Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 3)

Featured Replies

Пробвай да поставиш about:config в адресна лента, да напишеш homepage, като се намери за поменлива да поставиш about:blank

Градски, благодаря, че ми помагаш за пореден път. Стартовата страница вече е празна. Притеснителна ми е причината за нейната промяна и липсата на стандартна възможност за промяна ...

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 365,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако не е секретно и прикачиш PDF-файла, ще можем (всички от форума) да разберем дали е от регионалните настройки, шрифтовете или се дължи на нещо друго.   1. За да забраниш вградения четец на Лиско,

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Новата версия на Mozilla Firefox 98.0 дойде с една нова непотребна за мен опция: https://www.kaldata.com/софтуер/mozilla-firefox-2-51239.html След започване на изтегляне на даден файл, автом

• Joss Bomon
    Joss Bomon

В обща тема не можеш, но рейтинга не е най-важното. Важното е, че проблема ти се е оказал лесен за решаване.

Публикувани изображения

Кой бяга от 2 бири. Шегичка.

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

Някой има ли проблем с кеша на Мозила? Откакто обнових на най-новата верися CCleaner не изчиства всичко и проблема не е в него. Преди след сърфиране в Мозила чистих около 100-200 мб, а сега нищо. Защо така?

Някой има ли проблем с кеша на Мозила? Откакто обнових на най-новата верися CCleaner не изчиства всичко и проблема не е в него. Преди след сърфиране в Мозила чистих около 100-200 мб, а сега нищо. Защо така?

в настройките има опция за изчистване на кеша при изход - лични данни-изчистване на историята...-настройки

Форумци с версия 35.0 съм. Кога се е обновила вече не помня, винаги кога ме пита я обновявам. Та забелязвам от известно време един много сериозен лаг. Като чукам между табовете докато го направи активен минават 10-15 секунди, също и като отворя нов таб се забелязва тоя лаг. После ако чукна някъде да вкарвам адрес и или текст за публикуване пак този същия лаг докато стане активен и почне да приема текст от клавиатурата.

Като цяло машината работи бързо и оплакването ми е само с мозила. Има ли някакво решение, не ми се вярва да е вирус понеже кашперски нищо не открива. Иде ми направо да му слагам стара снимка от акронис де имам кога му слагах SSD диска ама пак едни ъпдейти и глупости ...

Така че ако е нещо дребно в браузера и да ми го спестите с някой съвет ще е най добрия вариант.

Поздрави.

п.п. win7

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

Изтегли си JRT и Adwcleaner,пусни първо едната,след като свърши си пусни другата,после кажи има ли подобрение,или положението е пак същото!

Успех! ;)

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

Изтегли си JRT и Adwcleaner,пусни първо едната,след като свърши си пусни другата,после кажи има ли подобрение,или положението е пак същото!

Успех! ;)

Като че ли има някакво подобрение но лага определено остана. Не като преди по около 10-15 секунди а сега да речем е 5-7 но определено има нещо кое го бави и е само в mozila !!!

Спри firefox. Изтегли и разархивирай speedyfox. Стартирай и оптимизирай базата на firefox.

Не се оправи напълно, имаше някакво подобрение но си лагваше. Сложих му снимка на ОС от април 2014 кога и го инсталирвах и сега всичко е Ок.

Но ъпдейти и глупости пак отиде 3-4 часа занимавка.

Поздрави.

Ами, сега след актуализиране на ОС, актуализирай и снимката. Преди снимката, може би трябваше да нулираш(начално установяване) браузъра.

Когато сърфирам из сайтовете на емаг и олх често ми се получава това съобщение Грешка в кодирането на съдържанието

Страницата не може да бъде показана, защото използва невалиден или неподдържан вид компресия.

Моля, свържете се със собствениците на сайта, за да ги информирате за проблема.Може ли да ми кажете от какво се получава това съобщение.Сърфирам с браузъра Mozilla Firefox да не би да иска някакви настройки.Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете.

Някой ще ми помогне ли да се справя с по горния проблем защото такива настройки не мога да намеря дадени на линка от belivakov.Предполагам че,версията на браузъра е друга.

Коя е версията на браузъра ->Help->About?

Някой ще ми помогне ли да се справя с по горния проблем защото такива настройки не мога да намеря дадени на линка от belivakov.Предполагам че,версията на браузъра е друга.

инструменти-настройки-съдържание - там се намират настройките за шрифта

изглед-кодиране-уникод

Редактирано от emil644466 (преглед на промените)

Здравейте, от известно време Мозилата ми забива, излизат ми съобщения за спрял скрипт, понякога flashplayer-а крашва, а понякога забива и се налагада чакам до 1минута докато се рефрешне и започне да работи нормално.. Някой знае ли какво води до проблема?

Здравеите Мозила неиска да се синхроризира.Има ли някакво решение.

Имам проблем с гледане на клипове в тубата. Почти 90 процента не ми зареждат.

С мозила 35.съм. Мисли, мисли и накрая това се появява http://i.imgur.com/lBpghZT.png

Чистих с ссклийнъра, преинсталирах флаш, сложих хтмл 5 от тук https://www.youtube.com/html5

Нищо не помогна
Някой знае ли как се оправя този проблем?

Или някакъв адон за тубата който да решава проблема?

Редактирано от kalan (преглед на промените)

Само в тубата ли е проблем гледането? Във vbox7?

А тук

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.