Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 3)

Featured Replies

Я прикачи двата лога от FRST да видя нещо:

Системата ми е инфектирана - Какво да правя сега?

Addition.txt

FRST.txt

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 364,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако не е секретно и прикачиш PDF-файла, ще можем (всички от форума) да разберем дали е от регионалните настройки, шрифтовете или се дължи на нещо друго.   1. За да забраниш вградения четец на Лиско,

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Новата версия на Mozilla Firefox 98.0 дойде с една нова непотребна за мен опция: https://www.kaldata.com/софтуер/mozilla-firefox-2-51239.html След започване на изтегляне на даден файл, автом

• Joss Bomon
    Joss Bomon

В обща тема не можеш, но рейтинга не е най-важното. Важното е, че проблема ти се е оказал лесен за решаване.

Публикувани изображения

Не виждам боклуци закачени за Лиско...по-скоро явно имате "счупен" потребителски профил. Пробвайте стъпките описани тук.

Не виждам боклуци закачени за Лиско...по-скоро явно имате "счупен" потребителски профил. Пробвайте стъпките описани тук.

Ех жалко,че не разбирам английски.доколкото преведох трябва да преинсталирам само браузера.Ако е това и него съм деинсталирал и то дълбоко с Рево дори и системата е преинсталирана и пак същото става!Ако не е много нахално помогнете какво трябва.

Редактирано от trifon81 (преглед на промените)

Става дума да не се деинсталира програмата, а да се изтегли нова версия оттук, да се затвори браузъра и да се изтрие папката:

C:Program FilesMozilla Firefox

само тя...без да се търка другата:

C:UsersТониAppDataRoamingMozilla

защото ще загубите всички настройки, пароли, букмаркс и т.н.

и след това да инсталирате Мозила наново...ако не помогне, тогава можете да изтриете и другата папка (но преди това копирайте някъде букмаркс от папката bookmarkbackups и другите неща, които ви трябват...или направо я деинсталирайте с Revo Uninstaller.

Нарочно не пиша да правите бекъп преди това на профила си, защото явно е повреден и няма смисъл да го пренасята и на новата инсталация.

Става дума да не се деинсталира програмата, а да се изтегли нова версия оттук, да се затвори браузъра и да се изтрие папката:

само тя...без да се търка другата:

защото ще загубите всички настройки, пароли, букмаркс и т.н.

и след това да инсталирате Мозила наново...ако не помогне, тогава можете да изтриете и другата папка (но преди това копирайте някъде букмаркс от папката bookmarkbackups и другите неща, които ви трябват...или направо я деинсталирайте с Revo Uninstaller.

Нарочно не пиша да правите бекъп преди това на профила си, защото явно е повреден и няма смисъл да го пренасята и на новата инсталация.

Направих,както ми казахте,да видим дали ще има проблеми.Благодаря!

Само един въпрос сега погледнах че това което сте ми пратили е английска версия,проблем ли ще е ако изтегле бг версията ?http://www.mozilla.org/en-US/firefox/all/ от тук например!

Само един въпрос сега погледнах че това което сте ми пратили е английска версия,проблем ли ще е ако изтегле бг версията ?http://www.mozilla.org/en-US/firefox/all/ от тук например!

Използвай google

http://www.mozilla.org/bg/firefox/fx/

Не е проблем...ето я българската версия:

Публикувано изображение Изтегли: Mozilla Firefox 27.0.1 Final за Windows на български | BG Mirror (17.08 MB)

Обнови си Adobe Flash Player-a и си сложи Adblock Plus с Element Hiding Helper, NoScript (и пускай флаша само за нужните неща)...явно страницата, която се опитваш да отвориш е бъкана с натоварващо съдържание и плъгина крашва...

Само едно уточнение - може и без да се използва добавка, с активиране на опцията plugins.click_to_play от about:config, но това ще забрани автоматичното активиране на всички плъгини, служещи за визуализиране на някакво допълнително съдържание по сайтовете, напр. Java, Flash, Adobe Reader и т.н. Ако Flash Player ви е единственият активен плъгин обаче, това е най-доброто решение, и съответно ще си го активирате само където ви трябва с натискане върху мястото или иконката горе в адресната лента.

