват останалите, за да си избера в коя да отметна поредната страница. Всичките ми папки се показват при търсене на запомнена страница, но се скриват при опит да запомня нова, с изключение на тези 5, за които вече писах.

Моля Ви, ако някой има идея да ми посочи от къде мога да променя настройките специално на „Отметки“. Може би липсва някоя приставка, но аз не владея английския език и не успях да се ориентирам на сайта https://extensions.gnome.org/local/.

Благодаря предварително!

На мен като кликна на Папки и най-отдолу ми дава Избери...

П.П. Има специална тема за файърфокс въпроси

Редактирано от flare (преглед на промените)

Здравейте! Нямам проблем с ползването на “Отметки“, както във firefox, така също и в Iceweasel, когато са изправни. Вероятно съм отметнал над сто папки по различни теми. Но сега нещо се е объркало. Забелязах, че информацията за папките се запазва и е една и съща, независимо дали ползвам firefox или Iseweasel, което ме навежда на мисълта, че тя се съхранява някъде в моя лаптоп, но не познавам толкова надълбоко Linux Debian 7.7, че да мога да стигна до нея и евентуално да коригирам грешката. Ще Ви пусна фотоси на екрана при „цъкнати“ стрелки.

Моля, ако някой има желание да помогне, да опише точно алгоритъма, по който би се оправил проблема.

Желая на всички здраве и успех във всяко начинание!

Здравейте! Нямам проблем с ползването на “Отметки“, както във firefox, така също и в Iceweasel, когато са изправни. Вероятно съм отметнал над сто папки по различни теми. Но сега нещо се е объркало. Забелязах, че информацията за папките се запазва и е една и съща, независимо дали ползвам firefox или Iseweasel, което ме навежда на мисълта, че тя се съхранява някъде в моя лаптоп, но не познавам толкова надълбоко Linux Debian 7.7, че да мога да стигна до нея и евентуално да коригирам грешката. Ще Ви пусна фотоси на екрана при „цъкнати“ стрелки.

Моля, ако някой има желание да помогне, да опише точно алгоритъма, по който би се оправил проблема.

Желая на всички здраве и успех във всяко начинание!

За съжаление, излезе предупреждение, че файла бил прекалено голям и няма фотос“

За съжаление, излезе предупреждение, че файла бил прекалено голям и няма фотос“

Пробвайте да качите "фотоса" тук!

Успех! ;)

Ето фотоса във връзка с проблема с „Отметки“ във firefox.

0113d4e505ebda100ff11fb5045fec36.jpg

Благодаря за инфото за този сайт за качване на снимки. Ще ми е от голяма полза.

Редактирано от slavcho hadjiyata (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.