Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 3)

Featured Replies

Остава да работи като процес ли ?

Да затварям лиско и остава процес и няма стартиране отново ако не го спра от task manager-a се получава следната грешка .

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 373,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако не е секретно и прикачиш PDF-файла, ще можем (всички от форума) да разберем дали е от регионалните настройки, шрифтовете или се дължи на нещо друго.   1. За да забраниш вградения четец на Лиско,

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Новата версия на Mozilla Firefox 98.0 дойде с една нова непотребна за мен опция: https://www.kaldata.com/софтуер/mozilla-firefox-2-51239.html След започване на изтегляне на даден файл, автом

• Joss Bomon
    Joss Bomon

В обща тема не можеш, но рейтинга не е най-важното. Важното е, че проблема ти се е оказал лесен за решаване.

Публикувани изображения

Пробвай да инсталираш memory fox  и да заложиш да не помни историята

Пробвай да инсталираш memory fox  и да заложиш да не помни историята

Винаги ползвам тези настройки .Нужно ли е да слагам и добавка?

Memory fox освобождава рам памет  по време на работа,не знам опитай въпрос на проба -грешка,аз нямам проблеми с новата версия нито в Линукс нито в Джама

Можеш да направиш следното,изтегли си версия 30 бета 5 от тук!

После отиди в "Инструменти" - - > "Настройки" - -> "Лични данни" и даваш на "Никога няма да помни историята" и натискаш "Добре",после кажи как е?! ;)

Винаги ползвам тези настройки .Нужно ли е да слагам и добавка?

Пробвайте да махнете отметката пред "Изчистване на историята при изход от Firefox". Има вероятност браузърът да се бъгва при опит за изтриване на информацията.

Понеже не харесвам firefox 29 реших да си сложа 28.

Преинсталирах си уиндолс-а, защото и без туй му беше дошло времето и сложих firefox 28. От настройки/обновяване/ съм дал опция никога да не се обновява. Също съм спрял и търсачката да се ъпдейтва и въпреки това след рестарта на компютъра той заапочна да се ъпдейтва. Спрях го веднага и проверих настройките и те си бяха забранени за ъпдейт. След това влязох в Program files / mozilla firefov и изтрих трите файла, които са именувани update и въпреки че съм ги изтрил пак след рестарт се мъчи да се ъпдейтва и ми изписа че е станала някаква греша с обновяването.

КАк може тотално да се забранят ъпдейтите

Инструменти - - > Настройки - - > Разширени - - > Обновяване - - > Никога не се проверява за обновявания ( не е препоръчвано : риск за безопасността ) - - > Добре

Точно това правя както съм описал по горе и пак тръгва да се обновява.

Странно!

Пробвай тогава следното :

Ънинсталирай Firefox-а,след което рестартирай компютъра!

След рестарта натисни Win+R и напишете %AppData%  и се огледай за папка Mozilla ,след което я изтрий!

Същата процедура направи по отделно и с тези две директории :

%UserProfile%Local SettingsApplication Data

%AllUsersProfile%Application Data

После  натисни Win+R и напиши regedit и в HKEY_CURRENT_USERSoftware и в HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARE изтрий Mozilla , Mozila.org и MozilaPlugins ,след което рестартирай и инсталирай версията която искаш,после си спри нета и забрани ъпдейта на Firefox-а!

Успех! ;)

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

Направих следното и засега не се е ъпдейтвал. Инсталирах 28 и преди да го стартирам блокирах интернет достъпа. След това влязох в настройките и спрях всякакви упдейти.

Здравейте,
Мозилата ми отказа да се стартира от два дни, дори и след рестарт на компютъра. Имам страшно много и важни букмаркове. Може ли да ми помогнете с идеи за програми, с които да експортирам въпросните букмаркови. После ще преинсталирам мозилата и евентуално да мога да си ги възстановя.

Приемам всякакви идеи и предложения.

Здравейте,
Мозилата ми отказа да се стартира от два дни, дори и след рестарт на компютъра. Имам страшно много и важни букмаркове. Може ли да ми помогнете с идеи за програми, с които да експортирам въпросните букмаркови. После ще преинсталирам мозилата и евентуално да мога да си ги възстановя.

Приемам всякакви идеи и предложения.

MozBackup - много полезна програмка в такива случаи.

Аз ползвам  менажера на мозилата да си експортна букмарковете а за паролите ползвам добавката Password Exporter 1.2.1 .  От 2 години нямам загубени нито парола нито букмаркове.

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

В момента на лаптопа ползвам Chrome , но адски много ме дразни , а firefox 29 е същата като хром и пак ме дразни, ако си сложа Firefox 26.... ще работи ли нормално?

В момента на лаптопа ползвам Chrome , но адски много ме дразни , а firefox 29 е същата като хром и пак ме дразни, ако си сложа Firefox 26.... ще работи ли нормално?

За да не се дразните, прочетете тази тема! http://www.kaldata.com/forums/topic/209734-mozilla-firefox-%D0%B2%D1%8A%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%B8-%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D0%B8-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-3/

Не харесвам темите.... ами преди мозилата беше мозила а не К*чка на Гоогле Хром.....и защо , еми преди мозила нямаше табове скапани , беше по яка ох не искам да коментирам.

Това исках да постигна (чиста 26 ца с няколко добавки) 1 пиниз от мен как да не се ъпдейтва никога!

- Тествано и проверено лично от мен: Изключвате интернета на компютъра, инсталирате която искате версия и веднага спирате автоматичните ъпдейти, и пускате нета..няма грешка...

Публикувано изображение

Редактирано от Data66 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.