Естествено, вече когато се търсят повече възможности се използва addon. :)

То такава икона добавят и NoScript и FlashBlock, но все пак аз препоръчвам NoScript като по-богат на настройки, мощен ABE филтър и солидни защитни възможности. :)

Инсталирах NoScript,но много сайтове не работят нормално така и изписват: Изключена JavaScript поддръжкаВие сте изключили поддръжката на javascript. Така някой функции няма да работят. Моля включете javascript отново за да работят всички функции.Някакви настройки ли трябва да променям?

Има редица настройки (като цяло това приложение е само за напреднали потребители)...За да работят сайтовете, които искате трябва за всеки един от тях да кликате с десен бутон върху иконата на NoScript и да изберете allow името на сайта (в bold)... и след това страницата ще се обнови и ще зареди нормално.

Здравейте, как да си настроя като дам нов таб и да ми изкарва последните посетени сайтове като решетка от 9 сайта. Изтрих си историята и сега не ми се показват както преди - автоматично като влезна в сайт няколко пъти. Сега решектата е празна и нищо не се променя където и да влизам.

Има редица настройки (като цяло това приложение е само за напреднали потребители)...За да работят сайтовете, които искате трябва за всеки един от тях да кликате с десен бутон върху иконата на NoScript и да изберете allow името на сайта (в bold)... и след това страницата ще се обнови и ще зареди нормално.

Аз май случайно съм го нацелил.благодаря!

Направих,както ми казахте,да видим дали ще има проблеми.Благодаря!

И след всичко това пак си дава грешката!

Ами тогава ви казах какво да направите....деинсталация на програмата и почистване на всички папки на Mozilla...

C:ProgramDataMozilla

C:UsersusernameAppDataLocalMozilla

C:UsersusernameAppDataRoamingMozilla

C:Program Files (x86)Mozilla (или C:Program FilesMozilla).

Може да пробвате и новата бета Публикувано изображение Изтегли: Mozilla Firefox 28.0 Beta 9 за Windows на български (17.08 MB)

Ами тогава ви казах какво да направите....деинсталация на програмата и почистване на всички папки на Mozilla...

C:ProgramDataMozilla

C:UsersusernameAppDataLocalMozilla

C:UsersusernameAppDataRoamingMozilla

C:Program Files (x86)Mozilla (или C:Program FilesMozilla).

Може да пробвате и новата бета Публикувано изображение Изтегли: Mozilla Firefox 28.0 Beta 9 за Windows на български (17.08 MB)

И това го направих и пак същото. Странна работа.

Ами тогава пробвайте да диагностицирате от къде идва проблема:

https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-and-diagnose-firefox-problems

Извинявам се за невежия въпрос но не мога да разбера кака се прави точно профил в Firefox?Търсих в интернет,но не намирам нещо на български показано,че и никакво!

Редактирано от trifon81 (преглед на промените)

Извинявам се за невежия въпрос но не мога да разбера кака се прави точно профил в Firefox?Търсих в интернет,но не намирам нещо на български показано,че и никакво!

за уин ХР ->start->run->firefox.exe -p - това отваря профил менаджера,цъкаш на Create Profile и на там мисля,че е ясно,обаче трябва да си затворил Firefox.

Редактирано от emil644466 (преглед на промените)

за уин ХР ->start->run->firefox.exe -p - това отваря профил менаджера,цъкаш на Create Profile и на там мисля,че е ясно,обаче трябва да си затворил Firefox.

За уин 7 ми трябва!

За уин 7 ми трябва!

И под 7 пак така се прави профил на мозилата.

И под 7 пак така се прави профил на мозилата.

По тоя начин просто ми се отваря браузера.Като не съм го правил и нямам представа :)

По тоя начин просто ми се отваря браузера.Като не съм го правил и нямам представа :)

трябва да си затворил браузера и след това стартираш мениджера.

трябва да си затворил браузера и след това стартираш мениджера.

Благодаря получи се явно не се е бил затворил напълно.Дано само и проблема се е премахнал!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.